2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlarrr ben geldim.dün soğutuculu damatlık almaktan vazgeçtim.hatta damatlık dahi bakmadık.buzdolabı ve fırını aldık.niyahet buda çıktı aradan.ohh bee.bugün de annemle plastik banyo ve mutfak gereçlerini aldık.bi yatak odası kaldı sanırsam :))
daha geçmişi okuyamadım ve bugün okuyabileceğimi de sanmıyorum çünkü çok işim var.
burcuözge duyuyon mu bacıım neye niyet neye kısmet.damatlık diye çıktık beyaz eşyaları aldık.

kızlar az once başka bir topicte yazılanları okuyunca gozlerime inananadım!!

insanların düğünlerinde takılan altınların içinden sahte altınlar çıkmış!!

bazılarının da, erkek tarafı düğünde bütün takılan altınları alıyormuş!!

sen çok yaşa kk. hayatımda birçok seyi ilk kez burdan duyuyorum,hayretler içinde kalıyorum!!!

arkadaşın kaynanasından altınları zor kurtarmışlardı borcu varmış alcakmış borçlarını ödeyecekmiş ki evlenen çifte hiç bir faydası olmadı.

sahte altın çok çıkıyor. benim nişanımda 1 tane vardı.

elif, hayırlı olsun çoğu gitti azı kaldı iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
ben damatlık sipariş vermiştim ?

kızlar ben bunlardan istiyorummm

TAÇ | ÇİFT KİŞİLİK DOĞA NEVRESİMLERİ

biletçiiiii o topladığın paralarla bana bundan al bağışla tamammııı kaydirigubbakcemile5

arkadaşım bilet paralarını sen topla istediğini al benim işim çıktı :dilcikar:

bak elif yeni geldi hemen al bilet parasını :roflol:

zaten onda para çok bak alışveriş yapmış gelmiş hatunnn lülülülülülü

hayırlı olsun elifcim bu arada güle güle kullanınnn kaydirigubbakcemile5

kız tubiş senden de mi çıktı sahte!! ::))))

hay allahım ya gülsek mi ağlasak mı?ne kadar sahtekar oldu insanlar!!

kızlarrr ben geldim.dün soğutuculu damatlık almaktan vazgeçtim.hatta damatlık dahi bakmadık.buzdolabı ve fırını aldık.niyahet buda çıktı aradan.ohh bee.bugün de annemle plastik banyo ve mutfak gereçlerini aldık.bi yatak odası kaldı sanırsam :))
daha geçmişi okuyamadım ve bugün okuyabileceğimi de sanmıyorum çünkü çok işim var.
burcuözge duyuyon mu bacıım neye niyet neye kısmet.damatlık diye çıktık beyaz eşyaları aldık.

Hayırlı olsun canım güle güle kullan

arkadaşın kaynanasından altınları zor kurtarmışlardı borcu varmış alcakmış borçlarını ödeyecekmiş ki evlenen çifte hiç bir faydası olmadı.

sahte altın çok çıkıyor. benim nişanımda 1 tane vardı.

elif, hayırlı olsun çoğu gitti azı kaldı iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
ben damatlık sipariş vermiştim ?

vay beeee :1shok:

arkadaşım bilet paralarını sen topla istediğini al benim işim çıktı :dilcikar:

bak elif yeni geldi hemen al bilet parasını :roflol:

zaten onda para çok bak alışveriş yapmış gelmiş hatunnn lülülülülülü

hayırlı olsun elifcim bu arada güle güle kullanınnn kaydirigubbakcemile5

canm senin elin oklavalı senden başka kimse toplayamaz..

elifff yavyummm :jeyyar: sökül bakımm paracıkları biletli artık burası

şekerlerim bi çamaşır makinası kaldı onuda dayım alacakmış hediye.sonracığıma bide yatak odasını aldık mı koridor halılar ve perdeler kalıyo sadece.heheeyyttt az kaldı ulleennn evleniyorum delikafadulden

vayy beee...
ya bişi dicem acaba paraları yokta gururlarına yediremedikleri içinmi böle yapıyolar yoksa üçkağıtçılık olsun diyemiii :uhm:

