2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben şimdi 15 dk müsade rica ediyorum ,bulaşık makinesindekileri çıkartıp yerleştireceğim .Birde dışardan geldiğim gibi makyajımla,üstümle oturdum pc başına,kotta rahatsız etti.

Ben şimdi 15 dk müsade rica ediyorum ,bulaşık makinesindekileri çıkartıp yerleştireceğim .Birde dışardan geldiğim gibi makyajımla,üstümle oturdum pc başına,kotta rahatsız etti.

o zaman ''bahçelerde koyun,mısra hemen soyun'' delikafadulden :roflol:

felicity canım hoşgeldin
sana bir fotoğrafçıdan bahsetmiştim ya bugün gittim
adamın dükkanında yeller esiyo,sanırım kriz vurdu onuda
ay bu aralar elimi attığım işi kuruttum kızlar yaa :sm_confused:
varmı aranızda nefesi kuvvetli,kurşun dökmeyi bilen :1ninca:

ya bişi dicem bütün topiclerde sorunlar çıkıyo hatta kapatılıyo falan bizim topic hergün apayrı konular ve geyiklerle gündemde ama hiç uyarı bile almıyo çok ilginç dimi kızlarr yaaa :roflol:

aman ya maşallah de :nazar: ya da topiğin selameti için beni çıkarın aranızdan :bbo: her an kapanabilir burası malum kısmetsizliğim üstümde kötükedihüso

Canım yanlış hatırlamıyorsam yelek tak.65 tl idi,gömleği hatırlamıyorum ama daha uygundu.Kocişe sorar yazarım

sağol canım.bizimki de tam olarak böyle bişey istiyo

d_amat1.jpg

ya bişi dicem bütün topiclerde sorunlar çıkıyo hatta kapatılıyo falan bizim topic hergün apayrı konular ve geyiklerle gündemde ama hiç uyarı bile almıyo çok ilginç dimi kızlarr yaaa :roflol:

hee tabi ben görücem hepinizi seneye.kocalara sinirlenen gelip hıncını burdan çıkartıyor mu7 çıkartmıyor mu? :roflol:

aman ya maşallah de :nazar: ya da topiğin selameti için beni çıkarın aranızdan :bbo: her an kapanabilir burası malum kısmetsizliğim üstümde kötükedihüso

saçmalama kıss öyle düşünme düşündükçe aksilikler seni bulurrrrr....

ayrıca sensiz topiğin anlamı olurmu kuşummmm :dilcikar:

saçmalama kıss öyle düşünme düşündükçe aksilikler seni bulurrrrr....

ayrıca sensiz topiğin anlamı olurmu kuşummmm :dilcikar:

ayyy kıyamam yaa teşekkür ederim canım Şeniz yok aslında olumsuz düşünmüyorum yasmincim gerçekten ama şu birkaç gündür birkaç işimi halledemeyince az da olsa canım sıkıldı tabi

Offffffffffff iki çamaşırlık dolusu kuruyan kıyafetler,birazda balkondakiler :(((((((Şimdi ütülenecekleri ayırıp dolaba yerleştireceğim sonra ütü hiç sevmemmmmmmmmm imdatttt :(Ben bir saate ancak gelirim.Size iyi sohbetlerrrrrrrrrrrr:((((((((((

kızlarrr ben geldim.dün soğutuculu damatlık almaktan vazgeçtim.hatta damatlık dahi bakmadık.buzdolabı ve fırını aldık.niyahet buda çıktı aradan.ohh bee.bugün de annemle plastik banyo ve mutfak gereçlerini aldık.bi yatak odası kaldı sanırsam :))
daha geçmişi okuyamadım ve bugün okuyabileceğimi de sanmıyorum çünkü çok işim var.
burcuözge duyuyon mu bacıım neye niyet neye kısmet.damatlık diye çıktık beyaz eşyaları aldık.

