2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bizim 6 aydır böle krizden öncede vardı şirket el değiştirdi mahvetti bizi yaa cıkamıyorumda yazık kaç senelik tazminatım var o yanacak uff neyapacam ben yaa daha bir ton almam gereken şeyler var ama para yok off yaa offfffffffffff

slm kızlar nbrsiniz ne var ne yok bakalım:))))

bu aralar beyaz eşyada kafam biras karışık... sanırım bosch alacam:))))

ama kafamı karıştıran o değil... fırınlı ocak mı alsam yoksa midi fırın ile set üstü ocak mı alsam...
çünkü kendi evim olsaydı ankastre almayı çok istiyordum.... ilk birkaç sene kendi evimizi alamayacağız... birkaç sene içinde ankastreden vazgeçmek istemiorum... diyorumki set üstü ocak ile midi fırın alayım... set üstü ocak herşekilde saklanır veya elden çıkarılır... midi fırında her zmn kullanılabilir ztn yer tutmaz... hem kirada evim belki küçük olur ki ztn küçük olsun... 2 kişi yaşayacaz sonuçta... mutfakte belki yerim olmaz set üstü ocağı bulaşık mak üstüne koyarım diorum...
ama bir yandan da fırınlı ocaklar daha mı iidir diorum... offf offf çok kafam karışık napsamkiiiii......

ben varım mısracığım:))))
ududubcuğum çok üzüldüm senin adına gerçekten umarım en kısa zmnda herşey düzelir beni arkımda maaş alamıo 3 aydır... evinin kirasını ödeyemiyor... ztn gecesi gündüzü yoktu ok çalışıyordu şimdide uykusundan kısmaya başlamış ek iş yapıo 1 hftadır...

elifcim hayırlı olsun aldıkların canımcım güle güle kullan yerimseniben ne beleşçisin kız özellikle dayın alsın diye almamışsınızdır he he şaka bir yana biz de lcd mizi dayılara aldırıyoruz kaydirigubbakcemile3

benimkileri sıkıyosa alsınlar Çok üzgünüm çoook ne insanlar var yaa yazık

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızım sen nerelere kayboldun böyle kaydirigubbakcemile

kızlar merhaba..çıldırmak üzereyim 3 aydır maaş alamıyoruz yaa bu nasıl iştir böyle anlamadım gitti

üzüldüm canım, tam da evlilik hazırlığı sırasında, düzelir umarım :teselli:

nastasiacım aslında sen cevabını da vermişsin biraz bence de midi fırın ve setüstü şu geçiş dönemin için hem daha ucuza denk gelcek hem de kolay kenara koyulabilecek şeyler,kendi evine çıkınca herşeyi istediğin gibi alırsın zaten a.s

tşk ederim pinkguncığım:))) off yaa ne bileyim desteğe ihtiyaçduyuorum sanırım hahaha:) çok tşk ederim

Tekrar merhaba dostlar.Bende bugün yoktum buralarda,selam verip çıkmıştım.İzinliydim,kocişle keyif yaptık biraz.Gezdik eve gelip yemeğimizi yedik sonra işyerine ditti kociş.
Ben de yalnızlığımı sizlerle gideriyorum işte.

Elif yatak odasını almış demek,geçmişi okuyamadım.Hayırlı olsun cnm.

Nastasia benim tüm beyaz eşyalar bosch çok memnunum,bende set üstü ve midi fırın mı alayım acaba diye epeyce düşünmüştüm,büyük fırın aldım,iyiki almışım diyorum.Çünkü resmen benim elim gözüm kulağım gibi,çok pasta börek yapıyorum,yemeklerinde birçoğunu fırında pişiriyorum.
Sen ne alsan diye düşünüyorum ama karar veremedim birkaç yıl içinde ev alacağız demişsin????

aysunum sağol canım.nihayet aldık buzdolabıyla fırını.
burcuözge görüyon mu damatlık diye çıkıp beyaz eşya aldık kaydirigubbakcemile3
dedim o kadar yahu almayalım bunları boş boş duracak evde diye ama dinletemedim

yok mısracım almadığım bi yatak odası kaldı.beyaz eşyaları bitirdim

Hayırlı olsun elif cim nerden aldınız beyaz eşyaları?
Yatak odasınıda aldınız mı yalnış mı okumuşum?

canım annem bulaşık makinasını ariston almıştı.buzdolabı gördüm aristonda çok hoşuma gitmişti tutturdum illa bu diye en sonunda onu aldırttım.fırın profilo aldık.fırını çok iyidir profilonun,çok güzel pişirir.çamaşır makinasını da dayım alıcak.dedim 8 kg olsunda ne alırsan al.o da beko alıcak galiba.böyle karmançorman olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…