şekerimmm tam ben kapatmışım sen yazmışsın:1hug:bak burcuözge valla da billada al iste küstüm benneyaptımki
gel öpcem.. kaydirigubbakcemilekaçmaa kafanı gözünü öpücemmmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ben size ne diyim bilmiyorum kiiii:roflol: allah iyiliğinizi versin...bende küstüm herkese şapır şupur bize yarabbi şükürrr :dilcikar:
tıskanırlarmışta arkidişleriniii ben yesem mi bitirsem mi siziii,elma şekerlerim benim...
elifim aşkum aşkum müsade et öpeyim şu garibanları ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
sus sen bakim:mymeka:kapanmaz biizim topik biliyoruz biz toplum içindeki sınırımızı:dilcikar:al işte yasmine bu topik kapanmıyo falan diyodun yakında bu ahlaksız ilişki yüzünden topiğimiz elden gitcek korkuyorum :a015:
ayy ne kadar güldüm tahmin edemezsinnnn:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5
ayyy çok komik yaa annem geldi ne var bu sitede bu kadar diyo bende üye olcam bir derdim vara yazıcam kızım sürekli kk ya giriyo başedemiyorum dicem diyooo :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada kızlar bişey sorayım yarın cevap verirsiniz.bizim şarkımız feridun düzağaç'ın beni bırakma şarkısı.düğünde ilk dans için kullanılabilir mi bu şarkı?
elifim ben tam bir feridun düzağaç hayranıyım ama bu şarkısı pek uygun değil...
1. herkes sevmez
2. baygın gelir ilk dans müziği için
3. en önemlisi: beni bırakma,dili geçmişten tek yaramsın sen,sensiz kimsesizmiyim bilmem hiç bilmek istemem hatta düşünmemmm.... falan gibi cümleler geçiyor içinde... beni bırakma derken bile bırakılmaktan bir korku var. daha coşkulu bir şarkı olmalı kanımca balım Şeniz