2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Arkadaşlar ev tuttuğum haberlerimi paylaştım sizinle ama az önce olumsuz bi haber geldi..nişanlım şehir dışında çalışıyor, ona izmirden iş bakıyoruz ki yamacıma gelsin diye.. koskoca uluslararası bi firma asgari ücret teklif etmiş yaa..şuanda çalıştığının 1/3'ü kadar..yine kavuşamıyoruz..evimiz eşyamız nikah tarihimiz bilem var ama neyleyim içinde salınan yar olmayınca senağlama

Arkadaşlar ev tuttuğum haberlerimi paylaştım sizinle ama az önce olumsuz bi haber geldi..nişanlım şehir dışında çalışıyor, ona izmirden iş bakıyoruz ki yamacıma gelsin diye.. koskoca uluslararası bi firma asgari ücret teklif etmiş yaa..şuanda çalıştığının 1/3'ü kadar..yine kavuşamıyoruz..evimiz eşyamız nikah tarihimiz bilem var ama neyleyim içinde salınan yar olmayınca senağlama

Ay cnm benim,kıyamam ağlama.Bir kapı kapanır diğeri açılır inşallah.Canını sıkma olumlu düşün ne olur.Ben hissediyorum yarinle kısa sürede kavuşacaksınız

tatlım çok mu uzak şehirdışında derken ?
bir süre idare edeceksiniz yani izmirden iş bulana kadar
ümidinizi yitirmeyin canımherşeyin hayırlısı

çok uzak değil ama 2 saatlik bir mesafede..git gel yapılmıyor yani..sabah 7,30 da işbaşı yapıyorlar çünkü..işi de öyle cins bi iş ki öle iş bulması da kolay değil..senağlama

sezacım üzüldüm canım ya, geçen konuştuğumuz yer sanırım şu asgari ücret teklif eden yer,eğer orasıysa yazık! daha 3 ayınız var belli olmaz bu işler aslında, sıkma canını :teselli:

Evet aysuncum aynen o yer..bu kriz kurumsal firma falan dinlemiyor anlaşılan..üçkağıda getirip kadrolarını ucuza doldurmak istiyorlar fırsattan istifade..ne de olsa 3.dünya ülkesiyiz ya..

Evet aysuncum aynen o yer..bu kriz kurumsal firma falan dinlemiyor anlaşılan..üçkağıda getirip kadrolarını ucuza doldurmak istiyorlar fırsattan istifade..ne de olsa 3.dünya ülkesiyiz ya..

Ay cok sinir bozucu yaaaaaa. Ne zannediyorlar bizi ya :oklava Bedava isci mi :oklava:
Ya insanin okulu bitiresi gelmiyo valla...

kızlar bu gün hiçç ığrayamadım
dün de tüm gün gezdim :) özdilekte alışveriş yaptım....
kadınlar günü eğlencesine gittim...
geçmişide okumadım varmıdır beni ilgilendiren bir şey...
herkes iyimi?

ay yeter ifşa edicem be bu firmayı..nişanlım alanında türkiyede parmakla sayılacak kadar az kişi çalışıyor..alanında uzman ve rakibi çok az yani..sen kalk koskoca PEPSI 600 lira teklif et yaa..garibim şuan çalıştığı yere girerken 2 sene önce aldığı ücreti istedi sadece siz düşünün artık gerisini..öyle yükseklerde falan da gözümüz yok yani..evimi 500 e tuttum 600 e çalıştıracaklar garibimi..biz ne yiyip ne içicez düşünen yok..

kızlar bu gün hiçç ığrayamadım
dün de tüm gün gezdim :) özdilekte alışveriş yaptım....
kadınlar günü eğlencesine gittim...
geçmişide okumadım varmıdır beni ilgilendiren bir şey...
herkes iyimi?