burcu ilk müşteriyi kaptım.
bak şimdi nastasiacım hem damatlık hem buzdolabı.istersen hemen sipariş alabilirim delikafadulden

ahaa harikaaa:sm_cool:

aysunum sağol canım.nihayet aldık buzdolabıyla fırını.
burcuözge görüyon mu damatlık diye çıkıp beyaz eşya aldık kaydirigubbakcemile3
dedim o kadar yahu almayalım bunları boş boş duracak evde diye ama dinletemedim

canım annem bulaşık makinasını ariston almıştı.buzdolabı gördüm aristonda çok hoşuma gitmişti tutturdum illa bu diye en sonunda onu aldırttım.fırın profilo aldık.fırını çok iyidir profilonun,çok güzel pişirir.çamaşır makinasını da dayım alıcak.dedim 8 kg olsunda ne alırsan al.o da beko alıcak galiba.böyle karmançorman olcak

canım hayırlı olsunnn:içelim: insan ne kada rhafifliyor değil mi???:1hug:

se bugün tam dayaklıksın haa :mymeka: .100 tane mesaj yazdım sana belki.hiçbirini okumadan gelmişsin buraya.git oku da gel.bidaha yazamıcam .

buldum :utangac: hepsini okudum.... :utangac:affettin mi beni:utangac:

Offffffffffff iki çamaşırlık dolusu kuruyan kıyafetler,birazda balkondakiler :(((((((Şimdi ütülenecekleri ayırıp dolaba yerleştireceğim sonra ütü hiç sevmemmmmmmmmm imdatttt :(Ben bir saate ancak gelirim.Size iyi sohbetlerrrrrrrrrrrr:((((((((((

mısramm :a015: görüşemedik :a015:

bu kolay gelsin öpücüğüüŞenizŞenizŞeniz

Tekrar merhaba dostlar.Bende bugün yoktum buralarda,selam verip çıkmıştım.İzinliydim,kocişle keyif yaptık biraz.Gezdik eve gelip yemeğimizi yedik sonra işyerine ditti kociş.
Ben de yalnızlığımı sizlerle gideriyorum işte.

Elif yatak odasını almış demek,geçmişi okuyamadım.Hayırlı olsun cnm.

Nastasia benim tüm beyaz eşyalar bosch çok memnunum,bende set üstü ve midi fırın mı alayım acaba diye epeyce düşünmüştüm,büyük fırın aldım,iyiki almışım diyorum.Çünkü resmen benim elim gözüm kulağım gibi,çok pasta börek yapıyorum,yemeklerinde birçoğunu fırında pişiriyorum.
Sen ne alsan diye düşünüyorum ama karar veremedim birkaç yıl içinde ev alacağız demişsin????

ewt mısrcığım yaa, çok kararsızım...
ocaklı fırın pişirme bakımından falan kolaylık gibi geliyor... ama işte aklımda karışıyor...
birkaç sene sonra şöyle ev alabilirz diyorum:))) nişanlımın bir evi var iyi kötü, şu an kirada fakat benim oturmak istediğim bir semtte değil onu satarak ev almayı düşünüyoruz ailesi onay verirse:))) ama kriz dönemi olduğu için satamıyoruz... bikaç seneye sanırım satılır:)))yani öyle umuyorum... böyle olursa alırız ev... kendi evim olursa mutfak dolaplarımı kırmızı yaptırmak ve ankastre beyaz eşya kullanmak istiyorum... artık buzdolabından bulaşık mak geçtim bari fırın ve ocağım ankastre olsun diyorum:))) o nedenle hemen değiştiririm diye düşünüyorum... durum bundan ibaret biras karışık işte...

kızlar benimkisi papyon takmak istemiyor :delphin:
askeriyede görevli garsonlarda papyon giyorda sengözlerimebaksanab
damadı karıştırırlar diye korkuyor heral....:roflol::roflol::roflol:

Back
X