2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benım de nisanda dugunum var
bende ocak ayında ayarladım
daha dıkılmedı ama modele karar verdım en azından
dugune yakın daha cok telas oluyor
ben sımdıden bakmaya basla derım

mini eteğim canım ben ilk ön görüşmemi yaptım modeli kararlaştırdım.
tahmini fiyat aldım...
sonra cum mayısda dikime başlayacak randevumuda aldım oldu bittiiii.....
şimdi mayısda gidicem... hhani sonra araya sıkıştırma falan olmasın dye. düğünümde temmuz 16 biliyorsun

hayırlı olsun canımmm nerde yaptırıyosunn ben uzun süre bakamadım siteye yazamadım çok sey kacırdım kesın senın yatak odası ve yemek takımını gördüm çok beğendım yatak odası benım çook beğendıgım modeller arasında ama beyaz bu sene çok moda ama acaba kullanıslı olur mu bılıyomusun ve bu yatak odası ve gelınlıgı kaça ayarladın canım bu takımı ugur böcüğüde çok beğenmıstı

süpersin burcu hee kız bu ne plan bu ne organizasyon valla helal olsun senin gib olmak lazım tabii

bide bize bak hazirandaki düğüne daha model bile karar vermedim

:roflol:
canikom yapım gereği planlıyım. yani o konu hallolmayınca benim kafam rahat etmiyor. uykularım kaçıyor:sm_confused: allahtan benim gibi plancı bir aşkısım oldu yoksa çok bunalırdı. mesela evdekiler aceleciliğimden falan bunalmış durumda evlensende kurtulsak modunda:roflol: mesela balayı,davetiye modeli, konuk listesi (yeni eklelenleri ilave ediyorum), mekanı süsleteceğimiz organizasyon şirketi, gideceğim kuaför hepsi hazır...
hatta arabamızı süsleteceimiz çiçekçi ve %90 çalışacağımız fotografçıda hazır:roflol: %90 diyorum çünkü bir arkadaş aracılığıyla zor bela açık mekan foto çeken kendine güvenen cesur bir forocu bulduk. çektiği fotolarıda gördüm beğendim yalnız fiyat görüşmesini yüz yüze yapmak istedi aşkımda mayısta gelecek onun için mayısda belli olacak.... dur bakim başka bir şey var mı :1rolleyes: meslea burda ki arkadaşlar bilir geçen temmuzda nişandan sonra beyaz eşyayala birlikte mobilyalarımızıda hallettik. sadece televizyonumuz kaldı. vede benim ufak tefek eksiklerim. bak komikk bir şeysöyliycem. ilaç listesi yaptım balayında lazım olabilir diye. ağzı kesiciden yarabandına, grip ilacından kas gevşelticiye... sıkıntılı anlar yaşamak istemiyorum:roflol: böyle işte kızlar umarım garipsemezsiniz... :utangac:

Son düzenleme:
süpersin burcu hee kız bu ne plan bu ne organizasyon valla helal olsun senin gib olmak lazım tabii

bide bize bak hazirandaki düğüne daha model bile karar vermedim

valla tam ben illa böle kafamda hersey ayarlanmıs oclak yoksa içim rahat etmıyo ama maalesef herseyı kendın ayarlayamıyosunuz ıste kayınvalıdem mayıs ta bakarız dedı ama ayarlayabılecekmıyız mayıs ta pat dıyınce olcak buluncak sanıyolar

canım benimde aynı gün :lepi:

gerçi biz daha gün almadık kayseride olacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum[/QUOTE]

çok güzell ya bız yer bulamadık onun için cuma ya kaldı olsun napalım bende daha gelınliğin modelıne bıle karar veremedımm

