günaydın kızlar,
pinkgun, balayını halletmişsin canım ne güzel keyfili bir tatil geçirmenizi dilerim.
.
teşekkür ederim tubiscim, seviyorum seni Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar,
pinkgun, balayını halletmişsin canım ne güzel keyfili bir tatil geçirmenizi dilerim.
.
selam kızlar yeniden burdayım:))
pinkgun canım Şeniz
tabi canım ne demek yazılar sana kurban olsunnnn :1hug:
şşşşşşttttt aile varrr :mymeka:
Tubiş gelinliğin ne oldu geri götürmüştün sonrasından haberim yok atlamış olabilirimm.![]()
pinkgun canım Şeniz
şşşşşşttttt aile varrr :mymeka:
Made, ben de sana birşey soracağım. Mesleki bir soru, eğer ben buraya rahatlamaya geliyorum, bana hukuksal sorularınızı niye soruyorsunuz diyorsan, cevaplama... Ama valla kendim için değil, yine burdan bir arkadaş için soruyorum. Hem hepimizi ilgilendiriyor.
(Hiç sevmem de doktor görünce kendi sorununu soran, psikolog görünce arkadaşının (!) sorununu soran, avukat görünce hemen bir danışmanlık alan tipleri, ondan bu kadar açıklama yaptım....)
Evlendikten sonra 1 sene içinde istifa edince tazminat alabiliyor bayanlar diye biliyorum. Eşim burda çalışmamı uygun görmüyor diye bir gerekçe ile. Böyle birşey var değil mi, ikincisi bunun olması başka bir işyerinde çalışmayı engeller mi?