2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

soruyu ben sordum ama benim tazminatim yok henüz :))) Ne karıştırıyorsun ortalığı demeyin, kaç kişinin ihtiyacı var bu sorunun cevabına biliyor musunuz :P

Ududub'cum senin şirkette bu şekilde istifa edenler henüz tazminatlarını almamışlar. Dava açmışlar, hala davaları devam ediyormuş. Şirketin iflasından sonra almak iyice zor olur diye (sanırım öncelik maaş alacaklarında) herkes dava açmaya başlamış.
İstifa edince de avukat bir metin hazırlıyormus, sen de notere gidip çekiyormuşsun. Bu metni bulmak için bir kaç kişiye MSN'den yazdım, henüz bana birşey gelmedi.

Tam öğrenemedim, işler çok yoğun. Kusura bakma... Yarın daha detaylı ilgilenebilirim umarım :(

Noterlerde ihtarnameler hazırdır, gidip 10 dk yazdırıp işinizi halledebilirsiniz..avukatlarda yazdırmaya falan hiç gerek yok..

İflas eden bir şirketse eğer yanlış hatırlamıyorsam ilk sıralarda çalışanların ücretleri ödenir, ondan sonra alacaklılar, ondan sonra da para kalırsa ortakların borçları ödenir..o yüzden iflas etse bile paniğe gerek yok, şirket mal varlığını satar ve öder..yanlışım varsa avukatlarımız düzeltsin lütfen iflas ve konkordato hallerini..

durbe made cim be kızı sen de gaza getirme iyice, zaten sinir oluyor..herşeyi sakince konuşa konuşa halletmek en güzeli..ki zaten şu ortamda kimsede para yok, herkes geciktiriyor, ücretleri kısmanın yolunu arıyor..bizler de iş olsun da akmasa da damlar diyip anlayışla karşılıyoruz..kötü günlerde birbirimizi olabildiğince destek olmalıyız..ve unutmayalım, bir kapıdan çıktım diye o kapı sonsuza kadar kapanmış demek değildir..elbet bir gün işler düzelecek, açılacak, o zaman aklına gelecek işe alacağı ilk kişi belki sen olacaksın ya da sana güzel bi zam yapacak herşeye değecek..

ududub, sen güzelce internetten konuyu araştır öğren, biz sana ne kadar burada anlatsak da olmaz..ben sana link atarım özelden ulaş detay ver sorun nedir, ne iş yapıyorsun falan..ondan sonra patronunla konuş, yasal haklarını belirt, gerekirse muhasebecinizle görüş..muhasebeciler her zaman işçi ve işverenin arasını bulanlandır..biz senelerdir yapıyoruz bunu..gerekirse patronu yumuşatabilir ;) baktın olmuyor, nuh diyor peygamber demiyor patron, yasal haklarını kullan..ama ilk önce bi güzellikle halletmeyi dene..

serbest muhasebeci mali müşavir olduğum için işçi ve işveren cephelerini iyi biliyorum..benim deneyimlerime dayanarak nacizhane fikrim budur..karar senindir..yerimseniben
,

canım çook saol yardımların için çalıştığım şirket baya büyük bir şirket 2000 kişiden fazla kişi çalışıyor krizle alakalı bir durum degil bizim durum şirket el değiştirdi ondan sonra burnunu doğrultamadı..yani anlıyacağın çalışanların hepsi yönetimden tut güvenliğe kadar kimse para alamıyor.tamda düğün arifesinde insanı zorluyor inanki.Allahtan nişanlımın iyi bir işi var yoksa durumumuz vahimdi yani...neyse canlarım sizi bunaltmayım daha fazla sorunlarımla beni dinlediğiniz için teşekkürlera.s.

benim de uykum var, ayrıca canım çok sıkkın işlere, ayrıca huysuzum çok.

Duvar kağıdı olsun diye tutturdum bi duvarım. Konsolu dayacağım duvar. Öğlen gittim 3 rulo aldim, etti sana 180 lira...

Yaw ben her gördüğümü beğeniyor, her gördüğümü istiyorum :))) Nolcek böyle...

Bi de tartılmaya gittim öğlen, toplam 4.2 vermişim.

