2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

az once metorolojının sıtesıne baktım yagmurlu gosterıo ama senağlama aslında ben ınanıyorum guzel olacak ama herkes bu konuyu konusuyor bır haftadırrrrr senağlama ya soguk olursa ya soguk olursa aslında aksamdı gunduze aldık ıyıde ettık cunku aksam her sekılde soguk oluyor

haklısın cnm akşam çok souk oluo artık... sende üsütüne genede mutlaka bişeyler al bolero falan!
bence güsel düüşün tatlım herşey yolunda gidecek! belki yağar ama sizin düğünden sonra belli mi olur:)
bi de orayla bi görül yağmur yağması durumunda içeri bölümü varmı hemen kaçabileceiniz

ah ah az kaldi ne güzel bir heyecan siz burda böyle yazisirken nisan öncesi ve nisan günüm geliyor aklima... Canim ne olursa olsu morelini yüksek tut insallah cok cok mutlu olursunuz
darisi diyer nisanlilarin/bekarlarin basina

mız mızcığım umca die bi vitamin gibi bişey var hemen ondan al ve kullanmaya başla ben kullanıorum grip olacak gibi olduumda hatta artık grip olduumda da antibiotik almamak için onu kullanıorum... sardunya kökünden yapılıo tamamen bitkisel eczanelerde satılıo,bağışıklık sistemini güçlendirerek savunmayı artırıo... hasta olmayı engelli, hastaysanda atlatmanı sağlıo... istersen bi eczaneyle görüş...
düğünden önce hasta falan olma...

saol cnm acık ezcnae bulursam alacak cok ılac var onuda alıyım

haklısın cnm akşam çok souk oluo artık... sende üsütüne genede mutlaka bişeyler al bolero falan!
bence güsel düüşün tatlım herşey yolunda gidecek! belki yağar ama sizin düğünden sonra belli mi olur:)
bi de orayla bi görül yağmur yağması durumunda içeri bölümü varmı hemen kaçabileceiniz

ıste onu hıc konusmadık yagmur ruzgar fılan olursa o ucgen ısıklı yere alırlarmı yada sıgarmıyızkı :bbo:

ıste onu hıc konusmadık yagmur ruzgar fılan olursa o ucgen ısıklı yere alırlarmı yada sıgarmıyızkı :bbo:

ama orasıda baya geniş cnm göründüğü gibi değil hemen nolcak insanlar ıslanmaktansa 5 kişi oturacaklarına masada 7-8 kişi otururlar ztn sanıorumki herkes pistte oynuor olur bi yerden sonra... umursamazlar masaları:)
hem fazla sandalye getirirler, kenarlara falan otururlar... boşwer cnm bu düğün sen sen eğlen yeter... kimseyi memnun etmek zorunda diilsin ztn hiç kimsede naparsan yap memnun olmaz bizim insanımız böle mutlaka bişeyler bulurlar:1no2:
bence öle bile olsa güsel bi anı kalır ilerde konuşur gülersinizsengözlerimebaksanab
ama orayı bi arayıp kesin sorun, yağmur yağması durumunda nasıl bişey yapılabilir die! belki üstü kapatılabilir brandayla önemleri varmıymış bi ören:1hug:

270545050000201t4bp7.jpg

kızlar sanırım kettle almayacağım ve çay mak. alacağım. dün bayramlaşmaya teyzeme gitmiştik. 2dk da bununla çay yaptı hemde çay harika olmuştu. aslında çaykolik bi insan değilim ama teyzem illaki bundan al sende ben çok memnunum dedi. hatta kuzenimde başka markanın buna benzer bi ürünü varmış. onu atmış onada bundan almış. arçelik en sewmediim marka ama araştırdım çelik olan çay makineleri içinde en iyisi buymuş. arzum düşünüyordum ama kullananlar zmnla çay damlattını söylüyorlar. plastik olanlarıda hiç sağlıklı değilmiş...tuşları daha dandirikmiş...kesinlikle ztn çelik düşünüyordum. kettle ama... sonra düşündüm biraz daha para veririm çay mak. alırım. ztn aynı işlemi bu da yapıyor. kapağı demliğe deilde alt kısma kapatınca kettle oluyor. belkide günlük kullanımda demliği kullanmam bi misafir gelince çıkarırım...teyzem 120ytl almış. netten baktım 150ytl diyor. fikri olan var mı acaba...başka kullanan falan?

böcüğüm nerelerdesin yaa.göremiyorum ne zamandır neler yapıon.varmı aşk hayatında bi değişiklik.Bayramın mübarek olsun:1hug:a.s.

sen gelmıyonkı topıcımıze naniknanik ben hep burdayım gel emı
aman ask cokta bende ıs yok amann sımdılık hıc bısey dusunmuyomm anca ceyıs yapıyom altın alıyom :roflol: enson kocayı bulcam iştesengözlerimebaksanab

Back
X