2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ceyıslerıme bakmayı sakın unutmaın haa
days ın colours orgu battnıyem harıka burdan bıkac ark aldı bıle bakın sızde cok beğeneceksınız
benımkı turkuaz kahve resmı vardr burda hadı bana kolay gelsınn
526 527 sayfada arkadasıma koydrdum resımlerı bazılarını koyamamıs bende koyamamıstımm ıdare edın artık bay

canım bende baktım çeyizlerine.hepsi çok güselller....bu arada days ın colors örgü battaniyem var benimde turuncu kahverengi olan....çok şeker oldu herkese tavsiye ederim....

bunlar aynı zamanda yatak ortusu dimi?ama heralde sadece kısın kullanılıyo.bi de kapitone yatak ortusu varmış.bazıları da saece pike takımından yatak ortusu yapıyo.e biz hangisini alcaz anlamadım.
bi yazlık bi kışlık mı alıcaz?

ben yatak örtüsü 2 tane aldm hayatm biri şu afilli olanlardan hani süslü püslü :))) biri de sade sade olanı günlük kullanıcam afilli olanı da ara sıra saten nevresimle falan gerçi bazı nevresimlern yorganı yatak örtüsü gibi bazılarnda kullanmayabilirim de
örgü battaniye bende aldm turkuaz kahve benimki gerçekten çok hoş

spa1568tg1.jpg

w800.png

spa1569bi9.jpg

w800.png

evet kıslarrr şimdi taze taze çektim sizin için....benimkide işte buuuu

ikisi de çok guzel bence..

sanırım ben bunlardan alsam yaz kış kullanabilirim yatak ortusu niyetine :)

istanblue canım ne kadar çok sey almıssınbunların bir de yer sorunu ocak sanırım. ben walla bi yatak ortusu alıcam ona gore aynı renkten perde yaptırıcam.uyku seti de almıcam.yorgan yastık ve 3 tane daha nevresim takımı alıp bırakıcam.

bende uykuseti düşünmüyorum çok gereksiz geliyor. öyle güsel nevresimler aldımki onları geçirip kullandığımda ne olacak peki uyku setime... banane onun deseninden... onun için yataşta satılan renkli yorganlardan alıcam...2-3 yorgan yeter die düşünüorum 2 tek kişilik...6-7 yastık ohhh tamamdır saklamasıda kolay... koy bazanın içine kullanılmayanları tamamdr...

bende daysincoloursun turuncu-grisini aldım... ama benimkinin battaniyesi yok onun yerine oradan peluş battaniye aldım. onların newresimleri saten ama yastık kılıfı tekinin eksik çıktı geri werdim bidahada gelmedi ondan:(takımım bozuldu

ikisi de çok guzel bence..

sanırım ben bunlardan alsam yaz kış kullanabilirim yatak ortusu niyetine :)

istanblue canım ne kadar çok sey almıssınbunların bir de yer sorunu ocak sanırım. ben walla bi yatak ortusu alıcam ona gore aynı renkten perde yaptırıcam.uyku seti de almıcam.yorgan yastık ve 3 tane daha nevresim takımı alıp bırakıcam.

canım ben baza alıcam o yüzden yer sorunum olmaz die düşünüyorum artk nevresim fln almicam ztn tamamladm 2 yorgan Çift kişilik 6 yastk misafr içinde 2 tek kişilk yorgan nevresm battaniye o kdr uyku seti bende almicam çok güzel yorganlar var

geldımkaydirigubbakcemile4
ozloş hayatım cok guzelmıs senıkıde benımkıde kahve turkuaz
benım ceyıs lıstem var ne alırsam karsına fıyatını yazıyom ve sarnısam 20 bın ytl bulcak kaydirigubbakcemile2

kızlar hiç toplam bi hesap yaptınız mı ev esyaları için?

ben dşündüm dün şöle bi bu 1 senede en az 3000-4000 ytlik bişeyler almışımki bunlar daha hiç...okdr eksiğim warki daha yeni başladım... aldıklarımı sayayım bak:
3 saten nevresim, 2 peluş battaniye, 5coton nevresim,1 kokoş pike saten nevresimiyle, 2 pikeli nevresim, tencere,tava,çatal bıçak tk, yemek tk 86prç, yemek tk ve bardakları o daha az parça şimdi hatırlamıorum, mikser, tost mak, elk.süpürgesi, rondo,blender, ütü, çeşitli boyutlarda ve renklerde bardak, 4 tane borcam,küçük kek kalıpları, çaydanlık, cezve takımı, tepsi ve çay tabağı tk, saklama kapları, saklamak cam kaplar, tribişon,rende, masa örtüsü,salon masa örtüsü tk ( 2 takım var), patchwork yatak örtüsü, netten sipariş verdim daha gelmedi bi yemek takımı daha:), bi sürü havlu... akılıma gelenler bunlar cnm... annemin ne aldığını bilmiyorum bi yandan da o alıyor çünkü...
al al bitmioki...
erkek tarafı büyük ve kaba eşya alıo uraşmıo toplu para verio, çok gözüküo ama bizimkiyle karşılaştırıldığında çok az... kız tarafının aldıkları ıvır zıvır gibi gözüküo ama çok tutuo... daha okdr çok alıncak şey varki off offf...hayır bişey deil artık ewde koyacak yer kalmadı...:1shok:kaydirigubbakcemile4

geldımkaydirigubbakcemile4
ozloş hayatım cok guzelmıs senıkıde benımkıde kahve turkuaz
benım ceyıs lıstem var ne alırsam karsına fıyatını yazıyom ve sarnısam 20 bın ytl bulcak kaydirigubbakcemile2

üff yaa okdr olurmu ben 12-14 bin lirayla kurtarırım diodum off yaa...
daha yatak odası falan var... hem kızı ver hem çeyiz bi dolu:Pnaniknanik
kötükedihüso

camasr mak bulasıkmak frın yatak odasınıda nışanlanınca alcam zaten ocaktan sonra nışanlanmayı dusunuyom kısmet cok yanı

üff yaa okdr olurmu ben 12-14 bin lirayla kurtarırım diodum off yaa...
daha yatak odası falan var... hem kızı ver hem çeyiz bi dolu:Pnaniknanik
kötükedihüso

olmaz mı anacım bı yemek takımı catal kasık tencere setı aldım 1400ytl daha neler nler alıncak benım tam ıkı sayfa var lıstemde alınacak ama suan akıllı yatırım yapıyom 3kelepçem vra bı kalın bıleklık bayramdan sonrakı haftada bı 3lu burma alcam :Saruboceq: aylık almadım harcarım dıe bayram donusu alcam kaydirigubbakcemile5

camasr mak bulasıkmak frın yatak odasınıda nışanlanınca alcam zaten ocaktan sonra nışanlanmayı dusunuyom kısmet cok yanı

wooow sen ne yere bakan yürek yakan kızmışsın yawww...
ocaktan sonra kimle nişanlanıosun ozmna kdr sınawamı tabi tutacaksın kısmetlerini hadi hayırlısı cnmkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

Back
X