2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın kızlarrr nasılsınız..
dün damatlığı aldık.
ama benim hiç keyfim yok ben evlenmekten vaz geçicem galiba herşey yakında belli olur senağlama

dün damatlığı aldık.
ama benim hiç keyfim yok ben evlenmekten vaz geçicem galiba herşey yakında belli olur senağlama

ayy saçmalama yaaa her sorunda ipleri koparmaya çalışıyosunn herşey rayına oturcak çok yakında stresten oluyo bunlar hepp :oklava:

Eminim herkes şu dönemlerde nişanlısıyla, ailesiyle, onun ailesiyle sorunlar yaşıyordur, özellikle arada kalmalar, kendi isteklerimiz, nişanlımızın ve ailemizin istekleri arasında 3-5 yönden çekiştirilip duruyoruz..yaşadıklarımız kolay değil elbet ama ufacık bi sıkıntıda pes edecek kadar bağın, sevgi ve saygının olması ve korunması gerekiyor..birbirinizi hoş görmelisiniz..özellikle biz hatun milleti daha stresli oluyoruz, nişanlımızın bu konuda daha anlayışlı, daha sakin, daha alttan alan, bazen kaprislerimizi duymayan modda olması gerekli..bunu da konuşarak anlatabilir, anlaşabilirsiniz..

dün damatlığı aldık.

khenacım hayırdır her hafta yanlız bu şekilde düşünen bir arkadaş oluyo lütfen bu kadar yaklaşmışken sakin sakin düşünmeye gayret et

RASıBA nerdsin sen günlerdirrr :oklava: küstümm :dilcikar:

bu arada mutfak vs işleri için anlaşma yapmışsınızz hayırlı olsunn canımm

Kızlar vazgeçmek iç kolay bişi değil. ama inanın annemle niaşnlımın inadı yüzünden çok istediğim şeylerden vaz geçmek zorunda kalıyorm. biri bişi istiyo biri başka bişi istiyor. sonra yok öyle olursa ben gelmem diyolar offf bunaldım yaaa senağlama

annenizi sevmeyen bir insanla evlenmek istermiydiniz

bende dün mutfak ve yatak odası hariç evimin hertarıfını kurdum ama nişanlım ve ben yorgunluktan öldük..saolsun nişanlım benden çook çalıştıı canım benimm yaaa :)

Khenacim, seni cok iyi anliyorum, ama onlarin arasini düzeltmek sana düser. Yani anneni nisanlina sevdir, ve annen ile sakin sakin bazi seyleri konus. Ama kesinlikle zor bir durum canim. Ama denemekte fayda var bence...

Kızlar vazgeçmek iç kolay bişi değil. ama inanın annemle niaşnlımın inadı yüzünden çok istediğim şeylerden vaz geçmek zorunda kalıyorm. biri bişi istiyo biri başka bişi istiyor. sonra yok öyle olursa ben gelmem diyolar offf bunaldım yaaa senağlama

annenizi sevmeyen bir insanla evlenmek istermiydiniz

canım sıkma canını inan bende arada kaldığım günler oluyor nişanlım para kalmadı diyor annem yok o alınmazsa olmaz diyor diger taraftan biri bişey söylüor gına geldiği günler oluyor.inanırmısın bir hafta önce kına kıyafeti için sorun yaşadık annem bindallıdan hariç bir abiye gerekli dedi nişanlımın annesi gerek yok lüzumsuz dedi senağlama buyur burdan yak hangisine ne diyecegimi sasırdım sana tavsiyem sen bildiğini oku gün senin günün seni kimsenin üzmesine izin verme :hooray:
ayy ben iyicene cadılaştım herhalde kötükedihüso

RASİBA nerdsin sen günlerdirrr :oklava: küstümm :dilcikar:

bu arada mutfak vs işleri için anlaşma yapmışsınızz hayırlı olsunn canımm

çok saol canım evet yarın tadilat başlıyoo
ben buralardayımda sen nerdesin dün hiç uğramadın gerçi dün bende fazla giremedim kandil diye nişanlımın ailesine yemeğe gittim dayıları amcaları falan güzel geçtii.onlar ev hediyesi almak istiyorlar amcası diyo oturma odasını ben alıyayım bende yok falan dedim ısrar etti bende merinosda 600 milyona halı beğendim babaannesi dedi bende ev hediyesi alcam ondanda mikro dalgayı istedik tabi onlar fiyatları duyunca o zaman tek bilezik takarız dediler nişanlımda olmaz dedi ev hediyesi ayrı takı ayrı çokmu yüzsüsüz acaba ohh sefamız olsun:içelim:

Khenacim, seni cok iyi anliyorum, ama onlarin arasini düzeltmek sana düser. Yani anneni nisanlina sevdir, ve annen ile sakin sakin bazi seyleri konus. Ama kesinlikle zor bir durum canim. Ama denemekte fayda var bence...

