Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım khena sölesene iyi çıktı mı memnunmusun yoksa yalandan birşeymiymiş
haa o zaman ayrı tabi.kaç para vericez bi kere girmek için :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çizerim ulen ben sizin kanunlarınızı.yok para mara vermiyorum.patronun olacak yasmine söyle sıkıyosa gelsin de alsın benden para.yakarım komple buralarıklava:
klava:
vay bee yazık günah valla neyse en azından satıncada 15 tl etse onada şükür bari düğüne kadar şu kriz bitse yoksa benim düğünde bütün altınlar sahte çıkacak delikafaduldenbir tane çıktı. 15 liraya falan satıyorlarmış sahte altınlarıda. ona para verecekleri kadar 10-20 lira taksınlar o zaman verielen paraya yazık. 10-20 de olsa toplarız çöpe gitmez.
Bilmez olurlarmı ben gittim sordum kuyumcuya, istiyorlarmış.
Sahte çıksında, erkek tarafı bulaşmasın. gerçi bizde hiç öyle bir şey yok olmadı şimdiye kadar.
khena, voyage olan çok iyimiş tatildeymiş havası verir.
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tamam abla beee bağırma bacak kadar çocuğa zaten kimsesizimmm senağlamasenağlama
Hİİİ kıyamam sana ben.niye kimsesizsin sen bakimm.ben varım ya niye kimsesizim diyosun
ablam bee bana sahip çıktı hanım ağa diyip bağrımıza bastğımız şahıss bile bu kadar içten konuşmadı bana ay duygulandımmm senağlamatamam abla beee bağırma bacak kadar çocuğa zaten kimsesizimmm senağlamasenağlama
Hİİİ kıyamam sana ben.niye kimsesizsin sen bakimm.ben varım ya niye kimsesizim diyosun
hadi yaa bütün hayallerim suya düştüselam doublebump,
khena satılmıyo kız onlar çöpe katıkıda bulunuyorlar.
hoşgeldin double nerelerdesin sen ne zamandır?
ya taç ın dı ama istediğim gibi değil yani saten yazıyodu bende böle kaygan bişi bekliyodum. ama gele gele normal kumaşlı bişi geldi. meğer ona saten diyolarmışama benim bildiğim saten böle kayar falan napım ben taç ın yalancısıyımm
merhaba canımmmmmmmm
yaa işler çok yoğun ve fırsat buldukça ders çalışıyorum o yüzden burayı biraz ihmal ettim(
tatlıcımm şimdik şöle oluyor :
o sana gelen muhtemelen pamuk -saten takımdır
o zaman saten kadar kaygan olmuyor ama en azından pamuklu olduğu için daha kullanışlı oluyor
hem herkes saten alma diyor bana ama napıyım bende saten istiyom kaysın istiyom böleee
selam doublecım
kızlar merhaba..çıldırmak üzereyim 3 aydır maaş alamıyoruz yaabu nasıl iştir böyle anlamadım gitti
![]()