2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın kızlar,,
Elif ,burcu ne işş :jeyyar: bilmediğimiz şeylermi var hatunlarrrr

neyse kızlar keyifler nasıl ben bir az önce nişanlımla üfürükten bişi yüzünden tartıştım şimdilik küstük kaydirigubbakcemile3

bide dün gece rüya gördüm onu anlatıcam;

tam düğün günündeyiz. ben düğün salonundayım. herkes gelmiş nerdeyse kuzenler falan onlarla konuşuyorum. üstümü henüz giyinmemişim. kırmızı bir tişort var üstümde. altında lacivert kot. onun altında hiç görmediğim sandalet gibi beyaz terlikler var. sonra bakıyorum saat 9a 20 var ay beni bir panik alıyo ben ne zaman giyinicem. nikah memuru erken gelecekti gitmiştir diyorum. ayakkabılarımı almamışım daha ayakkabı arıyorum. kuaförlw randevulaşmadım diyorum. ay ben bir panik bir panikkk deli olucam durmadan ağlyorum düğün bitti ben daha gelinliğimi giyemedim diyorum. sonra alarm çaldıı ohhh dedim :sm_cool: ilk defa alarmın çalmasına bu kadar sevindim valla eee yorumlayın bakımmm :roflol:

Rüyan hayr olsun tatlişim.
Ben de bi ara böyle bi rüya görmüştüm.Düğün saati yaklaşıyordu fakat ben daha hiç hazırlanamamıştım.Üstüne üstlük düğünün olacağı şehirde bile değildim.Nasıl panik yapıyordum rüyamda kaydirigubbakcemile3

kızlar, hatirlarmısınız bilmem, hani benim kuzenim gelinlikçiydi, ama kötü bir hastalığa yakalanmıştı, o arada derede ben de nolcak benim gelinlik demeye çekiniyordum. Dün kendi arayıp gelecek cumartesi günü 10.30'da modaevine gitsin Şebnem (bu ben oluyorum kaydirigubbakcemile3), ben yönlendireceğim bizimkileri demiş :dance:

canım umarım senin düğüne kadar sağlığına kavuşur sende için rahat bir şekilde yaparsın düğününü

kızlar 3 aylara düşmüşüm yaaasenağlama ben nasıl yetiştircem bukadar eksiği offf daha çnce benim 6-7 aylar varken burda 3 ay kalmış olanlara ooo derdim sizin düğün günü gelmiş ama şimdi benim başımda ve daha ytak ortası halılar tüller ortada yokkk

khena, rüyan hayır olsun cnaım, ama gündüz olan konular bilinçaltı olarak gece karşımız açıkıyor sanırım çünkü sürekli stres ve nasıl olacak düşüncesi içindeyiz. hiççç bişicik olmaz tatlım takılma.

turuncu, koltukların modeli benimkine çook benziyor. renk olarak siyahlı güzel ama üstleri çok toz oluyor arkidiş sürekli elinde bez siliyor bilgin olsun. diğerinin deri rengi çok cartmı denir neyse öyle ondan hoş görünmüyor farklı tonlarda değiştirebilirsin.

geceyimben, gözün aydın düşünüyordun napcam diye rahatlamışsındır.

Rüyan hayr olsun tatlişim.
Ben de bi ara böyle bi rüya görmüştüm.Düğün saati yaklaşıyordu fakat ben daha hiç hazırlanamamıştım.Üstüne üstlük düğünün olacağı şehirde bile değildim.Nasıl panik yapıyordum rüyamda kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

kızlar 3 aylara düşmüşüm yaaasenağlama ben nasıl yetiştircem bukadar eksiği offf daha çnce benim 6-7 aylar varken burda 3 ay kalmış olanlara ooo derdim sizin düğün günü gelmiş ama şimdi benim başımda ve daha ytak ortası halılar tüller ortada yokkk

ya sıkma canını benimde bir sürü eksiğim var daha koltuklarım yok bulaşık makinam yemek için masa bile yok. yatak bile yokki bırak halı perdeyi yanii kaydirigubbakcemile3
olacak yavaş yavaş sıkma canını:1hug:

panik yapma bizide :oklava:

Asil konuyu bekliyoruz rasibacım :))))))

canım buldum benim için büyük bir sorun olan düğün müzüği ilk dansı hangi parçada yapacaksınız.ben böyle güncel olan müzüklerde dans etmeyi sevmiyorum çok özel olmalı müzik herkes dinlerken mest olmalı

khena, rüyan hayır olsun cnaım, ama gündüz olan konular bilinçaltı olarak gece karşımız açıkıyor sanırım çünkü sürekli stres ve nasıl olacak düşüncesi içindeyiz. hiççç bişicik olmaz tatlım takılma.

