- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
Günaydın kızlar,,
Elif ,burcu ne işş :jeyyar: bilmediğimiz şeylermi var hatunlarrrr
neyse kızlar keyifler nasıl ben bir az önce nişanlımla üfürükten bişi yüzünden tartıştım şimdilik küstük kaydirigubbakcemile3
bide dün gece rüya gördüm onu anlatıcam;
tam düğün günündeyiz. ben düğün salonundayım. herkes gelmiş nerdeyse kuzenler falan onlarla konuşuyorum. üstümü henüz giyinmemişim. kırmızı bir tişort var üstümde. altında lacivert kot. onun altında hiç görmediğim sandalet gibi beyaz terlikler var. sonra bakıyorum saat 9a 20 var ay beni bir panik alıyo ben ne zaman giyinicem. nikah memuru erken gelecekti gitmiştir diyorum. ayakkabılarımı almamışım daha ayakkabı arıyorum. kuaförlw randevulaşmadım diyorum. ay ben bir panik bir panikkk deli olucam durmadan ağlyorum düğün bitti ben daha gelinliğimi giyemedim diyorum. sonra alarm çaldıı ohhh dedim :sm_cool: ilk defa alarmın çalmasına bu kadar sevindim valla eee yorumlayın bakımmm :roflol:
Rüyan hayr olsun tatlişim.
Ben de bi ara böyle bi rüya görmüştüm.Düğün saati yaklaşıyordu fakat ben daha hiç hazırlanamamıştım.Üstüne üstlük düğünün olacağı şehirde bile değildim.Nasıl panik yapıyordum rüyamda kaydirigubbakcemile3