2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tamam aysuncum.hadi iyi geceler bende seni çok öpüyor ve tatlı rüyalar diliyorum. muck

Son düzenleme:
kızlar sizler duymuşşsunuzdur kesin...
gutto diye karınca yumurtasından yapılan bir krem varmış . Her epilasyon sonrasında 3-5 gün sürüyormuşşsun ve büyük oranda tüylerde azaltma sağlıyormuş..
hiç kullananınız var mı acaba??

günaydın rasibacım nasıl gidiyo hazırlıklar?

günaydın canım hazırlıklar idare eder yatak odası halılar perdeler kaldı sadece bide tab, en önemlisi evin tadilatının bitmesi gerekiyo dün dekorasyonculya konuştuk mutfak,banyo,iç kapılar kartonpiyer vs dekorasyon işleri 12 milyar tutuyo bakalım onuda hallettikmi artık sadece davetiye nikah şekeri ve damatlık kalıyo.tabi nikah işlemlerini unutmamak lazım

biliyosun daha resmi olarak tarih almadık,yarın saglık ocagına gidicez.
nufus kayıt orneklerimizi zaten almıstık.. başka nereye gidecez tam anlayamadım.muhtar,verem savaş,noter falan mı? bazıları onlara da gidilecek diyo,bazıları gidilmeyecek diyo. tam anlamadım.

Gunaydin, biz çankaya belediyesinden gün aldık. Nüfus kayıt örneğin varsa, geriye kritik sadece sağlık raporu kalmış. Onu da nişanlınla birlikte halletmen gerekiyor. Sadece akdeniz anemisine bakıyorlar. Sağlık ocağında işin yarım saat falan sürüyor. Genelde sadece sabahları bakıyorlar. 8.30-10.30 arası gibi. Sonucu daha sonra veriyorlar, ama sonuçlar evlenmene mani olmadığından aynı gün raporu veriyorlar. Yani içeri girdikten yarım saat sonra raporu almış çıkmış oluyorsun. Bu arada sağlık ocağı da foto istiyor, hazırlıklı olman lazım. İnternetten de bulabileceğin bir form var, onu doldurup resmini yapıştırıyorsun. Ben o formu muhtarda onaylattım, iki form onayladı, 22 lira aldı. Ama Çankaya belediyesi de onaylıyormuş meğerse, hiç muhtara gitmene gerek yok. Noter, verem savaş vs hiç gitmedik biz. Nüfus kayıt örneği, sağlık raporu, muhtar vs hepsini 2 saat içinde hallettik. Tabi bu çankaya belediyesi için, belediyeden belediyeye değişiyor. (Not, sağlık ocağına hiç para vermedik. Belediye ise 270 işlemler, 30 lira da bağış aldı, muhtarı söylemiştim, 22 lira)

Back
X