2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

:roflol: :roflol: sende az değilsin yanii ne var bugün yazılarımızda bi anormallik oldu ayrıca deli ettiklerini anladın masus beni kızdırcan ya neyse :dilcikar:

aa hiç ilgisi yok valla naniknanik yani bir insanda illa güzel ve sarışın diye bu kadar mı kaprisli olur yasmincim zaten nişan fotolarınızdaki o hoş halinizden dolayı gıcığım var sana naniknanik Çok üzgünüm çoook ay valla çok güzeldi kız o gösterdiğin fotolar hele o bankta çekildiğiniz bir tane vardı ya ben onu çok beğendim gerçekten :nazar:

aa hiç ilgisi yok valla naniknanik yani bir insanda illa güzel ve sarışın diye bu kadar mı kaprisli olur yasmincim zaten nişan fotolarınızdaki o hoş halinizden dolayı gıcığım var sana naniknanik Çok üzgünüm çoook ay valla çok güzeldi kız o gösterdiğin fotolar hele o bankta çekildiğiniz bir tane vardı ya ben onu çok beğendim gerçekten :nazar:

ayyyyy bak şimdi nasıl kasıldım anlatamam ayrı bi havalandım şimdi bu iltifatlarından dolayı kaydirigubbakcemile2 ara ara ben o resmi nete koyayım bari akşam akşam acayif keyiflendimm :teytey: :teytey: seviyorm senii a.s.

yuhunuz kızlar bee.ilk defa bu kadar kalabalığa denk geldim valla.nerdeyse herkes burda yuppiii

Neden ki mirmirmirmirmirmirmirmir siz utanmaz misiniz. Sanki dünden razi gibi, ben aci cekiyor gibi yapicam ki annemler öyle zannetmesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah seni iyi etsin emi acı çekiyor gibi dio ya kız gelin mutsuz dicekler o zamanda.

offfff ama bak sen geldi hepsi kaçtı elif hep diyorum sana korkutma şu insanları diye lülülülülülü

kızlar yaa iki dk işim vardı birsürü yazmışsınız gene

bişi dicem az önce aldığım bir haber : ben dagi de bir pijama görmüştüm erkek için
kız kardeşime söyledim ( kendisi istanbulda oturuyor ) nişanlıma bak diye
gitmiş bakmış carrefour kozyatağında ki dagi de 80 TL lik pijamalar 40 TL ye satılıyormuş hemen almış iki tane.
bilmem siz bu işleri hallettiniz mi ama benim almam gerekioyrdu nişanlıma o yüzden bu işide halletmiş oldum

resmini sormayın sitesine baktım ama benim beğendiğim model yoktu

croisellecim bencede nişanlınla çok benziyorsunuz canım bende profilinden baktığımda öyle düşünmüştüm ayrıca çok da yakışmışsınız birbirinize,mutluluklar dilerim

jülidecim birşey sormuştum sana özelden bi bakıverirmisin yavrucum kırk saat oldu cevap vermedin de :roflol: :roflol: :roflol:

Allah seni iyi etsin emi acı çekiyor gibi dio ya kız gelin mutsuz dicekler o zamanda.

şakkıdışakkıdı Maksat da zaten bu. Annemler üzülmesin sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab Vallah ben simdiden acayip utaniyorum annemlerin önünde. Kaynanam filan demiyorum mesela. Ayhanin annesi aradi filan diyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyilik elifcim nasıl olsun sabahtan tatil günümde işyerine gitmek zorunda kalsamda şimdi döndüm ve keyfim yerinde yarın sabahtan iki emlakçıyla randevumuz var vee ondan sonradaaa ilk gelinlik provama gitcemmm hihoyyyt keyifliyim yani seni sormalı sen nasılsın bu arada çok da ciddi birşey olmamasına sevindim canım geçmiş olsun yeniden

koy da bakalım bizde yasmine hanım.ben kaçırmışım resmi görmedim koy hemen yoksa :oklava:

Al bakalım oklavalı gelin :dilcikar:

hidiv.th.jpg]

şakkıdışakkıdı Maksat da zaten bu. Annemler üzülmesin sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab Vallah ben simdiden acayip utaniyorum annemlerin önünde. Kaynanam filan demiyorum mesela. Ayhanin annesi aradi filan diyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız utanıyom diyor hala ya, neden utanıyon şekerim sen herkes aynı şeyleri yaşıyor.

Back
X