şirketin isim değiştirip değiştirmediğine de dikkat et konkordato istemiyolarda uyanıklar hemen başka isimle yeni şirkette devam ediyorlar

tubişcim tüller geldi koctasın net sitesinden :))

senin gelinlik nooldu??

haa kızlar biz beyaz esyalarımızı aldık bu arada :)

siemens inox nofrost buzdolabı
siemens inox bulaşık mak.
siemens 8 kilo kapasiteli çamaşır mak. 15 dakika da hızlı yıkama programı beni acayip cezbetti.artık habire yorgan,battaniye yıkarım
siemes inox aspirator

Ududub ile geçen sene aynı şirkette çalışıyorduk kızlar, onun durumu pek krizlik değil. Şirketin yarısı istifa etti zaten bu şekilde.

Peki son sorum. Bu şekilde istifa edilirse de işsizlik alınır değil mi? valla bu son...Hersey ududub için :))

Bu arada hayırlı olsun kına yerin. Ben de gelecem bana ne, biz iş arkadaşı sayılırız :)

ayy canımsın yaa beni en çok sen anlarsın aynı işin havasını soluduğun için..
canım tabiki bekliyorum batıkentte mesada harbiş 1 sitesinin içinde toplantı salonunda 18 nisanda saat 19.00 da HERKESİ BEKLİYORUM..:teytey:

neyse kızlar madem yeni evleniyoruz napıyoruzzzzz sexi donlar alıyoruzzzzz,fırfırlı falan,gecelikler satennnnn,sabahlıklar öyleeeee

senin gelinlik nooldu??

siemens 8 kilo kapasiteli çamaşır mak. 15 dakika da hızlı yıkama programı beni acayip cezbetti.artık habire yorgan,battaniye yıkarım
siemes inox aspirator

CANIM HAYIRLI olsun yeni cicişlerin Allah güle güle kullanmanı nasip etsin inşallah...

Kızlar yatak odama bi baksanıza, ne diyeceksiniz merak ediyorum...
yatakodasi.th.jpg
güzel cnm gule gule kullan
dipcik gibiyiz burcucello bacım sen nasılsın?
:roflol: bacım noolsun işte..
Ay alemsiniz valla güç birliği yaptılar.GÜÇ SİZDE ARTIK SHEMAN :)))))))
:lepi:
Hoşgeldin cnm.
Benim fena halde uykum var,artık gözlerim japon gibi ama ısrarla pc ye bakıyorum.EVe gidip bir yatsam :((((
Sen nasılsın?

eve gidince de uykun açılır kesin yatmazsın:delphin:

senin gelinlik nooldu??

siemes inox aspirator

Canım hayırlı olsun beyaz eşyaların hepsi çok güzel.İyi günlerde kullanırsın inşallah:1hug:

neyse kızlar madem yeni evleniyoruz napıyoruzzzzz sexi donlar alıyoruzzzzz,fırfırlı falan,gecelikler satennnnn,sabahlıklar öyleeeee

Tabi bunlarla ilgilenecek bir kociş lazımdelikafadulden

Benim adam gibi biri çıkarsa yandınız; bu ne böyle çok komik diye gülen,uğraştırma beni çıkar,dışın değil için ilgilendiriyor beni diyen delikafadulden

selamm..

nassıınız gızlar?
canikom iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın adaşŞeniz
hayırlı olsun beyaz eşyan:1hug: önümüzde ki 20 yıl hiç sorun çıkartmaz inşallah sanaaaaŞeniz
Tabi bunlarla ilgilenecek bir kociş lazımdelikafadulden

Benim adam gibi biri çıkarsa yandınız; bu ne böyle çok komik diye gülen,uğraştırma beni çıkar,dışın değil için ilgilendiriyor beni diyen delikafadulden

aha koptuğum andır :roflol: masrafsız koca yaaa:roflol:
ama yok benimki beğeniyor kızlar öhöm öhömm:utangac:

olmaz mı leblişimm :jeyyar:
ama eklemek istemiyor canım :icecream:
geçen gün sipariş verdiklerim geldi...
eklerim bir ara... yerimseniben
birde hafta sonu özdilekten aldım bir atlet kilot takım birde penye sabahlığı var çok şeker oda :1rolleyes:

:mymeka:
gebertecün seni

Back
X