2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kız niye sokmiyim pembe? zaten her taraf modern olcak bari yatak odamız seker olsun.. :))))))))))))))

sen bana bakma ne bılım herkesın zevkı farklı cnm ben lıla ve pembe rengı hıc sevmem nedense hatta cok fanatık bjklı olduğum için kesın bjklı bırylen evlencem cocuğumun odası sıyah beyaz olsun ıstıyomm ama kız olursa pembe renkler harıkaa olur kaydirigubbakcemile4
allam ya sankı yarın evlenıyomm :roflol:

yanarsam bjk yüzünden yancam siyah beyaz istiodm mobilyalarımı:( nişanlımla gsli nevresim takımı alıcam dio:)))

kız alla senı nerden buldun gs lıyı :dilcikar: ben sana bulursum bı bjklı anacım tuh napakk kader ıste :teselli: sımdıden sözunu gecr bak sonra gecıremen :jeyyar:

yatak odama o büyük kocaman mumlardan istiyorum:utangac: saten nevresim hastasıyım ama yatnca hala hasta olur mym bilmemkaydirigubbakcemile3

bu arada hepınız nışanlı mısnız tek bekar benım galıba

yatak odama o büyük kocaman mumlardan istiyorum:utangac: saten nevresim hastasıyım ama yatnca hala hasta olur mym bilmemkaydirigubbakcemile3

bende bende hatta sıparıs verdım ıstersen sende bı bak brıllanta sarıa model katalogtakı ılk resım krem rengı resım kopyalanmadı için koyamıyom saten nevresım onu alcm 150 ytlŞeniz

istiyoruz istiyoruz nasıl olcak bu işler ben anlamadım walla. zaten işsizim senelerce oku oku sonra işsiz kal.gerci bende iş mi begenmiyorum nedri.tutturuyorum ankara diye! neyse benimde işim olsa neler alırım neler..

bu arada hepınız nışanlı mısnız tek bekar benım galıba

ben butun konuyu sessiz sessiz okuduğum için senin konunu biliyorum canım.. walla hiç uzulme boyle erken renk verdiği için sevinmelisin bile.
aynı sey arkadasımın basına geldi,tabiki çok uzuldu ama çok guclu kızmıs nişanlısı defalarca pişman oldu ama donmedi..

ben butun konuyu sessiz sessiz okuduğum için senin konunu biliyorum canım.. walla hiç uzulme boyle erken renk verdiği için sevinmelisin bile.
aynı sey arkadasımın basına geldi,tabiki çok uzuldu ama çok guclu kızmıs nişanlısı defalarca pişman oldu ama donmedi..

yok cnm bende uzulmuyomm bıttı gıttı aılem ıstemıyo artık onu cok geldı ama affetemdıler
aman neyse bayramın ıkıncı gunu tanısmaya gdıyorum zaten cok heycan var:utangac:

istiyoruz istiyoruz nasıl olcak bu işler ben anlamadım walla. zaten işsizim senelerce oku oku sonra işsiz kal.gerci bende iş mi begenmiyorum nedri.tutturuyorum ankara diye! neyse benimde işim olsa neler alırım neler..

hayrlısı olsun ama dıyım bu ceyıs ısı ınsanın ıflahını kurutuyo bıan once baslasıan cok ı olur
bu arada ben cıkmak zorundayımm
526 527 sayfadakıler benım ceyısım oluyoo bakmak ıstersenız bakın
bıde sarev marka nevresımler cok harıka bı bakın ıstersnız ben yemek yapmaya cokacimcoook

Back
X