denedim canımmm düzelmiyo iste.. eskiden herkes imrenirdi nasıl kaynana damat bunlar diye.. fazla muhabbet iyi bişi değilmiş yanii senağlama

canım sıkma canını inan bende arada kaldığım günler oluyor nişanlım para kalmadı diyor annem yok o alınmazsa olmaz diyor diger taraftan biri bişey söylüor gına geldiği günler oluyor.inanırmısın bir hafta önce kına kıyafeti için sorun yaşadık annem bindallıdan hariç bir abiye gerekli dedi nişanlımın annesi gerek yok lüzumsuz dedi senağlama buyur burdan yak hangisine ne diyecegimi sasırdım sana tavsiyem sen bildiğini oku gün senin günün seni kimsenin üzmesine izin verme :hooray:
ayy ben iyicene cadılaştım herhalde kötükedihüso

bende aynen bunun gibi şeyler yaşıyorum. ben kendi bildiğimi okumak istiyorm bu sefer nişanlım yok annen ole istiyodu diye kabul etmiyo. gurur meselesi yapmaya başladı herşeyi. çok istediğim bişiyi sırf annem ole istedi diye yapmıyo senağlama napım ben şimdi yaa deli olucam

ben buralardayımda sen nerdesin dün hiç uğramadın gerçi dün bende fazla giremedim kandil diye nişanlımın ailesine yemeğe gittim dayıları amcaları falan güzel geçtii.onlar ev hediyesi almak istiyorlar amcası diyo oturma odasını ben alıyayım bende yok falan dedim ısrar etti bende merinosda 600 milyona halı beğendim babaannesi dedi bende ev hediyesi alcam ondanda mikro dalgayı istedik tabi onlar fiyatları duyunca o zaman tek bilezik takarız dediler nişanlımda olmaz dedi ev hediyesi ayrı takı ayrı çokmu yüzsüsüz acaba ohh sefamız olsun:içelim:

Hayırlı olsun canım güle güle kullan

ohh süperrr boşver bu zamanda yüzsüz olmak lazım başka türlü nasıl yuva kurucazz :roflol:

denedim canımmm düzelmiyo iste.. eskiden herkes imrenirdi nasıl kaynana damat bunlar diye.. fazla muhabbet iyi bişi değilmiş yanii senağlama

bende aynen bunun gibi şeyler yaşıyorum. ben kendi bildiğimi okumak istiyorm bu sefer nişanlım yok annen ole istiyodu diye kabul etmiyo. gurur meselesi yapmaya başladı herşeyi. çok istediğim bişiyi sırf annem ole istedi diye yapmıyo senağlama napım ben şimdi yaa deli olucam

ayy canımsın seni çok iyi anlıyorum özel değilse bu tarz zıtlaşmalar durduk yeremi başladı yoksa bişeyler olduda böylemi oldu?düğün zamanı yaklaştıkça insanlarda ayrı bir gerginlik oluyor bir tarafta annen bir tarafta ömrünü birleştireceğin insan atılmıyorda satılmıyorda :çok üzgünüm:
annen ve diğer insanlar karışınca şunu söylüyeceksin kalplerini kırmadan tatlı bir dille biz daha doğrusu ben bunu beğendim ben böle olsun istiyorum biz karar verdik..çünkü şu bir gercekki biz ev esyalarını alırken sadece nişanlım ve ben gittik begendik nezaket yerini bulsun diye ertesi gün aileleride götürdük bakın bu bu dedik ve aldık.
ama son bir aydır aileler karışmaya başlayınca biz birbirimizi yemeye başladık hemen devreye girip iplerimizi elimize aldık..
hihoyyyt

Offff cok zor ya....
Khenacim denediysen tekrar deneceksin. Nisanlin ilede konus tekrar. De ki benim annem bu, atamam ki, degistiremem ki, ben cok üzülüyorum filan. Duygu sömürüsü yap biraz iste kiz ;=)))

saol khenacım umrım eskisi gibi olurlar sende rahat edersin bizdeki durumda tam tersi oldu nasıl diyeceksin: annem nişanlımı hiç istemedi hatta sevmedi hep sorum çıkardı tanışmak bile istememişti çünkü o sırada kendi sülalesinden beni ' kişi istiyordu ve annemde o çocukları çok seviyordu:ben nişanlımla mutlu olacağıma inandığım için diğerlerinin konusunu bile açtırmadım:anneme aynen şöyle dedim bak ya selçukla gönüllü bi şekilde tanışıp istemelerine izin verirsin yada bir ömür boyu başkalarına aşıkda olsam evlenmem hep flört eder gezer tozarım ve başınıza kız kurusu olarak kalırım:ve ben çok inatçıyımdır bunu çok iyi bilirler bir ömür evlenmeyip yanlız kalmamdansa selçukla yani nişanlımla tanışmayı kabul etti:

Back
X