şekerimmm tam ben kapatmışım sen yazmışsın:1hug:bak burcuözge valla da billada al iste küstüm benneyaptımki
ben size ne diyim bilmiyorum kiiii:roflol: allah iyiliğinizi versin...bende küstüm herkese şapır şupur bize yarabbi şükürrr :dilcikar:
sus sen bakim:mymeka:kapanmaz biizim topik biliyoruz biz toplum içindeki sınırımızı:dilcikar:al işte yasmine bu topik kapanmıyo falan diyodun yakında bu ahlaksız ilişki yüzünden topiğimiz elden gitcek korkuyorum :a015:
ayy ne kadar güldüm tahmin edemezsinnnn:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5
ayyy çok komik yaa annem geldi ne var bu sitede bu kadar diyo bende üye olcam bir derdim vara yazıcam kızım sürekli kk ya giriyo başedemiyorum dicem diyooo :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada kızlar bişey sorayım yarın cevap verirsiniz.bizim şarkımız feridun düzağaç'ın beni bırakma şarkısı.düğünde ilk dans için kullanılabilir mi bu şarkı?
bize niye pasta vermiyon üflediysen mumları hepsinimi yicen şişko gelin olursun :teytey:
iyi ki doğdun Turuncuuuu Şeniz
Turuncucum, nice nice yıllara
aa evet unutmuşum ben de nice yıllara turuncucuğummmmmmmmm!!!!!!
mutlu yıllar turuncucuğum doğum günün sanırım kaçırmışım :))))
bugün başka bi arkadaşımda doğum günüydü:))) duygusal balık...
turuncunun doğum günümüüüüüüüüüüü :1shok:
canım nice yıllaraaaaaaŞeniz sevgilinle güzel yıllara:içelim: mutluluk içinde keyifli yıllaraaaa:teytey:
Kızlarr güzel dilekleriniz için hepinizede çook teşekkür ediyorum a.s.
Gecikmelide olsa buyrun pastanıızzz
offff süpermişşşş doğum günü pastan turuncummm cokacimcoook
kimse gelmeden ben yumulayımmm:roflol:
amannn 2 katlı muhteşem pasta için seni tek bırakamıcamm ... güzel bi pasta kardeşliği yapalım ne dersinn 1 katı senin 1 katı benimmm :sm_cool:
tamam ama alttaki katı benim :dilcikar: ben daha şişkoyum nede olsaaa:roflol:
açılın bakıyım siz rejiminizi yapın ben yerim o pastayı cokacimcoook
pasta bitti canım geç kaldınnn :dilcikar: :dilcikar:
canlar bugün felicity arkadaşımla buluştuk tanıştık ve birlikte aynı kuaförden randevu aldık kaydirigubbakcemile5
ooh artık kuaför randevum da hazır sıra geldi şipşakçıya hihoyyyt
vayyy süpermişş hadi bakalım hızla ilerliyorsunn canımm kaydirigubbakcemile5
darısı başımızaaa
amin yasminecim inşallah kaydirigubbakcemile5 ee zaman azalınca bişeylerin ucundan daha çok tutmaya başlıyosun
ben 1 ay 4 günlük evli olucam yani sen evlenirken, yasminecim biliyomusun bazen bu telaş hiç bitsin istemiyorum bazen de bir an önce bitse de rahatlasam dilyorum,karışık duygular içindeyim yani
tamam ben zaten rejimdeyim azıcık tadına bakıcamm :dilcikar:
zaten diyet grubunda takım 1. olmuşummm :hooray:
63 kilodan 59 a düştüm deeee :dilcikar:
günaydın kızlarrrr
listeden birilerinin eksilmeye başlaması ne kadar da garip geldi şimdi yaaaa....
çok çok uzak geliyodu tarihler ama şimdi giderek azalıyoo....
ben de düşünüyorum zaman zaman bu kadar yoğunluktan sonra bütün yaz ne yapıcam diye...
sudan çıkmış balık gibi oluruz herhalde...
herşey bi anda sakinleşecekkk...umarım çok sıkılmammm...:)
ayrıca bugün acayip alışveriş yapasım var ama ne alsam bilmiyorumm...:9
var mı şöyle pek akla gelmicek ama her evde olmalı dediğiniz türden şeyler...?biraz fikir verin de öyle çıkayım alışverişeee...:)
yok mu bir fikri olannn????
herkes nereye kaçtı yahuuuu...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?