- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
bak burcuözge valla da billada al iste küstüm benneyaptımki
bende küstüm herkese şapır şupur bize yarabbi şükürrr :dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak burcuözge valla da billada al iste küstüm benneyaptımki
al işte yasmine bu topik kapanmıyo falan diyodun yakında bu ahlaksız ilişki yüzünden topiğimiz elden gitcek korkuyorum :a015:
kapansın anacı zaten bizi öpen koklayan yok :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ah kıyamam ben öksüz yetim yasminimeee :teselli: kaydirigubbakcemile3
al işte yasmine bu topik kapanmıyo falan diyodun yakında bu ahlaksız ilişki yüzünden topiğimiz elden gitcek korkuyorum :a015:
kaydirigubbakcemile5
ayyy çok komik yaa annem geldi ne var bu sitede bu kadar diyo bende üye olcam bir derdim vara yazıcam kızım sürekli kk ya giriyo başedemiyorum dicem diyooo :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile5
ayyy çok komik yaa annem geldi ne var bu sitede bu kadar diyo bende üye olcam bir derdim vara yazıcam kızım sürekli kk ya giriyo başedemiyorum dicem diyooo :roflol: :roflol: :roflol:
ex aşkım ben bu yavuklumdan bıktım gel ben seni öpim sen beni öp bize kimseden fayda yok senağlama dışladılar bizi baksanaaa Şeniz
kaydirigubbakcemile5
nilooo annene söle gelsinnn aramıza katılsın tecrübelerini yazsın bize mesela yemek falan anlatsın yoksaa bizim kocişler ölcek açlıktann-tatlicadiarzu-
anaaam noluyo layynn.aysun bu sefer harbiden kapatacaklar burayı :roflol:
ımmmmmmmm ayıptır söylemesi turizm otelcilik aşcılık bölümü mezunuyum
şaka yapmıştım yavvv Çok üzgünüm çoook