2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kız senın yokmu?vayy sımdıden ceyız yapmaya basladın olemı ne guzel valla yap yap bı gun anıden cıkınca benım gıbı apısıp kalmassın..ben askımı tanımadan once anneme ceyız dıe bısey aldırmıodum hatta tum ceyızlerımı anneme serıodum bak mesela supurge yı mutfak takımını sonra ne bılım her seyı annem kullansın dıe actım napıcam dıe sımdı yenıden almaya calısıom valla..
sadece ben calısıom baba desen emeklı ..kendılerıne yetıo hersey..bıde kendı evımız olmasa ne yapardık bılmem hehe
aman sukur bunada yedıgımız onumuzde yemedıgımız arkamızda..
ben calısıp yaparım ceyızımı..

evt benım sevgılım bıle yok zaten sımdılık gerekte yok sözlumden yenı ayrıldım :1no2: neyse
en akıllıcası kendıne lıste cıkarman benım ıokı sayfa alcam kaldıı cok var yane ama cok pahalı seyler kalmadı 500 ytl coğunu alırımm ama gozum doymaz benım brıllanttan nevresım alcm 150 ytl saten bıde days ın colurs orgu battanıyelı aldım burdakı herkes cok beğendı ve onlarda aldı sengözlerimebaksanab

burcum bu sabah geç kalktım..
bugün çalışmıyorum:ecrin_bebek:
uykumu bir güzel aldımkaydirigubbakcemile3
oooohhhhhhkaydirigubbakcemile5
sen nasılsın canım:CüvCüv:
keyifler nasılŞenizyerimseniben

iyi tatlımm ne olsun işte...
bu gün annemle çarşıya gidicez aksidim varya evkura onu ödiycem...
başkada bişiy yok.
anneme ameliyat dediler. ama aşkımın geldiği tarihe denk gelecek :çok üzgünüm: onunla vakit geçiremiycem diye zülüyorum biraz...
neyse annemin canı sağolsun...

benimde almam gereken kettle, günlük kullanmaya çatal- bıçak takımı, yorgan, yastık, halı vs...
al al bitmio anam ne zormuş bu olaylar...
ıwır zıwır işler ama para gidio göze gözükmeden...uraşmasıda zor erkek tarafının işi daha kolay wala...

başkada bişiy yok.
anneme ameliyat dediler. ama aşkımın geldiği tarihe denk gelecek :çok üzgünüm: onunla vakit geçiremiycem diye zülüyorum biraz...

geçmiş olsun cnm anneciğinin nesi var? umarım önemli bişey deildir. çok geçmiş olsun tatlıma.s.

benimde almam gereken kettle, günlük kullanmaya çatal- bıçak takımı, yorgan, yastık, halı vs...
al al bitmio anam ne zormuş bu olaylar...
ıwır zıwır işler ama para gidio göze gözükmeden...uraşmasıda zor erkek tarafının işi daha kolay wala...

haa yaa pardon daha benım bulasık mak camasır mak fırn alcam babamda yatak odamı bunların markası modelı herseyı bellı mobılyam aldordan dora model yemek odamla yatak odam takım aldoradan bakabılırsınn hihoyyyt
sonra dantel ıcın yer acmaya gerek yok zaten ole bı yer varr koymak ıstersen koy cnm
ben koca bulana kadr 3 4 yıl gecer bend bunları alırm ama suan bılezık alcam onun ıcın ceyız almıyomm zaten 350 ytl kaldıı son takıstleım toplamı sımdık altın almanın tam sırası kaydirigubbakcemile4

başkada bişiy yok.

aşkısı her işte bir hayır vardır üzme kendini olur mua.s.
bugün anne kız gezin şöyle güzel güzel:1hug:
bir de bu arada nevresim takımlarına da göz gezdirirsen benim için çok sevinirim:CüvCüv:
ameliyattan hiç korkmayın bitanecim, oldukça rahat bir ameliyatyerimseniben
aşkınla annene bakarsınız fena mı onun da ayrı bir güzelliği varyerimseniben

düşmüşmü böcük altın fiyatı bende alayım ozmn... bende işte geçen hfta küçük ew aletlerimi aldım taksit yaptım 200ytllik ama biras daha taksit yapabilirim sanırım:) zorlarım biras kendimi napayım yoksa para birikmior bende çok harcarım kıyafete falan olacak gibi deil... aldora mobilya öle mi bakayım bi... ben beyaz veya açık meşe istiorum mobilyalarımı salonda yatak odasıda kullanışlımı bilmiorum ama bakacaz artık... beyaz eşya falan hiç şimdi kafamda yok ew belli olsunda ondan sora düşünürüm onları ama kırmızı mutfak dolaplarından wasgeçtim geçen gün nüket durunun programında gördüm fuşya mutfak dolapları inş bende yaptırırım öle ewime ayy harika olur yaaa...

kızlar ben de 1 ağustos 2009 da evleniyorum..ben 3 senedir yalnız yaşadığımdan iş için şehir dışında öyle küçük ev aletlerimi falan almıştım.Asıl büyük mobilyalar var benim alınacak.Fikirlerinizi takip etmek istiyorum..

