2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

insanları soyuyalar yaa resmen zoruma bu gidiyor benim.hani hassas bir mevzu yaa nerden ne koparırsak diye düşünüyolar.ama kararlıyım ne salona nede kuaföre fazla para vermiyecem normal müşteri olarak giderim kuaföre falan duvagımı kendim taktırırım..kınayı evde yapmaya gelince nişanlım taraf aşiret gibiler bizde öyle yani ev almaz malesef :(

Kahvede sohbet eden adama arkadaşları:

''Senin Aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.

''Kısaca anlatayım ...'' der adam.

''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'ıki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşima atından indi ve at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu.

Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi.

Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim

:lepi:

vayy bee süpermiş bizdemi öyle yapsak ne yada tavuğu parçalasak gözünün önünde göz dağı versek :jeyyar:

''Senin Aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.

''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize doğru gidiyoruz.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşima atından indi ve at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu.

Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım ...

:roflol::roflol::roflol::roflol: süperrrr

evet yaa nişan yaptığımız yeri tutacaktık hatta sanada orayı tavsiye etmiştim 300 ytl demiş şimdi senağlama bir başka yerde 2500 ytl istemiş nedir bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama

Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.

Ben şok olmuştum ...

anammm süpermişşş hemen uygulamaya geçiyorummmmm :roflol:

kızlar bu yazıyı diyet topic inden kopyalayıp getirdim. Ankarada olup yardım edebilecekler aşağıdaki linklerden ulaşabilirler telefon bilgilerine. yaşam destek ünitlerine bağlanmış şu an çocuk. ve hala kana ihtiyaç varmışş diğer topiclerede kopyalıcam şimdi
Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Kızlaar evimi tuttum telaşlarım başlıyor, bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim hihoyyyt darısı olmayanların başına inşallah.. :Saruboceq:

Kızlaar evimi tuttum telaşlarım başlıyor, bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim hihoyyyt darısı olmayanların başına inşallah.. :Saruboceq:

Hayırlı olsun güle güle oturun inşallahh a.s.

kızlar bu yazıyı diyet topic inden kopyalayıp getirdim. Ankarada olup yardım edebilecekler aşağıdaki linklerden ulaşabilirler telefon bilgilerine. yaşam destek ünitlerine bağlanmış şu an çocuk. ve hala kana ihtiyaç varmışş diğer topiclerede kopyalıcam şimdi

gecen günlerde babayı arayıp öğrendim yeterli kanı bulmuşlar ama kan bankasına borçları varmış sanırım onu arıyolarmış işin doğrusu ne şuanda kana ihtiyaç varmı lütfen birileri yardımcı olsun

julide buradamısın nasıl gidiyor cicim

Merhaba canim, iyi sayiliriz. Kütüphanede yasiyom nerdeyse kaydirigubbakcemile3
Bugün kararliyiz, daha uzun calisacagiz. Gec gidicegiz eve bu hafta. Amanim biktik artik. Bu arada nisanlin ve senin icin sevindim canim. Umarim hersey istediginiz gibi olur. Hangi bölüm okuyor seninki? Ve hangi Ünuversitede? Ben ve nisanlim Darmstadtta okuyoruz.

Amin canim. Bizim birak sehir, ülke bile belli olmadigi icin ev bakmak yada tutmak ancak hayallerimizde olur kaydirigubbakcemile3.

Ama sana hayirli ve ugurlu gelir insallah yeni evin.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..yeni bir daire, 2+1 açık mutfak 80m², laminant, çift cam vs herşey pek güzel..kirası da çok uygun üstelik sahibinden..aylık 500 tl, .depozitoyu da düşürdüler sonradan 200 dolara..tek sorun işte 1.kat olması..altında dükkan var..biraz loş tabi..3 daireli bir apartman herkes yeni gelin..hayırlısı bakalım umarım herşey çok güzel olur..buyrun bu da evimin fotoğrafları..

Kiralık > Daire > SAHİBİNDEN KİRALIK DAİRE #12972749 - Sahibinden.com

Back
X