Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canımsın seni çok iyi anlıyorum özel değilse bu tarz zıtlaşmalar durduk yeremi başladı yoksa bişeyler olduda böylemi oldu?düğün zamanı yaklaştıkça insanlarda ayrı bir gerginlik oluyor bir tarafta annen bir tarafta ömrünü birleştireceğin insan atılmıyorda satılmıyorda :çok üzgünüm:
annen ve diğer insanlar karışınca şunu söylüyeceksin kalplerini kırmadan tatlı bir dille biz daha doğrusu ben bunu beğendim ben böle olsun istiyorum biz karar verdik..çünkü şu bir gercekki biz ev esyalarını alırken sadece nişanlım ve ben gittik begendik nezaket yerini bulsun diye ertesi gün aileleride götürdük bakın bu bu dedik ve aldık.
ama son bir aydır aileler karışmaya başlayınca biz birbirimizi yemeye başladık hemen devreye girip iplerimizi elimize aldık..
hihoyyyt
Offff cok zor ya....
Khenacim denediysen tekrar deneceksin. Nisanlin ilede konus tekrar. De ki benim annem bu, atamam ki, degistiremem ki, ben cok üzülüyorum filan. Duygu sömürüsü yap biraz iste kiz ;=)))
saol khenacım umrım eskisi gibi olurlar sende rahat edersin bizdeki durumda tam tersi oldu nasıl diyeceksin: annem nişanlımı hiç istemedi hatta sevmedi hep sorum çıkardı tanışmak bile istememişti çünkü o sırada kendi sülalesinden beni ' kişi istiyordu ve annemde o çocukları çok seviyordu:ben nişanlımla mutlu olacağıma inandığım için diğerlerinin konusunu bile açtırmadım:anneme aynen şöyle dedim bak ya selçukla gönüllü bi şekilde tanışıp istemelerine izin verirsin yada bir ömür boyu başkalarına aşıkda olsam evlenmem hep flört eder gezer tozarım ve başınıza kız kurusu olarak kalırım:ve ben çok inatçıyımdır bunu çok iyi bilirler bir ömür evlenmeyip yanlız kalmamdansa selçukla yani nişanlımla tanışmayı kabul etti:
şimdi ise annem nişanlımı benden çok seviyor asla ailesine ve selçuka laf söyletmiyor eski den isteyenler niye kızı bize vermedin dediklerinde benim damadım bi tane varmı ailenizde onun gibisi diyoo:dün kandildi sürekli arayıp beni kaynanalara git insanlar bekler selçuk sana gel demez sen üşenip gitmezsin diye ama sen git çağırmasını bekleme falan şimdi selçuk üzülecek diye hiç bişeye karışmıyo annem daha hiç bi eşyamızı görmedi bile siz beyenin mutlu olunda diyo ben nsılsa görürüm diyo
ama bide hadi beni hiç biey alırken götürmüyorsun bari kaynanları görümcenleri götür diyo bende eşyaları biz seçtik aldık onlarla seçecek bişey kalmadı dedim oda bari gelinliği almaya onlarla git dedi bende gelinliği yasminle aldım dedim yasmin kim deyince bu siteyi ve yasmini burdan tanıdığımı anlattım yuhh dedi görümceni kaynanları bırak sen daha ! günlük tanışdığın insanla git ama annecim dedim onlarla gidince çok rahatsız olurdum bi kadıköy bi maltepe bidaha kadıköy bidaha maltepe kim çekerdi benim kahrımı yasminden başka yasmincim seni seviyorum:annemde iyiki senin gibi bir gelinim yok oğlumla aramı açardın dedi galiba ben burda kaynanaları yüzünden mutsuz olanların intikamını alıyorum ne kaynanam ne görümcelerim sadece maddi desteklerini verirler karışmazlar çünkü selçukda hiç karıştırmayı sevmez onlar zannediyoki selçuk onları yanında istemiyo oysa bilseler benim yüzümden aşkım annesini çağırmıyoo ohh sefam olsun
Günaydin kızlar,
Dün yatak odamı aldım :)))
günaydın güzeller :)
kızlar lütfen 11 e kadar topike giren hrkes fikrini söyleyebilir mi? karar veremiyorum hangisini alacagıma(
bi de belki internetten alıcam o zaman saat 11 zorunlulugu kalkıyor :))
kızlar fikir lütfen..
Ne güzel ne mutlu sana Allah mutluluğunu daim etsin canım inşallah hiçbir zaman huzursuzluk olmaz hayatınızda...
Bu arada yasemin e öle seviyorum falan demeeÇok üzgünüm çoook
o benim ex aşkım tamammıı nişanlımı bırakıp onu alıcam bennnŞeniz
canım seninde dediğin gibi ex aşkın yasmin senin artık benle takılıyo sen in ben out olduk
canım sorun aslında ne kadar basitmiş:nişanlının inceldiği yerden kopsun demesi böyle basit bi konu için çok kötü annenle değil seninle evleniyo kopunca anneni belki bidaha görmiyecek ama senide kaybetmiş olacak amacım seni gaza getirmek değil sakın bence araları çok yakında düzelir sen anneni kırma çünkü onlara bişey olsa allah korusun çok üzülürüz vicdan azabı çekeriz:anneninde demek öyle bir hayali var ve bu çok güzel bizler salonda kıydırabilmek için can atıyoruz:herkesin içinde onun gözlerine bakıp evet demek alkışlar süperrr olur:sen nişanlına git sırnaş biraz aşkım de salonda çok güzel olur süslenmiş bir masa bütün sevenlerimiz orda ayrıyetten yapılacak nikaha kimse gelmez de:biraz gül bu işin inadı olmaz ilerde akraba olacaksınız ve böyle bi nedende ilişki bitmez ki nişanlın bu nedenle ipleri koparmayı düşünüyorsa bence senin için en hayırlısı olsun canım
canım seninde dediğin gibi ex aşkın yasmin senin artık benle takılıyo sen in ben out olduk
canım yasmin için sen in be out oldum ayın yirmidokuzmartta gelinlik provasına gitcez gelsene sende
Ayyyy çok alemsinizz ikinizide seviyorummmm lülülülülülü
khena 7 kocalı ( karılı ) hürmüz gibi olacaksın kız
benide al nolar nolar
kuman olam benide al hihoyyyt
tamam gel yevrum gel bidenemmm Şeniz
geceleri elifle burcu sabahları bennn sırnaşık şey
valla oku oku bitiremeyecem sanırım
kızlar düğün öncesi malesef olur böyle gerginlikler
performansını çok yüksek gördüm :jeyyar: