2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar günaydın dün hep hastanelerdeydim.Çok rahatsızım.Gastritimin yanında bağırsak tembelliğim de varmış benim.Ve yarın tahlile gidicem yanlarıma doğru gitti ağrı doktor geçmezse idrar tahlili yapalım dedi böbreklere bakacak sanırım

ben iyiyimde tatlım herkes tatlde herhalde yazmıyor kimse...
ben bir sürü şey aldım çeyizime herkes gelssin anlatıcam burdaaa
çok öptüm seni canm Şeniz

burcuözgem hadi anlat merak ettim..nolur..benim de bir şeyler alasım var bana da fikir olur hadi hadicokacimcoook

kızlar günaydın dün hep hastanelerdeydim.Çok rahatsızım.Gastritimin yanında bağırsak tembelliğim de varmış benim.Ve yarın tahlile gidicem yanlarıma doğru gitti ağrı doktor geçmezse idrar tahlili yapalım dedi böbreklere bakacak sanırım

alevcim çok çok geçmiş olsun canım..canını bir şeye sıkma lütfen, gastrit tamamen stres kökenli bir rahatsızlık..bolca su içmeye dikkat et böbreklerinde iltihap varsa eğer , temizlemene yardımcı olur canım.çok ama çok geçmiş olsuna.s.

burcuözgem hadi anlat merak ettim..nolur..benim de bir şeyler alasım var bana da fikir olur hadi hadicokacimcoook

alevcim çok çok geçmiş olsun canım..canını bir şeye sıkma lütfen, gastrit tamamen stres kökenli bir rahatsızlık..bolca su içmeye dikkat et böbreklerinde iltihap varsa eğer , temizlemene yardımcı olur canım.çok ama çok geçmiş olsuna.s.

canım çok teşekkür ederim.Bugün bitse de evime gidip uzansam canım acıyor.İyi dileklerin için tekra teşekkürler:1hug:

Canım çok geçmiş olsun...Kendine dikkat et emi...

turuncum ,
hoşgeldin canıma.s.
neler yaptınız , nasıl geçti anlat bakimkaydirigubbakcemile

turuncum ,
hoşgeldin canıma.s.
neler yaptınız , nasıl geçti anlat bakimkaydirigubbakcemile

hoşbulduk canım

Fazla bişey yapamadık güzelim ama yinede beraber olmak güzeldi.Nişanlım geldiği ilk gün diş ağrısı çekti sabaha kadar.Ertesi gün diş dr.na falan gittik.Özelde yaptırdığımız için diş hastanesinden falan sevk gerekiyordu.Ordan oraya koşturduk anlıyacağın.
Sonraki gün feci bi baş ağrısı ve boyun tutulması yaşadı aşkım.Bütün gün yattı ölü gibi.Nerdeyse acile götürecektik.
Sonraki günde boğazları şişti ve iyice halsizleşti.Doktorla eczaneyle uğraştık..kafamçokkarıştı.
Anlıyacağın aşkıma kayseri yaramadı bu defa.Gerçi buraya gelmeden önce arkadaşları ile 2 gün havuz sefası yaptı.Orada kendisini yeteri kadar korumayınca burda hasta oldu işte.
İş yerinde patronum amcam zaten.Ama kendisi şehir dışındaki işlerle ilgilendiği için yardımcısı olarak halamın oğlu duruyor burda.Kendisi sağolsun anlayışlı davrandı ve aşkımla beraber olmama izin verdi.
Herşeye rağmen beraber olmak güzeldi yerimseniben

çok sevindim canıma.s.
dipnot:ben olsam havuz sefası yüzünden bir güzel dayak atardım valla..
bana gelmeden önce kendini karantina altına alması , her türülü rahatsızlık , hastalık sebebinden uzak durması gerekirdi diye:roflol:kaydirigubbakcemile3

çok sevindim canıma.s.
dipnot:ben olsam havuz sefası yüzünden bir güzel dayak atardım valla..
bana gelmeden önce kendini karantina altına alması , her türülü rahatsızlık , hastalık sebebinden uzak durması gerekirdi diye:roflol:kaydirigubbakcemile3

Bundan sonra bende dövmeyi düşünüyorum canım:mymeka:.
Ya kütür kütür öksürüyor,daha bide sıra beklemeyi sevmiyorum diye dr.a gitmek istemiyor.Tuttum kolundan zorla götürdüm.Valla senin için değil kendim için götürüyorum seni dr.a dedim.Malum birbirimize uzağız.Aklım sende kalacağına biraz sıra bekler ilaçlarını alırım.İyileceğini bildiğim içinde aklım sende kalmaz bende rahat ederim dedim naniknanik

merhaba kızlar nişanlımla geçirdiğim 1 haftalık tatil çoookk çabuk geçti ve ben de geldim işteesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

merhaba kızlar nişanlımla geçirdiğim 1 haftalık tatil çoookk çabuk geçti ve ben de geldim işteesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hoşgeldin canım...
Bende 5 gündür nişanlımla beraberdim.Yanındayken zaman su gibi akıp geçiyor.Doyamadan ayrılıyoruz işte..
Neyse az kaldı.Şafak 335 :içelim:

merhaba abba ,
ben balayına güney ve ege istemeyenlerdenim..
nasipse Büyük Abant Oteli istiyorum..
balayı programları çok güsel..bir de ben hep göl kenarı olsun istemiştim..abant olmazsa Sapanca diyorum:delphin:
kışın evleneceksen balayın abantta olsaun cnm çünkü karların altında abant harika gözüküyor. ayrıca boluda gezecek çok yer war abantta kalıp oralarıda gezebilirsin gölcük benim favorim. abant yolu üzerinde cemilin yeri war veyada yeşil ew harika yerler oralarda mangal yemeni tawsiye ederim... şömine başında oturup mangal yemenin tadı bir başka... baharda da harika oluyor bu dediğüm mangalcılar... yine abant yolu üzerinde çok harika oteller war onlarada bakabilirsin cnm... yeşil evin dağın eteğinde küçük bungolow tarzı dağ ewleri war balayı için haika olabilir... petro kulüp war gene abant yolu üstünde orasıda çok hoş...
sapancayı görmedim ama harika olduğunu söylüyorlar... bolu weya abant konusunda sana yardımcı olabilirim... her yerini biliyorum artık...

selam kızlar ben geldim tatilde günler uçtu gitti nası geçtiğini anlamadım yaw...
sizler yaptınız bakalım baya muhabbet almış başını gitmiş... çok waktim yok sanırım hepsini okuyamayacağım:( neyse znm znm okuyup katılırım artık aranıza:)

Günaydın kızlar....Herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı haftalar diliyorum...

Tatilden dönen arkadaşlar "hoşgeldiniz"...

günaydınnn arkadaşlarr.....

herkes dönmüş mübarek bir dün girmedik KK ya:))) hepiniz hoşgeldiniz kızlarr...

bu arada herkese hayırlı bol nurlu ramazanlar canlarım....

Back
X