2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

arzum evınde ıns net olurda gorusuruz bacım destek oluruz sana kocanla ı olda gerısı yalan anasını boşver herkesı bosver mutlu ol bacıı
hanı laa gelınlık resmı neyım yokmu

okaaruzum yenı adı ben koydummm içindekı harflerle adı ne bılmıyomde neyse caktrma kız

okarauzum üzüldüm canım :( nişanlında hatalı biraz sana teklif etmesi gerekirdi tatlım neyse onunda toyluguna verelim artık.. evlendiginizde bu zamnları unutturur insallah nişanlın , canımm. a.s.

alevcim gecmıs olsun , annen en kısa zamanda saglıgına kavusur insallah.. :nazar:

bu arada banada teklif edildi ya set alalım yada takım elbise alalım die ama ben istemedım cunku zaten alınmıstı ( ben spor giyinirimde) , bunların yerıne ihtiyacım olan birseyı alsak olmazmı dedım kabul ettıler bende nişanda bana aldıkları takımın altına kışlık klasık bot istedım yarım topuklu birde deri yıne klasık mont aldılar ..Allah razı olsun yok illaki şu olcakta diyebilirlerdi sonucta .. montla botum var ama spordu takımın altına guluc dururdu ikiside .. ölelıkle işte kızlar..

benimde gorumcem aralıkta dogum yapacak , hem kendısıne hemde bebişine bişiler oruyorum pek katılamıyorum aranıza ama takipleyim tabiki :)) a.s

rıca edıyom sayfa 511 bakın bakınkı alınmıs mı alınmamıs hemen cvp vermısın arzum demısım hahahahaha

güle güle kullan canım
bende spor yerine boncuklu süslü seyleri pek severim
bu ara son aldıgım tişörtler üzerine boncuk işleme yapıyorum.
bi ara resimlerini gönderirim sizede

bu arada kızlar iş olmayınca bos durmamak icin rölyef ve tel kırma kursuna yazıldım.
bayramdan sonra baslayacagım önemli olan kafa dagıtmak

okarauzum üzüldüm canım :( nişanlında hatalı biraz sana teklif etmesi gerekirdi tatlım neyse onunda toyluguna verelim artık.. evlendiginizde bu zamnları unutturur insallah nişanlın , canımm. a.s.

alevcim gecmıs olsun , annen en kısa zamanda saglıgına kavusur insallah.. :nazar:

bu arada banada teklif edildi ya set alalım yada takım elbise alalım die ama ben istemedım cunku zaten alınmıstı ( ben spor giyinirimde) , bunların yerıne ihtiyacım olan birseyı alsak olmazmı dedım kabul ettıler bende nişanda bana aldıkları takımın altına kışlık klasık bot istedım yarım topuklu birde deri yıne klasık mont aldılar ..Allah razı olsun yok illaki şu olcakta diyebilirlerdi sonucta .. montla botum var ama spordu takımın altına guluc dururdu ikiside .. ölelıkle işte kızlar..

benimde gorumcem aralıkta dogum yapacak , hem kendısıne hemde bebişine bişiler oruyorum pek katılamıyorum aranıza ama takipleyim tabiki :)) a.s

baktım böcük

kızlar set konusunda ne düşünüyorsunuz ben diyorum ki hani kolyesi göğüs kısmına doğru v şeklinde gelen setler var taşlı oluyorlar hani ışıl ışıl acaba onlardan mı alsam yoksa başka türlü birşey mi kullanışlı olur mı bilmiyorum işte.Nişan yüzüklerimizi alırken bir tane görmüştüm böyle çiçekli ortalarında daş vardı dal dal çok değişik çok şıktı tam boynuna yapışıyor ama bilmiyorum işte o zaman bakınca kararım değişir belki

canım ben bu aralar trabzon hasırlarını begeniyorum
ama genede karar vermek zor bu konuda

kızlar benim biraz camları silmem gerek aksam üstü erken gelmeye calısırım
öpüyorum hepinizi hihoyyyt

