2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nnnaayyııırrr beni kötü emellerine alet edemezsin :mymeka: git kimi düşünürsen düşün zayıflamak için.hani desen ki senin resimlerine bakıp imrenicem diye,o zaman onure olucam ama ne bu böyle bana acıdığı için yemek yemeyip zayıflamak? klava: sen bugün kaşınıyosun gibi geldi bana haa :mymeka:

elifcim bende hizmet sektöründe çalışıyorum senin gibi, havaalanındayım, nisanda hem dış uçuşlar hem iç uçuşlar daha da arttğı için eylüle kadar çok yoğun oluyoruz

sengel bakiim buraya kaydirigubbakcemile yeter yeme artık.sonra tombiş oldum diye ağlayacaksın :dilcikar:

elifcim bende hizmet sektöründe çalışıyorum senin gibi, havaalanındayım, nisanda hem dış uçuşlar hem iç uçuşlar daha da arttğı için eylüle kadar çok yoğun oluyoruz

ammaannnn be canımm öyle desen.daha bi üzüldüm şimdi bize.kocalar biz nöbetteyken evi bekleyecekler desene :))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yahu niye bu kadar geç cevap geliyo sizden bugün?ne haltlar karıştırıyorsunuz bakiim siz hepiniz orda?

:roflol: :roflol: aynen gelin annem siz buraya kadar koşarak.ben size pasta börekte hazırlarım hem :roflol:

ay tamam ben başlıyom koşmaya takıl pelime yasminnn

yaa bak bana 1,58 ve 70 kiloydum şimdi 66 kiloyummm senağlama

aaayy canım:roflol:
elifin bütçeden tarafruf bulduğu yöntem...:roflol::roflol:
alınca söyleyecekti maa bilmyorum göremedim br daha :sm_confused:

se bugün tam dayaklıksın haa :mymeka: .100 tane mesaj yazdım sana belki.hiçbirini okumadan gelmişsin buraya.git oku da gel.bidaha yazamıcam .

yaa bak bana 1,58 ve 70 kiloydum şimdi 66 kiloyummm senağlama[/QUOTE]

Canım çokkkk kafaya takarsan zayıflayamazsın unutma.Soğan suyu içseneeeeeeeeeeee

ammaannnn be canımm öyle desen.daha bi üzüldüm şimdi bize.kocalar biz nöbetteyken evi bekleyecekler desene :))

aynen canım kocayı yatakta bırakıp işe gitcem evlenince

kızlarr geldim bendeeee
ahaha yetiştimmm

neler kaynatıyosunuzzz

hoşgeldiiiiiiiiiiin

se bugün tam dayaklıksın haa :mymeka: .100 tane mesaj yazdım sana belki.hiçbirini okumadan gelmişsin buraya.git oku da gel.bidaha yazamıcam .

:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…