2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy kazıkk yemısım :bbo: ılk defa bende 180 aldım cnm 20ytl takstle battanıyler ıyımış valla alam bı dene yahu ben taksıtten hıç hoşlanmıyom 20ytl odemem zaten hemen oderım bıter ha bıde dıjıtal foto aldım 270 ytl onun taksıtı var suan 50 ytl takıstım var onları odeyımm alırm onenmlı deıl önce koca bulamda :roflol: yavas yavas alırım yerimseniben

Ben geldim kızlaaaar hihoyyyt Anaaam ne çok yazmışsınız, oku oku bitmez şimdi kafamçokkarıştı

burcuözgem aldıklarının hepsi bir harika canım..
Allah huzur ile kullanmayı nasip etsina.s.
ben kırmızı nevresim takımına bayıldım..
markası ne , fiyatı ne kadarkaydirigubbakcemile5

burcuözgem aldıklarının hepsi bir harika canım..
Allah huzur ile kullanmayı nasip etsina.s.
ben kırmızı nevresim takımına bayıldım..
markası ne , fiyatı ne kadarkaydirigubbakcemile5

canım hepsini Taçdan aldım. hepsini birden alınca indirim yaparlar die. nitekimde biraz yaptılar. 13 de takside böldüler. düz sateni soruyorsan fyatı 150 ytl. canım. ama 120 ye aldım. yerimseniben

canım hepsini Taçdan aldım. hepsini birden alınca indirim yaparlar die. nitekimde biraz yaptılar. 13 de takside böldüler. düz sateni soruyorsan fyatı 150 ytl. canım. ama 120 ye aldım. yerimseniben

canım sanırım ben de alıcam aynından..siyahı var ise siyahından da alabilirim:jeyyar::CüvCüv:

Kuzu bugun geldim ben ama, şaşkın biz senle aynı tarihte gittik ya tatile :smiley-cool: Yeni geldim işte ben de, gelir gelmez size koştum ayol kaydirigubbakcemile5

ay açlık basıma vurdu kız kanımca :roflol:
ı hosgeldın ne ettın anlattt bakem ben cok yoruldum bıgun soğan soktum bıgun üzüm topladım bağlardan bıgun fasulye konserve ıcın topladım yanı tatıl deıl iş dıyebılırız dungeldım konservemı yaptım evı temzledım işe geldım sen ne ettınn ha bıde eşşeğe bındımm :roflol: :roflol:

canım sanırım ben de alıcam aynından..siyahı var ise siyahından da alabilirim:jeyyar::CüvCüv:

canım vallahi siyahı var mı bilmiyorum. benimkisi koyu kırmızı. siyah diğer dudaklıyı aldığım için bunu bordomsu olandan aldım. :jeyyar: irbirine yakın olmasın renkler modeller diye. ama şöyle bir bakınca morlu pembeli bir şey almadığımı farkettim. genel tarzım bu .bir tanede şöyle morlu pembeli gene geometrik desenli sevimli bişiy alıcam. başkada almıycam yeterde artar bile. a.s sonra evlendikten sonra bişiy beğeniyor insan ama evde var diye alamıyor. o duruma düşmek istemiyorum. allahtan daha evvelden anneme çeyiz yatırmadımda hepsi gönlüme göre oldu. yoksa şimdi bunlarda aklım kalırdı vallahi... sırnaşık şey

anam anamm bir çeyizler aldım bir çeyizler. nerdeyse bitti çeyiz alışverişi :roflol: ufak tefek şeyler kaldı. tüm yatak odası için nevrem pike uyku seti yorgan yastık. ne aklına gelirse hepsini Taçdan aldık. takside girdik. resimlerini güç bulduğum an ekliycem gepsinin. ama şimdi hiç halim yok sırnaşık şey sonra evkurdan kaşık çatalımı , tencere setimi,çay setimi,çezve takımımı aldım. jumbonun şu indirimli kampanyasını tam anlamıyla uygulayan yer evkur. yerimseniben ordan aldım işte. sonra gündleik yemek takımıyla gündelik kaşık çatalımı,ütümü,tost makinamı,katı meyva sıkacağımı,düdüklü tenceremide alarak küçük ev aletlerimi de bitirdim.
geriye misafir yemek takımım ki modeli belli azcık şunların takstleri hafiflesin gidip alıcam, bornoz takımı juanın brde yatak örtüsü kalmış olacak büyük parçalardan...
gerisi teferruat sütlü tatlılar için kase, dondurma kasesi,tepe homde beğendiğim mavi kadehler, ıvır zıvırlar vs. kalacak... o kadar canikolar.... aklıma bunlar geldi şimdilik... a.s.