QUOTE]

evet öyle valla zaten gelinliklere bakmaktan bir aralar geceleri rüyamda bile gelinlik beğenmeye çalışıyordum.. off evlenince rüyamda ne görücem acaba. artık temmuza kadar kabus görücem düğüne geç kalıcam falan. o zamanda yemekmi yapıyo olurum acaba :uhm:

canım buldum benim için büyük bir sorun olan düğün müzüği ilk dansı hangi parçada yapacaksınız.ben böyle güncel olan müzüklerde dans etmeyi sevmiyorum çok özel olmalı müzik herkes dinlerken mest olmalı

aman be gülümmm dert ettiğin şeye bak valla ben geçen yıl hazırladım müzikleri :sm_cool:
istersen sanada yollım. giriş müziği, pasta, takı, dans hepsi hazır ...
zaten dans müziğinin bizde yeri vardır. yıllardan bir yıl biz bu müzikle fethipaşa korusunda bir restaurantın önümde boğaz manzaralı dans etmeye başlamıştık. bizi gören restaurant sahipleri müziği hep başa almışlar biz 7 şarkı dans etmişiz. tabi gözler kapalı kendimizden geçmişiz gözlerimizi açtığımızda etrafımız insan doluydu :roflol:
ve o müzik bizim dans müziğimiz olacak :sm_cool:

bizimki belli değil daha, burdan fikir çalarım belki herkes söylerse dans müziğini :D

Bu arada hemen arada birşey sormak istiyorum Antalyalı arkadaşlara, balayını ayarladık, Voyage Belek. Uçakla geleceğiz. Ama transfer için uçak parası kadar diyorlar. ETS gidiş dönüş iki kişi 220 YTL dedi (ucak 229 lira), antalya havaalanı taksinin internette duyurduğu fiyatlar da bu ayarda... Nasıl ayarlarız daha uygun bir şey biliyor musunuz?

khena, evlendikten sonra yarın ne yemek yapsam nereyi temizlesem diye rüyalar çıkabilir. yerimseniben

dans müziğimiz belii yıllardır çok sevdiğim bir şarkı yunanca, türkçe sözleri ayrılık falan ama müziğini çok seviyorum.

khena takı, pasta müziği falan hiç düşünmemiştim , ne tarz olabilir ki.

geceyimben, hayırlı olsun şekerim. rezv. yaparken bakmadınızmı transfer ücretlerine. otel havaalanına yakınsa taksi daha mantıklı olur sanırım.

kızlar bildiğiniz gibi 9 gün sonra düğünüm var müzik konusunda banada yardımcı olursanız çok sevinirim

oh bee sonunda bitirdim okumayı

Günaydın kızlar öncelikle

GÜNAYDINNNNNNNNN CANLARIMMM.Bugün epeyce vaktim var sizlerle olmak için :))))))

canım benim zaten çok ihmal ettin son günlerde bizi bak lütfen bugün burda ol yani :roflol:

Turuncu canım ben de kahveyi beğendim çok sıcak duruyor

[

Günaydın kızlar,,
Elif ,burcu ne işş :jeyyar: bilmediğimiz şeylermi var hatunlarrrr

neyse kızlar keyifler nasıl ben bir az önce nişanlımla üfürükten bişi yüzünden tartıştım şimdilik küstük kaydirigubbakcemile3

bide dün gece rüya gördüm onu anlatıcam;

tam düğün günündeyiz. ben düğün salonundayım. herkes gelmiş nerdeyse kuzenler falan onlarla konuşuyorum. üstümü henüz giyinmemişim. kırmızı bir tişort var üstümde. altında lacivert kot. onun altında hiç görmediğim sandalet gibi beyaz terlikler var. sonra bakıyorum saat 9a 20 var ay beni bir panik alıyo ben ne zaman giyinicem. nikah memuru erken gelecekti gitmiştir diyorum. ayakkabılarımı almamışım daha ayakkabı arıyorum. kuaförlw randevulaşmadım diyorum. ay ben bir panik bir panikkk deli olucam durmadan ağlyorum düğün bitti ben daha gelinliğimi giyemedim diyorum. sonra alarm çaldıı ohhh dedim :sm_cool: ilk defa alarmın çalmasına bu kadar sevindim valla eee yorumlayın bakımmm :roflol:

Khena resmen kabu yavrucum bu yaa

kızlar, hatirlarmısınız bilmem, hani benim kuzenim gelinlikçiydi, ama kötü bir hastalığa yakalanmıştı, o arada derede ben de nolcak benim gelinlik demeye çekiniyordum. Dün kendi arayıp gelecek cumartesi günü 10.30'da modaevine gitsin Şebnem (bu ben oluyorum kaydirigubbakcemile3), ben yönlendireceğim bizimkileri demiş :dance:

gece çok sevindim canım .. geçmiş olsun kuzenine de

khenacım çok merak ettim

Khena bende çok merak ettim yaw bizede sölesene sırnaşık şey

kızlar belki bahsetmiş olmam lazım benim istediğim dans müziği

memory - barbara streisand

daha öncede söylemiştim hatta yanlış hatırlamıyorsam tubiş dinleyip beğendiğini söylemişti

Back
X