- 12 Temmuz 2006
- 170
- 0
- 296
- 43
soruyu ben sordum ama benim tazminatim yok henüz :))) Ne karıştırıyorsun ortalığı demeyin, kaç kişinin ihtiyacı var bu sorunun cevabına biliyor musunuz![]()
Ududub'cum senin şirkette bu şekilde istifa edenler henüz tazminatlarını almamışlar. Dava açmışlar, hala davaları devam ediyormuş. Şirketin iflasından sonra almak iyice zor olur diye (sanırım öncelik maaş alacaklarında) herkes dava açmaya başlamış.
İstifa edince de avukat bir metin hazırlıyormus, sen de notere gidip çekiyormuşsun. Bu metni bulmak için bir kaç kişiye MSN'den yazdım, henüz bana birşey gelmedi.
Tam öğrenemedim, işler çok yoğun. Kusura bakma... Yarın daha detaylı ilgilenebilirim umarım![]()
Noterlerde ihtarnameler hazırdır, gidip 10 dk yazdırıp işinizi halledebilirsiniz..avukatlarda yazdırmaya falan hiç gerek yok..
İflas eden bir şirketse eğer yanlış hatırlamıyorsam ilk sıralarda çalışanların ücretleri ödenir, ondan sonra alacaklılar, ondan sonra da para kalırsa ortakların borçları ödenir..o yüzden iflas etse bile paniğe gerek yok, şirket mal varlığını satar ve öder..yanlışım varsa avukatlarımız düzeltsin lütfen iflas ve konkordato hallerini..