aşkısı her işte bir hayır vardır üzme kendini olur mua.s.
bugün anne kız gezin şöyle güzel güzel:1hug:
bir de bu arada nevresim takımlarına da göz gezdirirsen benim için çok sevinirim:CüvCüv:
ameliyattan hiç korkmayın bitanecim, oldukça rahat bir ameliyatyerimseniben
aşkınla annene bakarsınız fena mı onun da ayrı bir güzelliği varyerimseniben

tamam bakarım hayatım nevresimlere yerimseniben
öyle yapıcaz artık canım ikimiz anneme bakıcaz :1rolleyes:
bu arada istediğin özel bir marka varmı ona göre bakayım balımmm???

Son düzenleme:
kızlar ben de 1 ağustos 2009 da evleniyorum..ben 3 senedir yalnız yaşadığımdan iş için şehir dışında öyle küçük ev aletlerimi falan almıştım.Asıl büyük mobilyalar var benim alınacak.Fikirlerinizi takip etmek istiyorum..

oooooo oşgeldın bacıma.s. sankı senı tanıyomm :roflol:
ben arcelık alcam cnm eğr bı ıkı yıla kadr evlenırsem modellerde markada bellı ama 3tenn fazla olursa model değişır ama marka değişmez :1closedeyes:

düşmüşmü böcük altın fiyatı bende alayım ozmn... bende işte geçen hfta küçük ew aletlerimi aldım taksit yaptım 200ytllik ama biras daha taksit yapabilirim sanırım:) zorlarım biras kendimi napayım yoksa para birikmior bende çok harcarım kıyafete falan olacak gibi deil... aldora mobilya öle mi bakayım bi... ben beyaz veya açık meşe istiorum mobilyalarımı salonda yatak odasıda kullanışlımı bilmiorum ama bakacaz artık... beyaz eşya falan hiç şimdi kafamda yok ew belli olsunda ondan sora düşünürüm onları ama kırmızı mutfak dolaplarından wasgeçtim geçen gün nüket durunun programında gördüm fuşya mutfak dolapları inş bende yaptırırım öle ewime ayy harika olur yaaa...

valla ıkı hafttadr cok düşük tam zmnı ceyrekk 52 kadr ındı bı bılezıkte baya fark edıyoo

burcucuğum çok basit ve kolay bi ameliyat diye biliyorum riski pek yok... ama genede ameliyat ameliyattır çok geçmiş olsun şekerim acil şifalar diliyorum...

böcükcüğüm altın ayın 15den beri yükselmiş 57lerdeymiş şimdi... geçen hfta 52lerdeymiş... ondan öceki hftada 48e kdr inmiş... bence biras beklemek lazım?
bayrama yakın altın fiyatları artarmış...

burcucuğum çok basit ve kolay bi ameliyat diye biliyorum riski pek yok... ama genede ameliyat ameliyattır çok geçmiş olsun şekerim acil şifalar diliyorum...

tatlişim nişanlımın annesini hiç beklemediğimiz anda sadece anjio yapılırken ki anjio sadece tanı yöntemi,kaç damarı tıkalı onu öğrenmek için yaptırdığı esnada kaybednce korkar oldum vallahi... senağlama hayırlısıyla bir atlatsak çok iyi olacak...:çok üzgünüm:

nastasıa bende acık renk mobılyalardan hoşlanıomm o yuzden sectıklerım acık renk ama bu sadece yatak odam ve yeemek odam ııcn calısma odam olcakk kıtaplık raflarım olcak onlrı eskıtme düşünüyorum ıns :Saruboceq:
burcuu cnm cok onemlı sayılmaz allah yardımcısı olsunn :1closedeyes:
benım annem cok gencken yanı 40 yaındayken yumurtalıklarını aldrmak zorunda kaldıı bı ben doğmadan oncekı kardesım annem doğuma gıderken at arabasında yan tafaa yaslanmıs oda sallandıkca cocuk ıcerde ezılmış ölmuss ondan sonrada annem gene oldu cok kotuyduu sonra ben olmuşum annemm benı hıc ıstememıs hep ılac ıcmıss ama sımdık en cok benı sevyo :dilcikar: ıyıykı doğdun dıo yanı benım annem daha cok ağır amelıyat gecrdı karnında kocamna bu artı ısaretı var :çok üzgünüm:

böcükcüğüm altın ayın 15den beri yükselmiş 57lerdeymiş şimdi... geçen hfta 52lerdeymiş... ondan öceki hftada 48e kdr inmiş... bence biras beklemek lazım?
bayrama yakın altın fiyatları artarmış...

zaten bızmde maaşlar bayramdın sonraya kaldıı bayramdan sonra alcamm ıns bıde haftaya kadr şu halılarımızı yıkatmaya vercemm yanı bayramlık bıle alamıycamm kendıme senağlama ama olsunn sağlk yeter bende oturur akşama kadr buraya takılırım :jeyyar:

Back
X