Canım hepsini güle güle güzel günlerde kullan inşallah a.s. Sayfa sayfa ilerlediğimden resimlere de birazdan yorum ekleyeceğim sırnaşık şey

günaydın kızlar bu arada tatilciler hoşgeldiniz.Ben tam iyileşemedim tatilciler sizin haberiniz yok dimi 1 gün işe gelmedim ertesi gün gelip geri gittim.Midem çok fena oldu hala da rahatsızım.Çok kötü oldum.Doktor endoskopi istedi ben de doktorumu değiştirdim o da gastritimin yanında bir de bağırsak tmbelliğimin olduğunu söyledi.Şu an tedavi görüyorum dua edn benim için olur mu?Çok ağrı çektim hala da iyileşemedimsenağlama

Canım benim çok geçmiş olsun, umarm şimdi daha iyisindir a.s.

ı hosgeldın ne ettın anlattt bakem ben cok yoruldum bıgun soğan soktum bıgun üzüm topladım bağlardan bıgun fasulye konserve ıcın topladım yanı tatıl deıl iş dıyebılırız dungeldım konservemı yaptım evı temzledım işe geldım sen ne ettınn ha bıde eşşeğe bındımm :roflol: :roflol:

böcüküm sen çok hamaratsın yaww... sengözlerimebaksanab

Canım valla senin yanında ben pek birşey yapmış sayılmam, birkaç ev işi, denize git gel. Hepsi bu valla :tomato:

Canım valla senin yanında ben pek birşey yapmış sayılmam, birkaç ev işi, denize git gel. Hepsi bu valla :tomato:

kız cnm cıktı bee senınkının adı tatıl benımkınınkı başka bişi :bbo:
ayy ama nığdenın merkezındede evımız var orda sadece 1 gun kaldık koyde iş coktu ayyy akşam yada yarın sıze resımlerı koycam bahcemızde bıde akşamları oturdukk kendı yetstrdığımız karpuzu kesıp yedık bıde mangal yaktık ohhh mıs gıbı herseyın doğal olması cok guzeldııı ama 1 hafta hemencık bıttı :a015:

Burcuözge, kuzum aldıklarının hepsi çok şık çok güzel. Dudaklı nevresim takımının da tek kişiliği var bende. Aşkım sevgililer gününde almıştı. Mışıl mışıl uyuyorum içinde. Yalnız dikkat et, iyi oku kullanım kılavuzunu falan. İlk yıkamada direk soguk su ile yıkamak gerekiyormuş (kullanmadan önce). Benimkinin o ilk siyahlıgı kalmadı yıkama sonrasında senağlama . Uyku setini de pek begendim maviş maviş. Ben de bu ay elektrikli süpürgemi alacağım inşallah. Annem de hediyelik pikeleri falan hazırladı, dantel işi çeyizleri halletti. Ay yine de bir sürü şey almam lazım kafamçokkarıştı

kız cnm cıktı bee senınkının adı tatıl benımkınınkı başka bişi :bbo:
ayy ama nığdenın merkezındede evımız var orda sadece 1 gun kaldık koyde iş coktu ayyy akşam yada yarın sıze resımlerı koycam bahcemızde bıde akşamları oturdukk kendı yetstrdığımız karpuzu kesıp yedık bıde mangal yaktık ohhh mıs gıbı herseyın doğal olması cok guzeldııı ama 1 hafta hemencık bıttı :a015:

Böcüğüm herşey bir yana da kendi yetiştirdiğin karpuzu yemene imrendim valla. Malum bu sene karpuzlara kabak aşısı vuruldugundan bir adam gibi karpuz yiyemedik
:kızgın:

Back
X