Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mini eteğim canım ben ilk ön görüşmemi yaptım modeli kararlaştırdım.
tahmini fiyat aldım...
sonra cum mayısda dikime başlayacak randevumuda aldım oldu bittiiii.....
şimdi mayısda gidicem... hhani sonra araya sıkıştırma falan olmasın dye. düğünümde temmuz 16 biliyorsun
süpersin burcu hee kız bu ne plan bu ne organizasyon valla helal olsun senin gib olmak lazım tabii
bide bize bak hazirandaki düğüne daha model bile karar vermedim
süpersin burcu hee kız bu ne plan bu ne organizasyon valla helal olsun senin gib olmak lazım tabii
bide bize bak hazirandaki düğüne daha model bile karar vermedim
:roflol:
canikom yapım gereği planlıyım. yani o konu hallolmayınca benim kafam rahat etmiyor. uykularım kaçıyor:sm_confused: allahtan benim gibi plancı bir aşkısım oldu yoksa çok bunalırdı. mesela evdekiler aceleciliğimden falan bunalmış durumda evlensende kurtulsak modunda:roflol: mesela balayı,davetiye modeli, konuk listesi (yeni eklelenleri ilave ediyorum), mekanı süsleteceğimiz organizasyon şirketi, gideceğim kuaför hepsi hazır...
hatta arabamızı süsleteceimiz çiçekçi ve %90 çalışacağımız fotografçıda hazır:roflol: %90 diyorum çünkü bir arkadaş aracılığıyla zor bela açık mekan foto çeken kendine güvenen cesur bir forocu bulduk. çektiği fotolarıda gördüm beğendim yalnız fiyat görüşmesini yüz yüze yapmak istedi aşkımda mayısta gelecek onun için mayısda belli olacak.... dur bakim başka bir şey var mı :1rolleyes: meslea burda ki arkadaşlar bilir geçen temmuzda nişandan sonra beyaz eşyayala birlikte mobilyalarımızıda hallettik. sadece televizyonumuz kaldı. vede benim ufak tefek eksiklerim. bak komikk bir şeysöyliycem. ilaç listesi yaptım balayında lazım olabilir diye. ağzı kesiciden yarabandına, grip ilacından kas gevşelticiye... sıkıntılı anlar yaşamak istemiyorum:roflol: böyle işte kızlar umarım garipsemezsiniz...![]()
bak komikk bir şeysöyliycem. ilaç listesi yaptım balayında lazım olabilir diye. ağzı kesiciden yarabandına, grip ilacından kas gevşelticiye... sıkıntılı anlar yaşamak istemiyorum:roflol: böyle işte kızlar umarım garipsemezsiniz...![]()
hayırlı olsun canımmm nerde yaptırıyosunn ben uzun süre bakamadım siteye yazamadım çok sey kacırdım kesın senın yatak odası ve yemek takımını gördüm çok beğendım yatak odası benım çook beğendıgım modeller arasında ama beyaz bu sene çok moda ama acaba kullanıslı olur mu bılıyomusun ve bu yatak odası ve gelınlıgı kaça ayarladın canım bu takımı ugur böcüğüde çok beğenmıstı
kaydirigubbakcemile3Helal olsun valla :roflol::roflol::roflol:
canımm hoşçakallllŞeniz
vayyy burcucum süpersin ya,niye garipseyelim tatlım aksine çok hoşuma gitti, sorun yaşamamak adına en doğrusunu yapıyorsun, ben de çok aceleci ve panik biriyimdir ama senin kadar planlı hareket edemiyorum çoğu zaman a.s
:roflol:
canikom yapım gereği planlıyım. yani o konu hallolmayınca benim kafam rahat etmiyor. uykularım kaçıyor:sm_confused: allahtan benim gibi plancı bir aşkısım oldu yoksa çok bunalırdı. mesela evdekiler aceleciliğimden falan bunalmış durumda evlensende kurtulsak modunda:roflol: mesela balayı,davetiye modeli, konuk listesi (yeni eklelenleri ilave ediyorum), mekanı süsleteceğimiz organizasyon şirketi, gideceğim kuaför hepsi hazır...
