şekerlerim bi çamaşır makinası kaldı onuda dayım alacakmış hediye.sonracığıma bide yatak odasını aldık mı koridor halılar ve perdeler kalıyo sadece.heheeyyttt az kaldı ulleennn evleniyorum delikafadulden
kızlar az once başka bir topicte yazılanları okuyunca gozlerime inananadım!!
insanların düğünlerinde takılan altınların içinden sahte altınlar çıkmış!!
bazılarının da, erkek tarafı düğünde bütün takılan altınları alıyormuş!!
sen çok yaşa kk. hayatımda birçok seyi ilk kez burdan duyuyorum,hayretler içinde kalıyorum!!!
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar merhaba..çıldırmak üzereyim 3 aydır maaş alamıyoruz yaabu nasıl iştir böyle anlamadım gitti
slm kızlar nbrsiniz ne var ne yok bakalım:))))
bu aralar beyaz eşyada kafam biras karışık... sanırım bosch alacam:))))
ama kafamı karıştıran o değil... fırınlı ocak mı alsam yoksa midi fırın ile set üstü ocak mı alsam...
çünkü kendi evim olsaydı ankastre almayı çok istiyordum.... ilk birkaç sene kendi evimizi alamayacağız... birkaç sene içinde ankastreden vazgeçmek istemiorum... diyorumki set üstü ocak ile midi fırın alayım... set üstü ocak herşekilde saklanır veya elden çıkarılır... midi fırında her zmn kullanılabilir ztn yer tutmaz... hem kirada evim belki küçük olur ki ztn küçük olsun... 2 kişi yaşayacaz sonuçta... mutfakte belki yerim olmaz set üstü ocağı bulaşık mak üstüne koyarım diorum...
ama bir yandan da fırınlı ocaklar daha mı iidir diorum... offf offf çok kafam karışık napsamkiiiii......
damatlıklı buzdolabı da ne yaw
Tekrar merhaba dostlar.Bende bugün yoktum buralarda,selam verip çıkmıştım.İzinliydim,kocişle keyif yaptık biraz.Gezdik eve gelip yemeğimizi yedik sonra işyerine ditti kociş.
Ben de yalnızlığımı sizlerle gideriyorum işte.
Elif yatak odasını almış demek,geçmişi okuyamadım.Hayırlı olsun cnm.
Nastasia benim tüm beyaz eşyalar bosch çok memnunum,bende set üstü ve midi fırın mı alayım acaba diye epeyce düşünmüştüm,büyük fırın aldım,iyiki almışım diyorum.Çünkü resmen benim elim gözüm kulağım gibi,çok pasta börek yapıyorum,yemeklerinde birçoğunu fırında pişiriyorum.
Sen ne alsan diye düşünüyorum ama karar veremedim birkaç yıl içinde ev alacağız demişsin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?