Bugün bende yoktum bir günaydın diyebildim,elektrikler kesildi zaten keyfimde yoktu.
Öğleden sonrada ölümden döndük iş nedeniyle :((((((

Neler aldın bakalım?
Ne güzel gezmişsin

hakkaten sizinkide 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş canım kafamçokkarıştı

ama olsun herşey yoluna girer zamanla hele bi derslerinizi bitirin

tabiiki burda da arkadaşımsın ama nolurdu sanki almanya da da görüşseydik sankim :çok üzgünüm:

Görüsürüz canim ya bir türlü ;-) Senin dügününe az kalmis zaten, yakinda burada olursun şutarafagitti

Ne yazıkki Jtosik cim asıl mesele okul bittikten sonra başlıyor:(
Bende öyle saniyorum canim. Birde bendeki problem Mühendis olmam. (Kadin mühendisler pek tercih edilen cinsiyet degiller :1shok:) Zor olacak gibi bir his var bende, ama buda olur yaaa. Ben kismete cok inaniyorum. Herseyde bir hayir vardir... Pozitif düsünelim kizlar sositosositosositososito

allah herkese yardım etsinn kızlarrr.........

pek bi gerilimli yani bugünler...

karşılıklı anlayış çok gerekli...

hem de her zamankinden daha çoookkk............:(

Hayırdır inşallah ne var ne yok okuyamadım.yine bi tatsızlıklar mı var kızlar.bende bugün çok yoğundum koşturdum hiç uğrayamadım...

mısracım ölümden döndük derken ne oldu canım kaza falan mı yaptnız

Canım öyle kaza değil farklı bir durum,devlet korumasındaki bir çocuğun ailesi diyeyim anla gerisini....

burcucello canım 3 davetiyenin 3 de güzel..ilki çok sevimli şeker..ikincisi sıradan klasik geldi bana..3.ise benim de aşık olduğum sevimli ötesi bir şekil..lakin benim nişanlım gayet feminen bi adam olmasına karşın bu koca kırmızı kalpli şeyi vermeye utandı, biz çocuk muyuz bunlar ne böyle yakışıyor mu bize diye..erkekler böyle feminen şeylere pek sıcak bakmıyorlar ne yazık ki..sonuçta bu ikinizi temsil eden ve ileride hatıra olarak kalacak birşey..birlikte karar vermeniz daha doğru olur..
canım benim nişanlım da kararsız kaldı.bu 3 ünü beraber sectik zaten :) en son topu bana attı. :)))
Burcucum kesinlikle 3.cü bayıldımmm :)))))Diğerleri çok sıradan
Günaydın bu arada herkese.Huzurlu bir hafta dilerim

çok sağol tatlışım
burcucello, 2. numara benim favorilerim arasında. bu hafta içinde benimde karar vermem lazım insan işin içinde olunca karar vermesi zor oluyor.
di mi ya.. :)) 3 ü de güzel işte kura cekicem
Günaydin kizlar,

burcucum bencede 3.cü. Bence daha orginal ;=))))
sagol canım
canım hayırlı olsun yatak odan

burcucum ben sade şeyler insanı olarak(!) :roflol: (bu konuda ayrıca tartışmak istemiyorum anlamışsındır :roflol: ) bir ve iki numara diyorum canım
şimdi aysun için bülent ersoy dan geliyor(süt bantosu eşliğinde)

"daha dur daha dur!!! daha dur daha duuuurrr!!"

:roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşbulduk canıımmm.
khena seni varya döverim,daha geçen sen demiyor muydun bana stresten oluyo herşey takma,bu kadar yaklaşmışken vazgeçilmez falan filan diye.hepimiz ara bulmayla uğraşıyoruz merak etme.bende daralıyorum çok fena bazen ama bunun için pes etme.emin ol ayrıldığını varsay,bundan sonra başkasıyla evlenmeye kalksan aynı sıkıntıları yine yaşayacaksın.iyisi mi yolu yarılamışken bitir bari.kaçmak korkaklara yakışır.
felicity evinde güle güle otur canım.
burcucello davetiyelerin hepsi güzel ama daha farklı modeller var yaa.1-2 ve 3, model çok farklı.ne bilim kendin karar ver kardeşim psikopata bağladın beni haaaa kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştı hmm

elifim inan ne dediğinden bi b.k anlamadım kıs hem bunlara farklı diyosun,hem daha karflıklar diyosun. neyyyyyyse!

:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
Back
X