baktım böcük

kızlar set konusunda ne düşünüyorsunuz ben diyorum ki hani kolyesi göğüs kısmına doğru v şeklinde gelen setler var taşlı oluyorlar hani ışıl ışıl acaba onlardan mı alsam yoksa başka türlü birşey mi kullanışlı olur mı bilmiyorum işte.Nişan yüzüklerimizi alırken bir tane görmüştüm böyle çiçekli ortalarında daş vardı dal dal çok değişik çok şıktı tam boynuna yapışıyor ama bilmiyorum işte o zaman bakınca kararım değişir belki

ayy çok guzell özlemcim:):) bende gitmiştim kırkyama kursuna hem vakit gecırıyorsun hemde orada yasıtın olursa çok iyi yenı arkdaslıklar kuruyorsun
benım gittimde en genc bendim (19dum) hepsi 35 - 40 -55 öledi :)))
ozamana gore 4kirlent 2de koltuk şalı yapmıstım ama çokk zorr yaa kırkyama eger sabırlıysanız gidin derim a.s
hmm birde aklıma geldi ? eve ceyız sercekmısınız kızlar?? bende sereyım dıom benımkısı olmaz bizde adet dııl dıoo :(( artık onun haberı yokken evı tuttuktan 2hafta önce sermeyı dusunuyorum napim baska..

ben nışanımda olmazda nışandan sonra askıma derım bana o senın dedın gbı dallı şöle dağılan bısey ıstıyomm ama taslı deıl hem parada ağır hemde düşüyo
düğünde 22 24 ayar ıstıyom cok sarı bısey ama paar eden alcamkı ılerde ev alıkenn yaad bısey alırkn işe yarasın zaten cok takılmaz setler
okudun demı bak haklıyım alınmış ıste ustune

ben sermiycem canım bizde de tam tersi onlarda var bizde yok.2 ablam evlendi ikisine de yapmadık.Ama herkesin farklıdır yani.Sermek istiyorsan ser.Ben evimi yerleştiricem görmek isteyen buyursun gelsin

ben nışanımda olmazda nışandan sonra askıma derım bana o senın dedın gbı dallı şöle dağılan bısey ıstıyomm ama taslı deıl hem parada ağır hemde düşüyo
düğünde 22 24 ayar ıstıyom cok sarı bısey ama paar eden alcamkı ılerde ev alıkenn yaad bısey alırkn işe yarasın zaten cok takılmaz setler
okudun demı bak haklıyım alınmış ıste ustune

evet okudum canım.Benim o dallı gördüğüm çok şıktı ama işçililkti hep aslında ben de yatırım istiyorum evimiz yok çünkü ama takmak da isterima.s

baktım böcük

canım bence pek gogus kısmına gelmesin biraz daha kısa olanlara bak ;) tabı bu benım fıkrım .. nişanda bana alınan sette senınd edın gibiydi çunku ben öle istemıstım :)))) ama sonradan pişman oldum.. :)) ya ustum ggus hızasındaydı ama bakıyorum içime kacıyor yanı gozukmuyordu kolyenın ucu .. sinir oluyodum bendee.. biraz daha boyun hızasında alırsan hem içine kaçmaz hemde herkes gorur :)) anamm anlatamadım bılıom yaws işte içine kacıyor yanı gıydın gıysının altında klıyor ustune çıkmıyor .. a.s.

Ben evimi yerleştiricem görmek isteyen buyursun gelsin
heh benımkısıde senın gibi dusunuyor canım.. ama evım baska sehırde olcak onca millet nası gelsın yaws.. ama aynıs ehırde olsak dedın gibi ne sercem bakmak isteyen gelsın derdim :))) bakalım zaman ne gostercekk ;)

ben ceyızımı sercem boy boy resmını cekıp kkya eklıycemmm yoksa catlarım sonra evımınde cekcemm yerlesınce sonra ohoo hele bı koca bulamda nelr cekcem nel :jeyyar:

Back
X