2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sıcell gecmıs olsun ılk tavsıyem kesınlıkle sacını kestrmenn
ıkıncısı turuncunun dedığını ben tavsıye etcektım o çalmıss
bende gecen gun şampuan aldımm ısmını demeyımm sahte cıktıı ıade edıp adama bıda senlen işim olmaz dedımmm resmen ııcnde su vardı yaa benım sampuanımda cok guell h&ş

Kızlar bileziklerden bahsedilmiş geçen sayfalarda
aldınızmı bileziklerinizi ?
kaçar tane alabildiniz fıstıklar ?

kızlar bugün 8 ay 7 günümüz kaldı ama ben annemi ne yapacağımı bilmiyorum.Ya dün dizide kızı evlenecek diye üzülüyordu anne baba kızları uzağa gidecekmiş annem başladı ağlmaya çok endişeliyim onun üzülmesine dayanamıyorum benim için de zor o üzüldükçe içim yanıyorsenağlama

ay aynen canım biz de şimdiden aklımıza geldikçe oturup ağlıyoruz annemlesenağlama nasıl ayrılıcaz nasıl alışıcaz ben de çok üzülüyorum :çok üzgünüm:

KIZLAR DUGUN TARIHLERINIZ BELLIMI:)

elısamm bılezıklerı kızmı alırmıs?

bızde nısanlım 6 adana burma alıcak dıe sölendı babam annemde bırer tane takar
ama ben kendıme yaptıgım var 3 tane baskada yok yane:) ama kötu gunler ıcın yapmıstım

benım ıkı kelepçem bı bıraz kalın bıleklım varr bıde bayramdan sonra 3lu burma alcam ıns yanı koca bulana kadr arada para koyup kenara alcam ayda 100 ytl bıle yeterr :lepi:
laa burayı salya sumukk etmeyın ağlamak yok madem ağlayacaksınız ne dıe koca ıstıyonuzz ozmn gtmeyınnn alla alla :roflol:

geçmiş olsun cbellcim hiç moralini bozma canım:1hug: bu dönemde saçlar zaten olduğundan daha çok dökülür bildiğim kadarıyla ve şu bulduğum yazıya bi bak:1hug:

Prof.Dr. Adnan Görgülü, sonbahar aylarında saç dökülmesi şikayetiyle başvuranların sayısında artış olduğunu söyledi.

Bu dönemde görülen saç dökülmelerinin mevsimsel olduğunu belirten Prof. Dr. Görgülü, “Saçlarda görülen günde 100-150 tel dökülme normaldir. Bu dönemde iyi beslenemiyoruz. Sebze ve meyvenin azalmasından dolayı yeterince vitamin alamıyoruz.

İnsanlar sonbaharda “saçlarım döküldü” diye üzülmesin. Bu doğal durumdur. Sonbaharda dökülen saçların yerine, kış aylarında vücut soğuğa adapte olduğu için yenileri çıkmaya başlayacaktır. Çıkan yeni saçlar da ilkbaharda canlanarak, belirgin hale gelecektir' dedi.

Ay bilezik olayını ben de anlamadım, siz neden aldınız bilezik fisfisfis Hiç sevmiyorum bilezik yaa, o nedenle hic kendime bilezik alayım diye düşünmedim ama bir iki tane almakta fayda var tabi haklısınız. Ancak şu çeyiz telaşında, bir sürü masraf çıkarken bir de bileziğe para verir miyim bilmiyorum doğrusu. Bu arada Böcük misal senin dediğin bilezikler ne kadar? 3 lü burmadır, kelepçedir. Hiç olmadı birini alsam koysam ben de :bbo:

canım ben 5 burma yaptım.Annemler takacaklar bana düğünde.Bileğime takacağımdan değilde yatırım olarak dursun kenarda.

60287.jpg
kızlar davetıyem nasıl

Ay bilezik olayını ben de anlamadım, siz neden aldınız bilezik fisfisfis Hiç sevmiyorum bilezik yaa, o nedenle hic kendime bilezik alayım diye düşünmedim ama bir iki tane almakta fayda var tabi haklısınız. Ancak şu çeyiz telaşında, bir sürü masraf çıkarken bir de bileziğe para verir miyim bilmiyorum doğrusu. Bu arada Böcük misal senin dediğin bilezikler ne kadar? 3 lü burmadır, kelepçedir. Hiç olmadı birini alsam koysam ben de :bbo:

canım ben 3 yıldır çalışıyorum.Paramı harcamamk için altına yatırım yaptım.Daha sonra çeyiz için lazım olursa bozdururum diye düşünüyordum.Ama çok şükür çalışmaya devam ettiğim için iyi kötü alıyorum çeyizimi ve bozdurma ihtiyacım yok.Annemler kendi adlarına düğünde takacaklar o bilezikleri bana.Babam beyaz eşyayı ve yatak odasını almasaydı ben bozdurup alayım diyordum ama artık onada gerek kalmadı.Bileziği koluma takmak için değil yatırım yapmak için aldım yani..Anlatabildim mi canım ?a.s.

canım ben 3 yıldır çalışıyorum.Paramı harcamamk için altına yatırım yaptım.Daha sonra çeyiz için lazım olursa bozdururum diye düşünüyordum.Ama çok şükür çalışmaya devam ettiğim için iyi kötü alıyorum çeyizimi ve bozdurma ihtiyacım yok.Annemler kendi adlarına düğünde takacaklar o bilezikleri bana.Babam beyaz eşyayı ve yatak odasını almasaydı ben bozdurup alayım diyordum ama artık onada gerek kalmadı.Bileziği koluma takmak için değil yatırım yapmak için aldım yani..Anlatabildim mi canım ?a.s.

Anladım bitanem anladım, baştan beri anladım da, ben işe başlayalı 10 ay oldu ve girdiğimden beri de çeyize yatırım yaptıgımdan bileziğe fırsatım olmazmış zaten. Benim de bir iki tane almam lazım o halde. :bbo: Neyse önce çeyiz, sonra bilezik sengözlerimebaksanab

bu yatırım için bilezik işini bende yaptım hemde üniversitede harçlıklarıla 2.500 ytllik bi bilezik aldım
BLZ3942.jpg

(ha şimdi buldum buna çok benziyoo :))

bu tarzda ama daha güzel düz desensiz..
şimdide altın kart alıyorum bu seferde osmanlı turası istiyorum ondan alacam.. evlenince bunları anneme taktırcam bidaha masraf yapmasın altına o kendinde set filan alır ama benim aldıklarımıda takar bol olsun :):)))

Son düzenleme:
bilmem ki :sm_confused:.Daha 10 ay var :1rolleyes:

Canım çok hoşmuş davetiyen..yerimseniben
Kızz melih kim ?Seninki erdem değilmiydi :teytey:

evet melıh yazıo matbacıda orda yls yazıo dıye begendım bırde erdem yazsaydı tam super olacaktı ama kaydirigubbakcemile2

Back
X