2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Burhaniye Canım bende aaa ne kadar yakınmışız:lepi:

merhaba canım benim halam da ören öğretmenler mahallesinde ıturdu bir süre ben çok özledim oraları perleyi her gördüğümde aklıma geliyordu hasretimsenağlama şimdi sen de varsın.a.s O çivi gibi soğuk denizini özledim evlenince eşimle mutlaka gelicem oraya.

kaydirigubbakcemile5ay ne güzel ya gelin kızlar gelin bi kk toplantısıda biz yaparızkaydirigubbakcemile5

echndaybielpemckpq2.th.jpg
[/IMG]

işte buuu ama kafam arıştı cbell canım sence bunun içine yorgan mı giriyor yani bu o takımdan mıdır?Bu arada bu aynı model nevresimi anca bunu bulabildim kapitonesinin resmini bulamadım canım

merhaba canım benim halam da ören öğretmenler mahallesinde ıturdu bir süre ben çok özledim oraları perleyi her gördüğümde aklıma geliyordu hasretimsenağlama şimdi sen de varsın.a.s O çivi gibi soğuk denizini özledim evlenince eşimle mutlaka gelicem oraya.

gelin gelinhihoyyyt ben de buraları nasıl bırakıp gidicem istanbula bilmemmm:çok üzgünüm:

eeeeeeeeee kızlar düğün net tarihleri belli oldumu bizim hala değil haziran sonu temmuz başı ama hangisiii fisfisfis

eeeeeeeeee kızlar düğün net tarihleri belli oldumu bizim hala değil haziran sonu temmuz başı ama hangisiii fisfisfis

canım benim düğün tarihim belli 23 mayıs:asigim: bu hafatsonu düğün salonunu tutucaz (Umarım tabi pazar günü kpss sınavım var da 14:30 da çıkınca bayram alışverişi düğün slaonu nasıl yetiştiririz bilmiyorum)-tatlicadiarzu-

canım benim düğün tarihim belli 23 mayıs:asigim: bu hafatsonu düğün salonunu tutucaz (Umarım tabi pazar günü kpss sınavım var da 14:30 da çıkınca bayram alışverişi düğün slaonu nasıl yetiştiririz bilmiyorum)-tatlicadiarzu-

ne güzel canlarım ya alışveriş dedinde bu pazar bizde çıkıcas alışverişe bakalım neler gelmiş yeni kızlar nişan fotolarımı ekledim bakın bakalım

Back
X