canikom yapım gereği planlıyım. yani o konu hallolmayınca benim kafam rahat etmiyor. uykularım kaçıyor:sm_confused: allahtan benim gibi plancı bir aşkısım oldu yoksa çok bunalırdı. mesela evdekiler aceleciliğimden falan bunalmış durumda evlensende kurtulsak modunda:roflol: mesela balayı,davetiye modeli, konuk listesi (yeni eklelenleri ilave ediyorum), mekanı süsleteceğimiz organizasyon şirketi, gideceğim kuaför hepsi hazır...
hatta arabamızı süsleteceimiz çiçekçi ve %90 çalışacağımız fotografçıda hazır:roflol: %90 diyorum çünkü bir arkadaş aracılığıyla zor bela açık mekan foto çeken kendine güvenen cesur bir forocu bulduk. çektiği fotolarıda gördüm beğendim yalnız fiyat görüşmesini yüz yüze yapmak istedi aşkımda mayısta gelecek onun için mayısda belli olacak.... dur bakim başka bir şey var mı :1rolleyes: meslea burda ki arkadaşlar bilir geçen temmuzda nişandan sonra beyaz eşyayala birlikte mobilyalarımızıda hallettik. sadece televizyonumuz kaldı. vede benim ufak tefek eksiklerim. bak komikk bir şeysöyliycem. ilaç listesi yaptım balayında lazım olabilir diye. ağzı kesiciden yarabandına, grip ilacından kas gevşelticiye... sıkıntılı anlar yaşamak istemiyorum:roflol: böyle işte kızlar umarım garipsemezsiniz... :utangac:

vayyy burcucum süpersin ya,niye garipseyelim tatlım aksine çok hoşuma gitti, sorun yaşamamak adına en doğrusunu yapıyorsun, ben de çok aceleci ve panik biriyimdir ama senin kadar planlı hareket edemiyorum çoğu zaman a.s

bak komikk bir şeysöyliycem. ilaç listesi yaptım balayında lazım olabilir diye. ağzı kesiciden yarabandına, grip ilacından kas gevşelticiye... sıkıntılı anlar yaşamak istemiyorum:roflol: böyle işte kızlar umarım garipsemezsiniz... :utangac:

Helal olsun valla :roflol::roflol::roflol:

hayırlı olsun canımmm nerde yaptırıyosunn ben uzun süre bakamadım siteye yazamadım çok sey kacırdım kesın senın yatak odası ve yemek takımını gördüm çok beğendım yatak odası benım çook beğendıgım modeller arasında ama beyaz bu sene çok moda ama acaba kullanıslı olur mu bılıyomusun ve bu yatak odası ve gelınlıgı kaça ayarladın canım bu takımı ugur böcüğüde çok beğenmıstı

kuzum benim gelinlik 1500 2000 arası tutar dedi...yerimseniben ama dikilmeye başlandığında biraz daha pazarlık yapıcama.s çünkü çok sade bir model. helenistik tarz denilen kabarık olamayan güpürü danteli taşı tuşu olmayan zarif bir şey.:1rolleyes: onun için pahalı geldi bana. ama dikecek kişiye çok güveniyorumyerimseniben resmini eklememiştim. süpriz olsun istiyorum... zaten burdaki bir çok kişiye aykırı gelecektir kaydirigubbakcemile3 çünkü herkes kabarık gelinlik sever. gelinlik dediğin kabarık olur der. ama ben böyle düşünmediğim için ancak benim gibi düşünenler beğenecektiryerimseniben

mobilyaya gelince eevet böcük beğenmişti ama ben ekleyeli çok oldu. vede beyaz değil.
beyazları çok beğenmeme rağmen ben bir kaç sene ileriye bakarak modası geçer mantığıyla seçtim eşyalarımı. mesela koltukalrda taş çok moda. ben asla almam. çünkü bir kaç sene sonra koltuklarımdan nefret etmek istemiyorum.kaydirigubbakcemile3 ama alan arkadaşlarımınkileri çokk beğenyorumŞeniz

Helal olsun valla :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3
Kizlar bende kacar. Size hos sohbetler dilerim. Fazla kaynatmayin ha :oklava:
Kocaman öptüm

canımm hoşçakallllŞeniz

vayyy burcucum süpersin ya,niye garipseyelim tatlım aksine çok hoşuma gitti, sorun yaşamamak adına en doğrusunu yapıyorsun, ben de çok aceleci ve panik biriyimdir ama senin kadar planlı hareket edemiyorum çoğu zaman a.s

canım benim vaktim var tüm detaylarla ilgilenebiliyorum... :1hug: yoksa normalde mümkün değil bunları düşünmeye fırsat bulamaz insana.s.

