Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy süper komedi canım yaaaaa:roflol::roflol::roflol:
sen beni güldürdün allahda seni güldürsün....:roflol::roflol::roflol:
jülide karikatür çok güzelmişçok güldüm valla :roflol: eline sağlık canım
jülide karikatür çok güzelmişçok güldüm valla :roflol: eline sağlık canım
bede bayıldım süpermiş kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada tubis gelinliğinin orjinal halini ve yapılan halinin fotosunu koydu da benmi kaçırdım yoksa ?? bende yarın provaya gitcem ama ister istemez canım sıkıldı şimdi![]()
herkese slmm düğün günümüzü ayarladık kızlar 19-06-2009
umarım herşey çok güzel olurrr inşallahhhhhhh
yaa hangı beledıye bız daha nıkah günü almadık nıkah ta salonda olcak o gune ınsallah buluruz
en önemlısı sağlık raporunu nerden halledıyorsunuz
Sagol canim, insallah, ama senin yüzün zaten gülüyo bence. Cok pozitif oldugun icin.
burcucum ne yorması estagfrullah inşallah gelmiştir de alırsın perdeyi gerçi tubis de bakarım demişti, yine yarana bascam ama keşke ankarada ikea olsaydı mutfak masa ve sandalyelerini ordan alırdın üstelik nakliyede çok kolay oluyor biliyorsundur herşey yassı kutularda ..
tubiş canım inşallah gelinlik işini çözebilirsin bugün.
burcucello canım perşembe izin günüm o zamana kadar haber yoksa haftaya perşembeye kadar gidemem koçtaşa.
Sanada iyi aksmlar yasemin, tatli rüyalar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar bu arada tubis gelinliğinin orjinal halini ve yapılan halinin fotosunu koydu da benmi kaçırdım yoksa ?? bende yarın provaya gitcem ama ister istemez canım sıkıldı şimdi![]()
herkese slmm düğün günümüzü ayarladık kızlar 19-06-2009
umarım herşey çok güzel olurrr inşallahhhhhhh
ayy utandım yaawww
mini eteğim canım ben ilk ön görüşmemi yaptım modeli kararlaştırdım.
tahmini fiyat aldım...
sonra cum mayısda dikime başlayacak randevumuda aldım oldu bittiiii.....
şimdi mayısda gidicem... hhani sonra araya sıkıştırma falan olmasın dye. düğünümde temmuz 16 biliyorsun
yaa tamam bende kolay gülerim ama senin anlatışın 10 numaraa:roflol:
keşke kayınvalidem yaşasaydı da bende bu tatlı telaşları yaşayabilseydimm:çok üzgünüm:
Evet yaaaaa, bende istiyomda artik biktim. SU an yazmak zorundayim. Yani tezi. Yazmayida hic sevmiyorum... Ben MÜHENDIS olacagim, yazar deeilJülicimm ders çalışsana kız sen bak bize laf yetiştiryo halen :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar gelınlığe başlamalıyım hazıranda olcak düğün ne zaman bakmalıyım ve nerde yaptırıyorsunuz gelınlıklerınızı