hımmm ozmn kırmızı ve beyaz dekorlar harıka olur :1closedeyes: ama ben sımdıden senın geleceğını goruyom elınde bez dolas babam dolas :roflol: sımdıkten kolay gelsınn
tozdan da hiç hoşlaşmam burnum kaşınır ayyyyy
:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm ozmn kırmızı ve beyaz dekorlar harıka olur :1closedeyes: ama ben sımdıden senın geleceğını goruyom elınde bez dolas babam dolas :roflol: sımdıkten kolay gelsınn
kız niye sokmiyim pembe? zaten her taraf modern olcak bari yatak odamız seker olsun.. :))))))))))))))
yanarsam bjk yüzünden yancam siyah beyaz istiodm mobilyalarımınişanlımla gsli nevresim takımı alıcam dio:)))
yatak odama o büyük kocaman mumlardan istiyorumsaten nevresim hastasıyım ama yatnca hala hasta olur mym bilmemkaydirigubbakcemile3
bu arada hepınız nışanlı mısnız tek bekar benım galıba
ayyy naptın sen ya bayıldm bunaaaaaa
ben butun konuyu sessiz sessiz okuduğum için senin konunu biliyorum canım.. walla hiç uzulme boyle erken renk verdiği için sevinmelisin bile.
aynı sey arkadasımın basına geldi,tabiki çok uzuldu ama çok guclu kızmıs nişanlısı defalarca pişman oldu ama donmedi..
neye anlamadım :uhm: :uhm:
istiyoruz istiyoruz nasıl olcak bu işler ben anlamadım walla. zaten işsizim senelerce oku oku sonra işsiz kal.gerci bende iş mi begenmiyorum nedri.tutturuyorum ankara diye! neyse benimde işim olsa neler alırım neler..
sırnaşık şey saten nevresim hayatm çok hoş