şekerlerim bi çamaşır makinası kaldı onuda dayım alacakmış hediye.sonracığıma bide yatak odasını aldık mı koridor halılar ve perdeler kalıyo sadece.heheeyyttt az kaldı ulleennn evleniyorum delikafadulden

evet sen gitte sıra bize gelsin :dilcikar:

ne oluyo layynn ben soğutuculu damatlık siparişinden köşeyi dönerim diyodum burda.siz benden para istiyosunuz :1shok: ne bileti,ne parası ne oluyor llaayynn burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne oluyo layynn ben soğutuculu damatlık siparişinden köşeyi dönerim diyodum burda.siz benden para istiyosunuz :1shok: ne bileti,ne parası ne oluyor llaayynn burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bağırma abla sen yokken yeni kanunlar geldi tazeee... bu yasemin yokmuuu racon kesiyoo biletsiz sokmuyo...bana sen burda ddur işim var dedi ben zavallı, :1no2:garip ve kimsesizsenağlama olarak bu işi üstlendimmm. kısacası hanım ağa :oklava:yaseminnnn ben emir kuluyum ablaaa senağlama

kızlar valla çeyiz evi süpermiş ama ben dokunmadan nası alcem yaa

kızlar az once başka bir topicte yazılanları okuyunca gozlerime inananadım!!

insanların düğünlerinde takılan altınların içinden sahte altınlar çıkmış!!

bazılarının da, erkek tarafı düğünde bütün takılan altınları alıyormuş!!

sen çok yaşa kk. hayatımda birçok seyi ilk kez burdan duyuyorum,hayretler içinde kalıyorum!!!

bende okudum canım orayı yaa şok oldum valla
neyseki çok şanslıyız

:roflol::roflol: ohh beee avukatımdaaa varrr beyler çatlasınnn

evet canım ben aylar önce ordan uyku seti aldım.

canım khena sölesene iyi çıktı mı memnunmusun yoksa yalandan birşeymiymiş

pardon yanlış söylemişim benimki çeyizevi değil nevresim evi :roflol:

hay allah iyiliğini versin :roflol:

vayy beee...
ya bişi dicem acaba paraları yokta gururlarına yediremedikleri içinmi böle yapıyolar yoksa üçkağıtçılık olsun diyemiii :uhm:

bence alanlar bilmiyordur sahtae olduğunu yaa okadarda olmaazz

Son düzenleme:
ben batıyo muyum size yoksam :1no2: istemezseniz giderimm bakk :a015:

yok be gülüm şaka yaptım senağlama seni istemicezde kimi isticezzz.. maksatt şu listede adam elemek bak yasemin i attım benden sonraki günee kaydirigubbakcemile3
ohh be kurtuldum ondann
ondan diyommm hadi kış kışş :jeyyar: ama burdan değil bekarlar dünyasından cicimmm a.s.

ben anlatım elifimmm şimdi siz yokken ben topiğe sahip çıkıcam diye saatlerce burda bekliyorum gelene gidene bakıyorum topic sahipsiz kalmasın diye valla gözlerim ağrıyo artık :dilcikar:

bu yüzden bilet parası alıcam :roflol: :roflol: :roflol:

bağırma abla sen yokken yeni kanunlar geldi tazeee... bu yasemin yokmuuu racon kesiyoo biletsiz sokmuyo...bana sen burda ddur işim var dedi ben zavallı, :1no2:garip ve kimsesizsenağlama olarak bu işi üstlendimmm. kısacası hanım ağa :oklava:yaseminnnn ben emir kuluyum ablaaa senağlama

çizerim ulen ben sizin kanunlarınızı.yok para mara vermiyorum.patronun olacak yasmine söyle sıkıyosa gelsin de alsın benden para.yakarım komple buraları :oklava: :oklava:

bir tane çıktı. 15 liraya falan satıyorlarmış sahte altınlarıda. ona para verecekleri kadar 10-20 lira taksınlar o zaman verielen paraya yazık. 10-20 de olsa toplarız çöpe gitmez.

Bilmez olurlarmı ben gittim sordum kuyumcuya, istiyorlarmış.
Sahte çıksında, erkek tarafı bulaşmasın. gerçi bizde hiç öyle bir şey yok olmadı şimdiye kadar.

ben anlatım elifimmm şimdi siz yokken ben topiğe sahip çıkıcam diye saatlerce burda bekliyorum gelene gidene bakıyorum topic sahipsiz kalmasın diye valla gözlerim ağrıyo artık :dilcikar:

bu yüzden bilet parası alıcam :roflol: :roflol: :roflol:

haa o zaman ayrı tabi.kaç para vericez bi kere girmek için :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X