garipsemeyiz tabiikide niye garip olsun ki

olması gereknede bence bu
ama okudukça vah dedim halime :1no2:

senı tebrık edıyorum burcucum
gercekten cok hızzlısın
bende oyle olmak ıstıyorum aslında hersey hazır olacak ve kucuk bır surprızle karsılasmayacagım
mobılyalarını cok merak ettım
anlattıgına bakılırsa gelınlık ve mobılya tercıhımız benzıyor
nerde gozterdıgıne soylebılırsen bakmak ısterım cunku daha yatak odasına karar veremedım ben yardımcı olursan sevınırım

öfffffffff yok arkadaşlar benim keyfim kaçtı şu gelinlik diktirme işine yarında tam ilk provaya gidiyorken :delphin: offfffffff :çok üzgünüm: baştan ultimatom mu versem acaba ya bu seferde kadıncağızın korkudan eli titrerde kötü dikerse bana :tomato: naniknanik

garipsemeyiz tabiikide niye garip olsun ki

olması gereknede bence bu
ama okudukça vah dedim halime :1no2:
oyy kıyamam yaaaa:1hug: olur herşey olurr merak etmeeŞeniz

senı tebrık edıyorum burcucum
gercekten cok hızzlısın
bende oyle olmak ıstıyorum aslında hersey hazır olacak ve kucuk bır surprızle karsılasmayacagım
mobılyalarını cok merak ettım
anlattıgına bakılırsa gelınlık ve mobılya tercıhımız benzıyor
nerde gozterdıgıne soylebılırsen bakmak ısterım cunku daha yatak odasına karar veremedım ben yardımcı olursan sevınırım

canım evet bende süprizleri sevmem son anda.
mobilyamı sadece bir kere bu topikte ama bayağı eski sayfalara gösterdim. o vakit almamıştım. bunlrı düşünüyorum diye söyledim. yerimseniben ama çok çokk özür diliyorum tatlım genel anlamda beyaz eşyam hariç mobilamı falan kimseye göstermedim:utangac:
şimdi buna kızacaksınız ukalaca bulacaksınız ama inanın öyle biri değilim....
burda eskide beri beni tanıyan arkidişlerim bilir nikah ve nişan resimlerimi eklediğimde herkes senin düğününü çokk merak ediyoruz falan dediler. bende şimdi burda gösterirsem büyüsü kaçar diye saçma bir kanıya kapıldım. daha öncede söyledim hani nsanlar merakla bekliyoruz falan dedikleri için biraz sorumluluk hissediyorum. ve insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum:çok üzgünüm: bu gerçek hayatta böyle inanın... aynı şekilde çeyiz bölümünde aldıklarımı paylaşıyorum herkes evini merak diyoruz diyor. bu bene bir baskı oluşturdu zamanla. bende madem öyle göstermiyim süpriz olsun dedim...
:utangac: amaaa benden yardım istemişsin. yinede burcu ekle dersen bir saniye düşünmem eklerim hayatım. böyle bir konu için kimseyle kırgınlık yaşamak istemem :1hug:ay çok uzun yazdım :roflol: umarım kendimi ifade edebilmişimdir :1rolleyes:

oyy kıyamam yaaaa:1hug: olur herşey olurr merak etmeeŞeniz

canım evet bende süprizleri sevmem son anda.
mobilyamı sadece bir kere bu topikte ama bayağı eski sayfalara gösterdim. o vakit almamıştım. bunlrı düşünüyorum diye söyledim. yerimseniben ama çok çokk özür diliyorum tatlım genel anlamda beyaz eşyam hariç mobilamı falan kimseye göstermedim:utangac:
şimdi buna kızacaksınız ukalaca bulacaksınız ama inanın öyle biri değilim....
burda eskide beri beni tanıyan arkidişlerim bilir nikah ve nişan resimlerimi eklediğimde herkes senin düğününü çokk merak ediyoruz falan dediler. bende şimdi burda gösterirsem büyüsü kaçar diye saçma bir kanıya kapıldım. daha öncede söyledim hani nsanlar merakla bekliyoruz falan dedikleri için biraz sorumluluk hissediyorum. ve insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum:çok üzgünüm: bu gerçek hayatta böyle inanın... aynı şekilde çeyiz bölümünde aldıklarımı paylaşıyorum herkes evini merak diyoruz diyor. bu bene bir baskı oluşturdu zamanla. bende madem öyle göstermiyim süpriz olsun dedim...
:utangac: amaaa benden yardım istemişsin. yinede burcu ekle dersen bir saniye düşünmem eklerim hayatım. böyle bir konu için kimseyle kırgınlık yaşamak istemem :1hug:ay çok uzun yazdım :roflol: umarım kendimi ifade edebilmişimdir :1rolleyes:

