2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar selam.vakit bulur bulmazyazayım dedim umarım herkes iyidir.
burcu başınız sağolsun canım.Allah sabır versn

böcük hayırlı olsun canım

Kızlar daha önce siteye de resmini koymuş olduğum Schafer marka tabak-çatal-kaşık setim geldiiiii hihoyyyt Merak edenler, benden haber bekleyenler olduğu için düşüncelerimi hemen paylaşmak istiyorum ki tabaklar çok şık. Nastasia'nın da dediği gibi desenleri aynen resimde göründüğü gibi canlı. Tabaklar bana göre normal bir tabagın olması gereken kalınlıkta (tabi zevk meselesi diye belirtiyorum yine). Velhasıl ben çok beğendim. Almak isteyen arkadaşlarımın bilgisine yerimseniben

mrb arkadaşlar bende 2009 gelini olacam hazırlıklara nerden nasıl başlıcaz
yer bakmaya başladık ama istediğim gibi bi yer bulamadım istanbul da kadıköy maltepe arası yer arıyoruz

mrb nerden görebilirim tabakları aslında annem bana fazla fazla aldı ama onlar çeyize alındığında ben ortaokula gidiyordum yeniden zevkime göre alcam

mrb nerden görebilirim tabakları aslında annem bana fazla fazla aldı ama onlar çeyize alındığında ben ortaokula gidiyordum yeniden zevkime göre alcam

27.118.9153.001201t4.jpg

yerimseniben

Kızlar daha önce siteye de resmini koymuş olduğum Schafer marka tabak-çatal-kaşık setim geldiiiii hihoyyyt Merak edenler, benden haber bekleyenler olduğu için düşüncelerimi hemen paylaşmak istiyorum ki tabaklar çok şık. Nastasia'nın da dediği gibi desenleri aynen resimde göründüğü gibi canlı. Tabaklar bana göre normal bir tabagın olması gereken kalınlıkta (tabi zevk meselesi diye belirtiyorum yine). Velhasıl ben çok beğendim. Almak isteyen arkadaşlarımın bilgisine yerimseniben

Canım güle güle günlerde kullanırsın inşaallah takımını.Bilgilendirme için ayrıca tşkler yerimseniben

hayrlı olsun cnm laa bana laf atmısın aradada heee delü :dilcikar: senın sevdın seyı bende severım bebem allah gule gule kullanmayı nasıp etsın ıkınızede bu arada bu tabağınn altı baktığım yerde plastıktı sızdede ole mı sarı renklı desnde hasırdı servısı :sm_confused:

hayrlı olsun cnm laa bana laf atmısın aradada heee delü :dilcikar: senın sevdın seyı bende severım bebem allah gule gule kullanmayı nasıp etsın ıkınızede bu arada bu tabağınn altı baktığım yerde plastıktı sızdede ole mı sarı renklı desnde hasırdı servısı :sm_confused:

Canım sana laf atmadım, sen tabak kalın yazmıstın bana da kalın gelmedi onu söyliyim dedim çünkü alacak insanlar var. Sonra da parantez içinde zevk meselesi dedim ki kişiden kişiye değişeceğini belirtiyim de sen alınma diye ama... Görüyorum ki işe yaramamış :)))Altı plastik ne demek ki :S Yoo altı normal... Servis ise aynı desenli ve sanırım plastikten amerikan servisi var. Posetinden cıkarmadım servisi o yuzden hatırlamıyorum ama plastiktir büyük ihtimalle... yerimseniben

ya beım baktım mağazadakı cok tuhaf geldı bakk tabaklarında pek sorun yoktu ama kasıkları falan demır kısmlerı pastan beter olmstu dusun daha kullanılmadan o halı almıs sonra kız benı caydrdı resmen o yuzden amerıkan servısı sadece sarı oland hasırdı ok guzeldı

ya beım baktım mağazadakı cok tuhaf geldı bakk tabaklarında pek sorun yoktu ama kasıkları falan demır kısmlerı pastan beter olmstu dusun daha kullanılmadan o halı almıs sonra kız benı caydrdı resmen o yuzden amerıkan servısı sadece sarı oland hasırdı ok guzeldı

Neyse canım sen beğenmediysen almazsın. Bu kadar basit... Bana paslı falan gelmedi, paslanırsa da canım sagolsun, birkac ay kullanır atarım. Sen Kütahya Porselen al.
Bence bu konuyu daha fazla uzatmayalım kabak tadı vermeye başladı.

burcu canım öncelikle başınız sağolsun.Allah sizlere sabır versin.dedeninde mekanı cennet olsun.
cbell canım aldıkların hayırlı olsun.alınan herşeyinde insanlar gibi bir ömrü var.ömür boyu bizlerle beraber sağlam bi şekilde kalacaklarını düşünmek ve beklemek uygun değil zaten.yeri gelince miyadları dolmadan atıyor yenisini alıyoruz.seveceğin başka model çıkana kadar kullansan yeter ;) inşallah bu hafta sonu da mağazaya gidip bende almayı düşünüyorum.

adaşım şimdi okudum forumuda takip edemiyorum günlerdir. malum nikah hazırlıkları. şimdi gördüm tatlım başınız sağolsun. umarım çabuk atlatırlar annen ve anneannen. nede olsa koca bir çınarı yitirmişler kolay değil. allah sabır versin tatlım....

adaşım şimdi okudum forumuda takip edemiyorum günlerdir. malum nikah hazırlıkları. şimdi gördüm tatlım başınız sağolsun. umarım çabuk atlatırlar annen ve anneannen. nede olsa koca bir çınarı yitirmişler kolay değil. allah sabır versin tatlım....

gunaydn kızlarr
bugun cok işim var temızlık yapcem buroda camları faaln sılemm cok toz olmus gene bıktımm valla hee ısım bıtınce grusuruz

kızlar günaydın.......bugün en azından günaydın diyebildim günlerdir takip edemiyorum siteyi bu haftasonu düğün salonunu tutucaz pek içim rahat değil ama sanırım tutacağımız salon en iyisi.Hayırlısı artık. kaydirigubbakcemile323 Mayıshihoyyyt

Back
X