2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Sanırım karar verememişsin cnm.Seni ve de nişanlını en iyi anlatan kartı seç bence ,sizi yansıtsın.:)
Kart kişilik yansıtır mı diye şaşırma yansıtır :))))))))))

mısracım geçmiş olsun çok.allah sana yardımcı olsun gerçekten de
burcu kıs deli oldum düşünürken.bende bi b.k anlamadım yazdığımdan merak etme.bence en güzeli 1.
yok 2. daha iyi sanki yok yok 3. 3. daha iyi laelaelaelaelae

sagol canım

şimdi aysun için bülent ersoy dan geliyor(süt bantosu eşliğinde)

"daha dur daha dur!!! daha dur daha duuuurrr!!"

:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızz ne bu muhabbet söyleyin de bizde gülelim valla benden habersiz iş çevireni oyarımmm :oklava:

Kaçtınız mı kızlarrrrrr.elif noluyo kız başını mı çarptın anacım bi yerlere :))

Kaçtınız mı kızlarrrrrr.elif noluyo kız başını mı çarptın anacım bi yerlere :))

geldim canımcım :) galiba haklısın bugün bi manyaklaştım sankim.senden naber gelmiyosun artık eskisi kadar sık.ara ara girip canım sıkkın diyosun,sonra gidiyosun biz de burda meraktan çatlıyoruz ne oldu ki diye. :dilcikar:

kızlaaaaaaaaarr ay çok keyifliyim hihoyyyt
bugün balayı otelimizi de seçtik rezervasyonumuzu yaptırdık
bodruma gidiyoruzzzz kaydirigubbakcemile4

pınkgun sevındım canım senın adına onuda cıkarmssın aradan
ınternetten mı rezervasyon mu yaptırdınız
bende cok sıteye gırdım ama hepsıne guvenemıyorum sen nasıl hallettın

yok canım internetten değil
bilinen şu tur şirketlerinden birinde çalışan ve fikrine çok güvendiğimiz turizmci bir arkadaşımız var onunla birlikte hallettik
bugün de tam erken rezervasyonun son günüydü
çok da uygun bir fiyata ayarladık

Son düzenleme:
bide kaç gün gideceksiniz.ben toplam 16 gün izin aldım işyerinden ama hem tekirdağda hem antalyada düğün olacağı için balayına bize sadece 5 gün kalıyor senağlama

sağol elifcim ben de işyerinden 16 gün izin aldım ama nişanlım 10gün alabildi sadece o yüzden 5 gece 6 gün kalabilcez bodrumda
otel club armania bodrum... içinden birkaç resim

o15f.jpg

armonia.jpg

Aysuncum hadi hayırlı olsun umarım hayatınız en güzel günlerini geçirirsiniz..bana da gönderecektin otel listelerini unuttun galiba ;)

bide kaç gün gideceksiniz.ben toplam 16 gün izin aldım işyerinden ama hem tekirdağda hem antalyada düğün olacağı için balayına bize sadece 5 gün kalıyor senağlama

boşver elifcim ne güzel iki düğün yapacak şanslı insanlardansın gelinliğini iki kez giyceksin,iki gez eğlenceksin ..daha çok tatillere gitcez inşallah hem de daha güzel yerlere böyle düşün :içelim:

Aysuncum hadi hayırlı olsun umarım hayatınız en güzel günlerini geçirirsiniz..bana da gönderecektin otel listelerini unuttun galiba ;)

aa evet canım hatta dur hemen gönderiyorum özelinden sana hatta içlerinden bir tane varki ben onu çok istiyordum ama çok pahalıya çıktığı için vazgeçtim arada 350 tl oynayınca, onunla başka bir eksiğimi kapatırım dedim,ama belki sen gidebilirsin,aslında bu benim otelde geçen sene astronomik rakamlardaymış ama bu sene erken rezervasyonda bayağ uygun bir hale gelmiş a.s

Valla canım bizim de bütçe belli yani, senin dediğin gibi 350 lira bi açığı kapatabilir yani ;)

sağol elifcim ben de işyerinden 16 gün izin aldım ama nişanlım 10gün alabildi sadece o yüzden 5 gece 6 gün kalabilcez bodrumda

o15f.jpg

armonia.jpg

hayırlı uğurlu olsun canım en güzel tatilin olsun inş :teytey:

aa evet canım hatta dur hemen gönderiyorum özelinden sana hatta içlerinden bir tane varki ben onu çok istiyordum ama çok pahalıya çıktığı için vazgeçtim arada 350 tl oynayınca, onunla başka bir eksiğimi kapatırım dedim,ama belki sen gidebilirsin,aslında bu benim otelde geçen sene astronomik rakamlardaymış ama bu sene erken rezervasyonda bayağ uygun bir hale gelmiş a.s

bende bende istiyorum otel listeleriniii :emir_bebek:

o15f.jpg

armonia.jpg

kızlaaaaaaaaarr ay çok keyifliyim hihoyyyt
bugün balayı otelimizi de seçtik rezervasyonumuzu yaptırdık
bodruma gidiyoruzzzz kaydirigubbakcemile4
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

dayanamadın tabi ısrarlarıma :1closedeyes:şakkıdı

banane banane bananeeeeeeeeeeeeee!!!!!

bende gelecem!!!!delikafadulden-tatlicadiarzu-

hayırlı uğurlu olsun canım en güzel tatilin olsun inş :teytey:

bende bende istiyorum otel listeleriniii :emir_bebek:

teşekkür ederim daisycim :1hug: canım göndereyim ama çok fazla seçenek yok içinde bizim belirlediğimiz belli kriterler vardı onları göz önüne alarak en çok memnun kalınan otellerden bir derleme yapmışlardı bize,belki benim bir otelde illa olsun diye tutturduğum birşeyi sen istemezsin o yüzden bilemiyorum ne kadar hitap eder sana :uhm: özeline atıyorum a.s.

Back
X