2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlarr ben kosusturmaktan bakamadım size böcüğüm fotoyu koyamıyorum hade bi el at nolur nası yapcaz

anlatıoym hayataım anlattımda sen gtmıstın ogun neyse bak ı dınle
resmın ustune tıkla ÖZELLIKLERden url adresını kopyala sonra bu msj yazıdn yere gel orda bı sarı kutu var bak dağ resmı var ona tıkla ordakı htp gıbı yazı var onun tamamını sıl YAPISTR yap okadr sen koy olmazsa ben bakarım kaydirigubbakcemile4

anlatıoym hayataım anlattımda sen gtmıstın ogun neyse bak ı dınle
resmın ustune tıkla ÖZELLIKLERden url adresını kopyala sonra bu msj yazıdn yere gel orda bı sarı kutu var bak dağ resmı var ona tıkla ordakı htp gıbı yazı var onun tamamını sıl YAPISTR yap okadr sen koy olmazsa ben bakarım kaydirigubbakcemile4

pardon askım görmedimm:):utangac:

böcükcüğüm çok geçmiş olsun annenede, kötü günler geçirmiş cnm:(
bende açık renk istiorum pasaklıyım biras tozlandıı görünmesin die hahaha:)
hemde daha uyumlu gelio gri koltuk takımı almak isitorum kahve rengi mobilyalar uymuo...
siyahta çok koyu duruo beyaz en güseli...

aha bunu bılmıyom lınk verıp yapıklcakk burcu sen bılırsın kız yardım et
du bende bakayım kkya yazıyodu resımm eklme bulursm lınk verırım cnm

dsc08585ec8.jpg

canikolarrrr işte aşkımın doğum günü hediyesiiii :sm_cool:

hani ben marmarise tatile gitmiştim ya orda bir cam mağazası vardı sırf cam ürünler satıyordu. çay setleri,aksesuarlar saatler harikaydııı... en az 10 dakka sinek gibi vitrime yapışmıştım :roflol: bayağıda tuzlu bir yerde ee malum turistik yer. aşkım kolumdan sürükleye sürükleyee götürmüştü beni. o zaman çok sinir olmuştum. :mymeka:
meğer o zamandan kafasına koymuşş benim aşk böcüğümm yaaa :asigim: yerim ben onuuu Şeniz

böcükcüğüm çok geçmiş olsun annenede, kötü günler geçirmiş cnm:(
bende açık renk istiorum pasaklıyım biras tozlandıı görünmesin die hahaha:)
hemde daha uyumlu gelio gri koltuk takımı almak isitorum kahve rengi mobilyalar uymuo...
siyahta çok koyu duruo beyaz en güseli...

ben fanatık bjklı olduğumdan bı odam herhalde bu çalısma odam olurr sıyah beyaaz olcek herbıseyıı tabı bjk bırıyle evlencem
:utangac:

dsc08585ec8.jpg

canikolarrrr işte aşkımın doğum günü hediyesiiii :sm_cool:

hani ben marmarise tatile gitmiştim ya orda bir cam mağazası vardı sırf cam ürünler satıyordu. çay setleri,aksesuarlar saatler harikaydııı... en az 10 dakka sinek gibi vitrime yapışmıştım :roflol: bayağıda tuzlu bir yerde ee malum turistik yer. aşkım kolumdan sürükleye sürükleyee götürmüştü beni. o zaman çok sinir olmuştum. :mymeka:
meğer o zamandan kafasına koymuşş benim aşk böcüğümm yaaa :asigim: yerim ben onuuu Şeniz

verlann onu baa parası neyse verırımm :dilcikar: :dilcikar: cok harıkaa gule gule kullan Şeniz

tamam bakarım hayatım nevresimlere yerimseniben
öyle yapıcaz artık canım ikimiz anneme bakıcaz :1rolleyes:
bu arada istediğin özel bir marka varmı ona göre bakayım balımmm???

canım istediğim özel bir marka yok..
günlük nevresim takımım var ,
özel bir şeylere göz gezdir mimkinsekaydirigubbakcemile3
bir de days in colours'un yeni koleksiyonu çıkmış , onlara da bakabilirsin:CüvCüv:
burjum , nişanlının zevkine bayıldım..
harika bir çay seti..
güzel günlerde kullan canımıniçi:kahve:

basından anlatsa :) resme tıklıyom özelliklere url adresi yok pc de resimler olmuyo yapamadım nası yapcam

bak tatlım bu adreste gözetı tıklyıp eklemek istediğin resmi nerdeyse bulup seçeceksin.... bu bir...

alttaki host it yazan butonu tıklayacaksın bu iki....

karşına linklerin oluğu sayfa çıkacak. eskiden direk link orda yazıyordu şimdi şöyle yapmışlar. Show Advanced Linking en altta şunu tıkladığında bir tane daha link çıkıyor aşağıda işte o direk link oluyor. buda üç.
şimdi bunu KK ya nasıl yapıştırıcaz. gelişmiş cevap yaz açıkken. sondan 5. dağ manzarasına tıklayacaksın canım. karşına minik bir syfa açılacak. o sayfada yazan http yi silik direk diğer linkten kopyaladığını yapıştıracaksın tamam diyeceksin oldu bitiii.... sonrada mesajı gönder... işte bu kadar gülü... inşş anlatabilmişimdirr :sm_confused:

bir de days in colours'un yeni koleksiyonu çıkmış , onlara da bakabilirsin:CüvCüv:
harika bir çay seti..

olumm nevresım demk ben demek yanls kişiye yanlıs sey sorma :roflol:
sarev bı baksana bunda cko harıka modeller var ben alcamm mesela resım eklenmeıyo o sıteden yksa eklerdımm SAREV yaz bakk laa days ın colours ben aldım kızm harıkaa akşama gormek ısteyenlere ceyızımı accam kaydirigubbakcemile3

verlann onu baa parası neyse verırımm :dilcikar: :dilcikar: cok harıkaa gule gule kullan Şeniz
teşekkür ederim böcükümmm Şeniz
harika bir çay seti..
çok zevklidir aşkısım yaaa :asigim:
tamam tatlişim bakarım zaten gideceğim yerde days in şubesi var onada bakarım :1hug:

olumm nevresım demk ben demek yanls kişiye yanlıs sey sorma :roflol:
sarev bı baksana bunda cko harıka modeller var ben alcamm mesela resım eklenmeıyo o sıteden yksa eklerdımm SAREV yaz bakk laa days ın colours ben aldım kızm harıkaa akşama gormek ısteyenlere ceyızımı accam kaydirigubbakcemile3

sarev'in floral dream'ini aldım , başka da beğenemiyorum oradan..
bi bakarım yine de böcüğüm sağolasına.s.
çeyizlerini merak ettim bak şimdi..
ama haftasonu yokum , pazartesi bakabilirim ancaksenağlama

teşekkür ederim böcükümmm Şeniz

çok zevklidir aşkısım yaaa :asigim:
tamam tatlişim bakarım zaten gideceğim yerde days in şubesi var onada bakarım :1hug:

saol aşkısıa.s.

Back
X