Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerelerdesiniz yahu
bende aksamları geliyom ama baktım gündüzde kimse gelmemiş buralara
herkes iyidir umarım
ben iyiyimde tatlım herkes tatlde herhalde yazmıyor kimse...
ben bir sürü şey aldım çeyizime herkes gelssin anlatıcam burdaaa
çok öptüm seni canm Şeniz
kızlar günaydın dün hep hastanelerdeydim.Çok rahatsızım.Gastritimin yanında bağırsak tembelliğim de varmış benim.Ve yarın tahlile gidicem yanlarıma doğru gitti ağrı doktor geçmezse idrar tahlili yapalım dedi böbreklere bakacak sanırım
burcuözgem hadi anlat merak ettim..nolur..benim de bir şeyler alasım var bana da fikir olur hadi hadicokacimcoook
alevcim çok çok geçmiş olsun canım..canını bir şeye sıkma lütfen, gastrit tamamen stres kökenli bir rahatsızlık..bolca su içmeye dikkat et böbreklerinde iltihap varsa eğer , temizlemene yardımcı olur canım.çok ama çok geçmiş olsuna.s.
kızlar günaydın dün hep hastanelerdeydim.Çok rahatsızım.Gastritimin yanında bağırsak tembelliğim de varmış benim.Ve yarın tahlile gidicem yanlarıma doğru gitti ağrı doktor geçmezse idrar tahlili yapalım dedi böbreklere bakacak sanırım
burcuözgem hadi anlat merak ettim..nolur..benim de bir şeyler alasım var bana da fikir olur hadi hadicokacimcoook
turuncum ,
hoşgeldin canıma.s.
neler yaptınız , nasıl geçti anlat bakimkaydirigubbakcemile
çok sevindim canıma.s.
dipnot:ben olsam havuz sefası yüzünden bir güzel dayak atardım valla..
bana gelmeden önce kendini karantina altına alması , her türülü rahatsızlık , hastalık sebebinden uzak durması gerekirdi diye:roflol:kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nişanlımla geçirdiğim 1 haftalık tatil çoookk çabuk geçti ve ben de geldim işteesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hoşgeldin canım...
Bende 5 gündür nişanlımla beraberdim.Yanındayken zaman su gibi akıp geçiyor.Doyamadan ayrılıyoruz işte..
Neyse az kaldı.Şafak 335 :içelim:
kışın evleneceksen balayın abantta olsaun cnm çünkü karların altında abant harika gözüküyor. ayrıca boluda gezecek çok yer war abantta kalıp oralarıda gezebilirsin gölcük benim favorim. abant yolu üzerinde cemilin yeri war veyada yeşil ew harika yerler oralarda mangal yemeni tawsiye ederim... şömine başında oturup mangal yemenin tadı bir başka... baharda da harika oluyor bu dediğüm mangalcılar... yine abant yolu üzerinde çok harika oteller war onlarada bakabilirsin cnm... yeşil evin dağın eteğinde küçük bungolow tarzı dağ ewleri war balayı için haika olabilir... petro kulüp war gene abant yolu üstünde orasıda çok hoş...merhaba abba ,
ben balayına güney ve ege istemeyenlerdenim..
nasipse Büyük Abant Oteli istiyorum..
balayı programları çok güsel..bir de ben hep göl kenarı olsun istemiştim..abant olmazsa Sapanca diyorum![]()