senı anlıyorum ve kesınlıkle hak verıyorum burcucum
mobılyaların cok guzel dıye okuyunca bakmak ıstedım bende bır yerde gosterdıgını dusundum
ama sana katılıyorum
ve dusuncenı de anlıyorum
planlı rogramlı herseyı halletmene bayıldım bu arada o yuzden sordum ben cok kararsızım da hala yatak odasını bulamadım arastırıyorum

senı anlıyorum ve kesınlıkle hak verıyorum burcucum
mobılyaların cok guzel dıye okuyunca bakmak ıstedım bende bır yerde gosterdıgını dusundum
ama sana katılıyorum
ve dusuncenı de anlıyorum
planlı rogramlı herseyı halletmene bayıldım bu arada o yuzden sordum ben cok kararsızım da hala yatak odasını bulamadım arastırıyorum

ben hemen hemen tüm mobilyaların ürünlerini biliyorum canım. şayet bana nasıl bir şey istediğinden hahsedersen o doğrultuda yönlendirirm seni :1hug: yada fiyat aralığı nasıl bir şey düşünüyorsunuz... mesela biz tayinci insan olacağımız için çok pahalı olmayan, portatif, her yere sıpacak derli toplu ma bir okadar şık mobilyalar seçtik. birincil koşul modern ve sade... ben küçük detaylarla yani dekorasonla halıya yada objelerle ortamı değiştirmeyi planlıyorum. ne demiş yazar hayat detaylarda gizlidir :lepi: demek istediğim sende koşulları beklentilerini belirle bir kere... sonra o doğrultuda araştır:1hug:

bu arada anlayışın içinde çok teşekkür ediyorum hayatımm.....:1hug:

Son düzenleme:
bende yatak odası ıcın hem kullanıslı hem de sık duran bır sey ıstıyorum
odamız cok buyuk deıl o yuzden her dolap olmuyor
ona gore bakmam gerekıyor
baktıgım bır kac marka var onların urunlerı ıle ılgılı de cok fazla bır sey bılmıyorum
bu konuda tavsıyen olursa sevınırım canım

burcucumm tebriklerr...
senin burcun başak mı yoksammmm? bu kadar detay, bu kadar plan-programm....
gerçi benim de sen den aşağı kalır yanım yok, ama tek problemim karşımdaki adamın İKİZLER burcu olması...
dolayısıyla her an sürprizlerle (olumlu yada olumsuz) karşı karşıya kalabiliyorummm...:)

bu arada sormak istediğim bişey var yaa kızlarrr....
Kirada oturacaklar, düğünden ne kadar önce evi tutacaksınız?
bazen geç mi kaldık diye düşünüyorum da...

aydii canım biz 3 ay sonra evleniyoruz ve yarın iki emlakçıyla randevumuz var ve eğer beğenirsek nişanlımla şimdiden tutmaya karar verdik ama hem benim ailem hem de onun ailesi daha çok erken niye boşuna para verceksiniz diyor,tabi biz her zamanki gibi kendi bildiğimizi okuyoruz çünkü güzel ve içine sinen bir ev bulmak kolay değil,bulunca fazladan bir ay kira vermişim çok mu yani

evet canım yaaa... ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama aileler biraz daha bekleyin diyor...
E evi tutmadan eşyaları da almak istemiyorum....
dolayısıyla günler geçiyo ve biz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz...
sonra da her şey birbirine girecek gibi geliyo ama hadi bakalım hayırlısı yaniii....

Back
X