2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok canım almadım daha yatak odasını.para suyunu çekti.az daha beklemem gerekecek kredi çekiyorum yatak odasını almak için.param bitti :( krediyi alınca alabileceğim.

Öffffffffffffffffffffffffff
kafam resmen kazan gibi oldu bugün,her kafadan bir ses çıkıyor.Odadan biri çıkıyor diğeri giriyor:((((

valla burcucello dün gece girmiş sanırsam ama kimse yok diye çıkmış.burcuözge ise geziyo napsın

duyun duyun da utanın kızlar :p insan vicdan azabından yine gitmez bi yere oturur iki laf eder bizimle :p

kızlar işten şikayetçi olmayın ya :(

öyle demeyin kızlar.. oku oku işsiz kaldım.. neye yaradı bu kadar sıkıntı bu kadar emek bu kadar stres???? hepsi boşaymış,ozellikle mezuniyet yılımı aklımdan çıkaramıyorum.son 6 ay o kadar kotüydüm ki antidepresan kullanmaya başladım(doktor kullanman şart dedi) yoksa bu stres ve heyecanla sınavda kalp krizi geçirmenden korkarım dedi. okul bitti univ. kadro için ales,kpds hepsini aldım.. ne işe yaradı koca bir hiç!!!!

o yuzden işlerinizin kıymetini bilin..

iyi pazarlar kızlaaar
pazar çalışanlar arasındaydım şimdi eve geldim karnım çok aç cokacimcoook
ama önce bir geçmişi okuyayım bakalım neler konuşulmuş

canım burcum ben kendi işimi yapmıyorum ki.bende dms ve kpss kazandım ama yıllardır yerleştirilmedim.boş durmayayım diye çalışıyorum yani.
aysun hoşgeldin canım.

Back
X