ohhh yaa
kızlar harbi den bravo yanii
öldüm yaa uokuycam diye bütün sayfaları neyseki bitirdim bu saat oldu daha yeni yazmaya başlayabileceğim
kızlar bugün o kadar mutluyum ki ... az önce nişanlım aradı ve süper bir haber verdi
bilmeyenler için tekrar edeyim ben almanyaya öpğrenci vizesi ile gidecektim bunun için nişanlımın okuluna master başvurusu yapmıştık sonucunu bekliyorduk
kızlar kabul edildiğimi söylemişler nişanlıma o kadar mutluyum ki inanamazsınız
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bu sebepten dolayı evliliğimize pek fazla vakit ayıramıyorduk ikimizde
artık herşey yavaş yavaş ortaya çıkacak ve bende sizlerle paylaşacağım canlarım benim Şeniz Şeniz Şeniz
julide
dimples in fotolarına buradan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/260487-dimplesin-kinasi.html
dimples çok güzelmişsin sen kız bayıldım valla inşallah bizde görürüz kendi kınamızı
KHENA cım sakın ama sakın üzme kendini dert etme lütfen
eminim nişanlında annen de senin üzüldüğünü görünce vaz geçeceklerdir inatlarından
ama sakın birribirnizi kırmayın lütfen canım
bak göreceksin yarın güzel haber getirirken IŞIL söylemişti diyeceksin Şeniz
kızlar içim içime sığmıyor öleceğim şimdi delikafadulden :teytey: :teytey:
kızlar harbi den bravo yanii
öldüm yaa uokuycam diye bütün sayfaları neyseki bitirdim bu saat oldu daha yeni yazmaya başlayabileceğim
kızlar bugün o kadar mutluyum ki ... az önce nişanlım aradı ve süper bir haber verdi
bilmeyenler için tekrar edeyim ben almanyaya öpğrenci vizesi ile gidecektim bunun için nişanlımın okuluna master başvurusu yapmıştık sonucunu bekliyorduk
kızlar kabul edildiğimi söylemişler nişanlıma o kadar mutluyum ki inanamazsınız
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bu sebepten dolayı evliliğimize pek fazla vakit ayıramıyorduk ikimizde
artık herşey yavaş yavaş ortaya çıkacak ve bende sizlerle paylaşacağım canlarım benim Şeniz Şeniz Şeniz
julide
dimples in fotolarına buradan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/260487-dimplesin-kinasi.html
dimples çok güzelmişsin sen kız bayıldım valla inşallah bizde görürüz kendi kınamızı
KHENA cım sakın ama sakın üzme kendini dert etme lütfen
eminim nişanlında annen de senin üzüldüğünü görünce vaz geçeceklerdir inatlarından
ama sakın birribirnizi kırmayın lütfen canım
bak göreceksin yarın güzel haber getirirken IŞIL söylemişti diyeceksin Şeniz
kızlar içim içime sığmıyor öleceğim şimdi delikafadulden :teytey: :teytey: