2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben de aslında 13 gösteriyomuşum öyle diyolar da ben şok olma diye söylemedim naniknanik 17ymiş yok mu küçülten:ecrin_bebek: :mymeka:

hadi kızlarr bende kaçıyorum ne yazıkki yarın işe gidicemmm senağlama

hepinizi sevgiyle kucaklıyorummmmmm kaydirigubbakcemile5

neyse şaka bir yana fotoda küçük görünüyodun gerçekten ... ama bak şımarma haa :1closedeyes:

anaamm bi laf attım gittim ortalığı karıştırmışım yine heheheh ben yasmine demiştim aslında :))

ya bu arada kavga edenler kervanına bende katıldım.az önce nişanlımla kavga ettim bende.uyuz yaa.

bu arada kızlar bişey sorayım yarın cevap verirsiniz.bizim şarkımız feridun düzağaç'ın beni bırakma şarkısı.düğünde ilk dans için kullanılabilir mi bu şarkı?

elifcim duşa girmiştim geldim şimdi ama bilmiyorum sen hala burdamısın
canım ben düğün şarkılarından hiç anlamam o yüzden yardımcı olamıcam sana,hiç kafa yormadğım bir konu çünkü

elifim bi giriyosun bi çıkıyosun? orda mısın kıs anlayamadım? hayır orda olsan bir kelam ederdin demü? :)

bak şimdi sinirlendim! saat 2 de elif gelmiş geçmişi okuyacam diye anca son sayfaya gelince gordum mesajını? kıs elif orda mısın ses ver,yeşil ışıgın yanıyo :)) bi de bi mesaj yazmış silmiş.yoksa bana mı yazdın da cevap vermedim diye tüstün mü? paranoyaya bakar mısınız bendeki?

günaydın kızlaaaaaaaaaaar hihoyyyt
güzel bir hafta sonu diliyorum herkese a.s. :teytey: :içelim: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…