2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kopyala şekerim beğendiysen. uğur böcekliistiyom ben ama ya uff bulamadım. eminönünde dolandım hiçgörmedim.

isterseniz TEMA vakfından bir koruda edinebilirsiniz ev bu korudaki tüm fidanlarsiz ve misafirleriniz adına dikilmiş oluyo,sizde nikah şekeri yerine misafirlerinize bu belgeyi veriyorsunuz resmi bulabilirsem ekleyeyim kızlar

günaydın şekerlerrr.....
bugün gelinlik bakmaya gidiyoruzz akşam girebilicem ancak nete...
gelince görüşürüz kızlar dua edin bana çok zorlanmadan hallolsun şu iş
hepinizi çok çok öptüm görüşürüzz

Günaydınnnn arkadaşlar.Bugün izinliyim,eşimle kahvaltı ettikten sonra dışarıya çıkacağız,akşama gelebilirim sanırım.Size iyi sohbetler

günaydın şekerlerrr.....
bugün gelinlik bakmaya gidiyoruzz akşam girebilicem ancak nete...
gelince görüşürüz kızlar dua edin bana çok zorlanmadan hallolsun şu iş
hepinizi çok çok öptüm görüşürüzz

günaydın daisy

dualarımız seninle umarım istediğin gibi olur
haberlerini bekleyeceğiz

bu arada sen bana kayseride düğün mekanı önermeyecekmiydin sanki ben mi öyle hatırlıyorum :lepi:

made, en az 70 fidan diyo ama ben en fazla 30 adet yaptırıcam düğün olacağı için sadece yakınlarım gelecek.

mısracım bizim yerimizede gez umarım eşinle güzel bir gün geçirirsin

utangaç gelin günaydın, yoktun. nasılsın. teşekkür ederim.

:utangac::utangac: ha ha ya zaten bütün gün kütüphanedeyim. Tezi teslim etmem gün yaklastikca internete girmemeye calisiyorum. Aliskanlik yapiyorsunuz kizlar -tatlicadiarzu- ders calisamiyorum. Bu gidisle Üniversiteyi bitiremiyecem kafamçokkarıştı Saka saka :1rolleyes:

Iyi sayilirim, ya sizler? Dün spor dersine gitmistim, bugün acayip hamladim a.s
Cok yorgunum, dün gec yattim, yemekteyiz programini izledim cokacimcoook

Böyle yani. Evlilik ile ilgilenemiyorum su an:çok üzgünüm:

jülide, önce okul sonra koca şekerim :dance:

istediğime yakın tek bunu bulabildim. kayınvalidemde görmüştüm nikahtan almış. akşama ona bakıcam şansıma belki bir yerinde adı yazıyordur.

1020156.th.jpg

Back
X