Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçtınız mı kızlarrrrrr.elif noluyo kız başını mı çarptın anacım bi yerlere :))
bide kaç gün gideceksiniz.ben toplam 16 gün izin aldım işyerinden ama hem tekirdağda hem antalyada düğün olacağı için balayına bize sadece 5 gün kalıyor senağlama
Aysuncum hadi hayırlı olsun umarım hayatınız en güzel günlerini geçirirsiniz..bana da gönderecektin otel listelerini unuttun galiba![]()
sağol elifcim ben de işyerinden 16 gün izin aldım ama nişanlım 10gün alabildi sadece o yüzden 5 gece 6 gün kalabilcez bodrumda
otel club armania bodrum... içinden birkaç resim
![]()
![]()
aa evet canım hatta dur hemen gönderiyorum özelinden sana hatta içlerinden bir tane varki ben onu çok istiyordum ama çok pahalıya çıktığı için vazgeçtim arada 350 tl oynayınca, onunla başka bir eksiğimi kapatırım dedim,ama belki sen gidebilirsin,aslında bu benim otelde geçen sene astronomik rakamlardaymış ama bu sene erken rezervasyonda bayağ uygun bir hale gelmiş a.s
sağol elifcim ben de işyerinden 16 gün izin aldım ama nişanlım 10gün alabildi sadece o yüzden 5 gece 6 gün kalabilcez bodrumda
otel club armania bodrum... içinden birkaç resim
![]()
![]()
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!kızlaaaaaaaaarr ay çok keyifliyim hihoyyyt
bugün balayı otelimizi de seçtik rezervasyonumuzu yaptırdık
bodruma gidiyoruzzzz![]()
hayırlı uğurlu olsun canım en güzel tatilin olsun inş :teytey:
bende bende istiyorum otel listeleriniii![]()