2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcucum sıkma arkadaşım canını seninde bir yerde kısmetin bekliyordur bence ömür boyu işsiz kalcak değilsin ya :teselli:

ben de öyle elifcim o kadar yüksek lisans yapıyorum ama ne lisansımla ne de yüksek lisansımla ilgili bölümde çalışıyorum şu an ne yazıkki, hiç kimse hakettiği yerde değil ne yazıkki bu ülkede

bu arada hoşbulduk canım nasılsın

Son düzenleme:
iyi değilim canım.bugünkü yorgunluktan sonra hele hiç iyi değilim.yarama bastın bu ülkede kimse hakettiği yerde değil derken.neden çünkü bizim mecliste tanıdığımız yok!neden çünkü hala baştakilerin amerika kuklası olduğunu bilmeyen insanların olduğu bi toplumda yaşıyoruz.neden çünkü paran varsa paşasın yoksa ezilmeye mahkum bi köle.off off bizim avrupalılardan neyimiz eksik bilmiyorum ki!!!!

bu arada benim düğün anneler gününe denk geliyor.bu sene hediyeden sıyırdık :)))9

:roflol: :roflol: ya elifcim çok seviyorum seni alem kızsın :roflol: delüüü

merhaba kızlar hoşbuldum.sağolun.beni sorarsanız bugünde aynı duygular içindeyim acaba diyorum evde kalmak daha mı iyiydi diye düşünüp duruyorum.baya canım sıkkın yani

roselincim bu kadar umutsuz düşünme lütfen,evliliğinde ayrı bir güzelliği var,hep annenin evinde de olmazki canım :CüvCüv: sevdiğin insanla bir yuva kuracaksın yepyeni bir hayat var önünde güzel şeyler düşün sıkma canını :1hug:

aysunum varya senin düğüne yetişeceğim için çok mutlu oldum.tam balayı bitecek işe başlıcam ve senin 1 haftan kalmış olacak düğüne.bu zamanı seninle geçireceğim yani.ayyy bidaha mutlu oldum :)))

ah kıyamam ben birtanecik arkadaşımaaaa :1hug: elifcim ben de bir aksilik olmazsa son güne kadar burda kkda olmak olanı biteni sizinle paylaşmak istiyorum bir tek düğün günü giremem heralde,saat 10 a aldım çünkü kuaför randevumu allah bilir 9:30a kadar uyurum :roflol:

pembecim dün gece seni düşündüm.dedim nerelerde bu kız?özledim valla yaa.hatta geçmişi okurken görürsün yazmıştım da.neysem nasılsın?hazırlıklar ne alemde?

demek artık geceleri düşündüğün kadın pembe :jeyyar: burcuözge duymasın karışmam kaydirigubbakcemile3

ah kıyamam ben birtanecik arkadaşımaaaa :1hug: elifcim ben de bir aksilik olmazsa son güne kadar burda kkda olmak olanı biteni sizinle paylaşmak istiyorum bir tek düğün günü giremem heralde,saat 10 a aldım çünkü kuaför randevumu allah bilir 9:30a kadar uyurum :roflol:

demek artık geceleri düşündüğün kadın pembe :jeyyar: burcuözge duymasın karışmam kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: allah canını almasın senin deli kız :roflol:

kız bu arada başka bir topikte aceleci genç kızlarımıza (!) abla tavsiyesi vermişsin güzin abla misali :))) hoşuma gitti afferin :jeyyar:

merhaba güzel gelin adayları...
hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...
her ne kadar bu ülkede kadınlar ikinci sınıf insan muamelesi görmeye başlasa da son yıllarda,
Atam'ın izinde yola devam....:)

dün tam alışveriş modumdaydım ama alacak hiçbir şey bulamadım kızlar...

sanırım artık sona ulaşmayı başardım,

hatta bazı aldıklarımdan birkaç tane olmuş, aynı kutuya 3. yumurta fırçasını koymaya çalışırkennn yuhh dedim yani kendime...
.....

aydicim ben de karar aldım ufak tefek şeyleri almıcam artık farkettim ki tum maaşım bunlara gidiyor, ayrıca aldığım bazı küçük ev eşyalarından benden habersiz annem yada kayınvalidem de alıyor, bari benden çıkmasın para diyorum kaydirigubbakcemile3 zaten evlilik listemin de sonuna gelmeye başlamıştım

aysuncum işte az once anlattığım gibi şeyler.ha bi de gelinlik ayakkabısını aldık.hayatımdaki en hızlı alışverişi yaptım.hadi bi de ayakkabıya bakalım dedim.girdiğim ilk dükkandan aldım :)) ama çok begendim :))

evet canım artık sona yaklaşıyoruz.boşunaymış bütün stres işte benim sadece davetiye,saç,makyaj işim kaldı:) gelinlik işini de halletmek üzereyim.. umarım terslik olmaz ve hayalkırıklıgı yasamam

bence de artık ufak seyleri almamak gerekiyo.ben mesela borcam hiç almadım.uzak insanlar genelde borcam getiriyormuş :DDDD

aydicim ben de karar aldım ufak tefek şeyleri almıcam artık farkettim ki tum maaşım bunlara gidiyor, ayrıca aldığım bazı küçük ev eşyalarından benden habersiz annem yada kayınvalidem de alıyor, bari benden çıkmasın para diyorum kaydirigubbakcemile3 zaten evlilik listemin de sonuna gelmeye başlamıştım

ay merak ettim ayakkabını bak şimdi

canım istersen ceker eklerim :)

ay unutmuşum bi de perde işi var hala :((

11 den sonra kk ya girecek misin?

gelinlik işini nerde nasıl yaptırıyosun ay sen, ben görmeyeli bayag yol katetmişsin sevindim,ben de kuaförü çıkardım aradan okumuşsundur belki

evet canım sakın borcam vs mutfak eşyası fazla alma geçen gün yeni evli bir ardaşıma ziyarete gittik orda 3 kutu hiç açılmamış kahve fincan takımı vardı 4.sünü de o gün gelen arkadaşlarımdan biri hediye olarak getirmişkaydirigubbakcemile3 ne gülmüştük..

kız burcu koyacaksan koy ayakkabının resmini gidicem ben birzdan çatlarım şimdi.
aysunum ne derdin varsa söyle annem sen güzin ablana 2 dk.da şipşak çözeversin :p

Back
X