hatta arabamızı süsleteceimiz çiçekçi ve %90 çalışacağımız fotografçıda hazır:roflol: %90 diyorum çünkü bir arkadaş aracılığıyla zor bela açık mekan foto çeken kendine güvenen cesur bir forocu bulduk. çektiği fotolarıda gördüm beğendim yalnız fiyat görüşmesini yüz yüze yapmak istedi aşkımda mayısta gelecek onun için mayısda belli olacak.... dur bakim başka bir şey var mı :1rolleyes: meslea burda ki arkadaşlar bilir geçen temmuzda nişandan sonra beyaz eşyayala birlikte mobilyalarımızıda hallettik. sadece televizyonumuz kaldı. vede benim ufak tefek eksiklerim. bak komikk bir şeysöyliycem. ilaç listesi yaptım balayında lazım olabilir diye. ağzı kesiciden yarabandına, grip ilacından kas gevşelticiye... sıkıntılı anlar yaşamak istemiyorum:roflol: böyle işte kızlar umarım garipsemezsiniz...![]()
oyy kıyamam yaaaa:1hug: olur herşey olurr merak etmeeŞenizgaripsemeyiz tabiikide niye garip olsun ki
olması gereknede bence bu
ama okudukça vah dedim halime :1no2:
senı tebrık edıyorum burcucum
gercekten cok hızzlısın
bende oyle olmak ıstıyorum aslında hersey hazır olacak ve kucuk bır surprızle karsılasmayacagım
mobılyalarını cok merak ettım
anlattıgına bakılırsa gelınlık ve mobılya tercıhımız benzıyor
nerde gozterdıgıne soylebılırsen bakmak ısterım cunku daha yatak odasına karar veremedım ben yardımcı olursan sevınırım
oyy kıyamam yaaaa:1hug: olur herşey olurr merak etmeeŞeniz
canım evet bende süprizleri sevmem son anda.
mobilyamı sadece bir kere bu topikte ama bayağı eski sayfalara gösterdim. o vakit almamıştım. bunlrı düşünüyorum diye söyledim. yerimseniben ama çok çokk özür diliyorum tatlım genel anlamda beyaz eşyam hariç mobilamı falan kimseye göstermedim
şimdi buna kızacaksınız ukalaca bulacaksınız ama inanın öyle biri değilim....
burda eskide beri beni tanıyan arkidişlerim bilir nikah ve nişan resimlerimi eklediğimde herkes senin düğününü çokk merak ediyoruz falan dediler. bende şimdi burda gösterirsem büyüsü kaçar diye saçma bir kanıya kapıldım. daha öncede söyledim hani nsanlar merakla bekliyoruz falan dedikleri için biraz sorumluluk hissediyorum. ve insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum:çok üzgünüm: bu gerçek hayatta böyle inanın... aynı şekilde çeyiz bölümünde aldıklarımı paylaşıyorum herkes evini merak diyoruz diyor. bu bene bir baskı oluşturdu zamanla. bende madem öyle göstermiyim süpriz olsun dedim...
amaaa benden yardım istemişsin. yinede burcu ekle dersen bir saniye düşünmem eklerim hayatım. böyle bir konu için kimseyle kırgınlık yaşamak istemem :1hug:ay çok uzun yazdım :roflol: umarım kendimi ifade edebilmişimdir :1rolleyes:
senı anlıyorum ve kesınlıkle hak verıyorum burcucum
mobılyaların cok guzel dıye okuyunca bakmak ıstedım bende bır yerde gosterdıgını dusundum
ama sana katılıyorum
ve dusuncenı de anlıyorum
planlı rogramlı herseyı halletmene bayıldım bu arada o yuzden sordum ben cok kararsızım da hala yatak odasını bulamadım arastırıyorum