2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

dora.jpg

yeri avrupa yakasndaymş bana uzak ama söz yolum düşerse bakıcam senin için:) eğer senin istanbula gelme şansn olursa hiç duydun mu bilmiyorum mobilyacılar çarşısı var (masko) kendini kaybedersin:) koskoca bi yer dünyanın mağazası çeşidi var uğrarsn ben oraya bakmak istiyorum

canım benim saol.
istanblue ankarada da herkes bilir siteler var.bu siteler bir semt ve tamamı mobilya mağazasıhergun gezsen 1 ay da gezemezsin oole diyim. :))
ama hiçbiyerde fiyatların bu site gibi olcagını sanmıyorum canım.ben siteleri gezmeye subattan sonra baslıcam.. orda bi de her keseye gore var sanırım

yeri avrupa yakasndaymş bana uzak ama söz yolum düşerse bakıcam senin için:) eğer senin istanbula gelme şansn olursa hiç duydun mu bilmiyorum mobilyacılar çarşısı var (masko) kendini kaybedersin:) koskoca bi yer dünyanın mağazası çeşidi var uğrarsn ben oraya bakmak istiyorum

cnm ben oraya cok gıttım ınanılmaz pahalıydı yerimseniben ben avrupa yakasındayım ınanılmaz guzel mağazalar var

bu beğendıklerımı yakından gordum ınanılmaz guzel hatta resımlerden daha guzel yemek odasının vıtrınlerı ıcınden aydınlarmalı yatak odasıda ole cok beğendım 2300ytl yatak odası 2300 ytl yemek odası hersey dahıl ve ındrılmemıs fıyatı bunlar

ugurbocugu sen evkuru mu gezdin canım? sitesine bakıyorum bir aydır.fiyatlar ucuz geldi bana.acaba benim mi piyasadan haberim yok?olabilir walla :)))

yok cnm ben maskodan bahsetmıstım ama evkur gıbı buyuk mağazalar bızm burda kapalı caddede toplanmıs bıcımde hepsı var nerdeyse ben evkurdan bısey almadım almamda cunku cok fark koyyuyolar takstlere ve urunler okadr kalıtelı deıl ayrıca bıgun gecktrsen taksıtını faız ıslıyo ama dıkkat edın evkur dedım evgor deıl yasakkelime

evet kızlar gormek lazım dokunmak lazım.. ben yine siteler yolcusu nasıl gezeceksek kızlar 20.000 mağaza var sitelerde..

öle mi çok mu pahalı:( ben ucuz olabileceğini düşünmüştm yeri die:(

bu arada uğur böcüğü hayatm yatak odana bayıldm:utangac:

cok tsk cnm ben ceyıs ısıne cok gırdıım cok ı anlarım her konuda yardımcı olurum tabı bugun bızım kızlardan kımse yok ama ben buranın muhtarıyım haa :roflol:
neyse yatak odanızı alırken acık renk almanıızı tavsıye ederım aslında tum mobılyalar ıcın cunku acık renk toz tutmaz koyu renk alırsanız akşama kadr elınızde bez ıle dolasırsınız ayy bendekı tecrubenınde masallahı var yane :nazar:

yemek odamla ve yatak odamla ılgılı sadece bı kısı yorum yapmışş
aşk olsun kızlar yaa burda ben sıızn ıcın varım ama
ayrıca ben ceyısımden bı kac parca koymustum buraya sızede gosterem mı

kızlar bende resim ekleyebilsem bende koyucam begendiklerimi.. neyse
bende akçaağaç alıcam renk olarak tum mobilyaları.. hem ferah hem de toz acısından çok iyi.
salon kırmızı beyaz siyah
yatak odasını beyaz pembe istiyorum :))))

cok tsk cnm ben ceyıs ısıne cok gırdıım cok ı anlarım her konuda yardımcı olurum tabı bugun bızım kızlardan kımse yok ama ben buranın muhtarıyım haa :roflol:
neyse yatak odanızı alırken acık renk almanıızı tavsıye ederım aslında tum mobılyalar ıcın cunku acık renk toz tutmaz koyu renk alırsanız akşama kadr elınızde bez ıle dolasırsınız ayy bendekı tecrubenınde masallahı var yane :nazar:

teşekkür ederim canım saol :1hug:
ya bende siyah hastasıyım mobilyalarımı siyah ağırlıklı alıp yastk halı süs eşyaları vb gibi şeylerle renklendrmek istiodm spor bi ev istiorz ama toz konusuna takılıorm işte napcam bilmiorm:delphin:

kızlar bende resim ekleyebilsem bende koyucam begendiklerimi.. neyse
bende akçaağaç alıcam renk olarak tum mobilyaları.. hem ferah hem de toz acısından çok iyi.
salon kırmızı beyaz siyah
yatak odasını beyaz pembe istiyorum :))))

yatak odana bence pembe sokma daha hoş renkler mesela krem ben bayılırımm bende bjk olduğum için bı odam sıyah beyaz olcak tamamen kucuk odam ıns :Saruboceq:
yatak odamda krem yada altın rengı yanı gold kullanmak ıstıyom
resım nasıl eklenır sana anltım cnm
resmın ustune gel tıkla ozellıklerden url adresını kopyala ve bu msj yazdın kutuya gel orda sarı bı kutucuk var dağ resmı var ona tıkla orda cıkan yazının hepsını sıl(htpp)sonra yapıstr yap dene olmzsa ben duzeltım kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım saol :1hug:
ya bende siyah hastasıyım mobilyalarımı siyah ağırlıklı alıp yastk halı süs eşyaları vb gibi şeylerle renklendrmek istiodm spor bi ev istiorz ama toz konusuna takılıorm işte napcam bilmiorm:delphin:

hımmm ozmn kırmızı ve beyaz dekorlar harıka olur :1closedeyes: ama ben sımdıden senın geleceğını goruyom elınde bez dolas babam dolas :roflol: sımdıkten kolay gelsınn

Back
X