2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

al işte yasmine bu topik kapanmıyo falan diyodun yakında bu ahlaksız ilişki yüzünden topiğimiz elden gitcek korkuyorum :a015:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ah kıyamam ben öksüz yetim yasminimeee :teselli: kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

ayyy çok komik yaa annem geldi ne var bu sitede bu kadar diyo bende üye olcam bir derdim vara yazıcam kızım sürekli kk ya giriyo başedemiyorum dicem diyooo :roflol: :roflol: :roflol:

ex aşkım ben bu yavuklumdan bıktım gel ben seni öpim sen beni öp bize kimseden fayda yok senağlama dışladılar bizi baksanaaa Şeniz

kaydirigubbakcemile5

ayyy çok komik yaa annem geldi ne var bu sitede bu kadar diyo bende üye olcam bir derdim vara yazıcam kızım sürekli kk ya giriyo başedemiyorum dicem diyooo :roflol: :roflol: :roflol:

nilooo annene söle gelsinnn aramıza katılsın tecrübelerini yazsın bize mesela yemek falan anlatsın yoksaa bizim kocişler ölcek açlıktann-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: çok iyiymiş valla :roflol:

ayyy burcum çellom nerde bu akşam yaa özledim onu daa :1hug:

ımmmmmmmm ayıptır söylemesi turizm otelcilik aşcılık bölümü mezunuyum

elifimm canımm şu yasemine plav yakmadan nasıl yapılır anlatırmısın nişanlısına acıyorum yazık çocuğalaelaelaelaelae

ımmmmmmmm ayıptır söylemesi turizm otelcilik aşcılık bölümü mezunuyum

cokacimcoook hadi yaa kız hiç yemek yapmayı bilir gibi gelmemiştin sen bana cokacimcoook ben pek yemek yapmayı beceremem ne yazıkki 3 ay sonra bir deri bir kemik kalcak benimki bi yandan açlıktan bi yandan efordan :jeyyar:

Back
X