Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarr;
Düzelme var demeyi çok isterdim ama dün akşam konuşamadım. Yanıma geldiğinde o kadar mutluyduki damatlığını almıştık. bugün hazır olacaktı onu almaya gittik. Sonra senin neyin vardı dedi :sm_confused: hiç bişi söyleyemedim. yok bişiyim dedim şimdi iyiyim dedim. Sonra düşündüm acaba ortalık biraz yatışsada yeniden konuşsak daha mı iyi olur diye :bbo: anlayacağınız dün hiç bir şey konuşamadım. Daha güçlü ve söyledikleyeceklerimi tam olarak topladığım bir gün bu iş hallolucak. en geç nikah için başvurmamıza kadar :sm_confused: şimdilik beklemedeyim yanii :enbuyukkk:
bende seni çok merak etmiştim ama enazından kötü bir durum olmamış dün çünkü cok sinirliydin.ben inanıyorum herşey düzelecek
Günaydın kızlarr;
Düzelme var demeyi çok isterdim ama dün akşam konuşamadım. Yanıma geldiğinde o kadar mutluyduki damatlığını almıştık. bugün hazır olacaktı onu almaya gittik. Sonra senin neyin vardı dedi :sm_confused: hiç bişi söyleyemedim. yok bişiyim dedim şimdi iyiyim dedim. Sonra düşündüm acaba ortalık biraz yatışsada yeniden konuşsak daha mı iyi olur diye :bbo: anlayacağınız dün hiç bir şey konuşamadım. Daha güçlü ve söyledikleyeceklerimi tam olarak topladığım bir gün bu iş hallolucak. en geç nikah için başvurmamıza kadar :sm_confused: şimdilik beklemedeyim yanii :enbuyukkk:
canım bence en doğrusunu yapmışsın büyüklük sende kalsın ve iyi bir gününüzde konuşursun
bence super :))))) gule gule oturun..
Kızlar yatak odama bi baksanıza, ne diyeceksiniz merak ediyorum...![]()
Khena sabırlı ol canım
sakin sakin konuşunca göreceksin herşey yoluna girecek
khena nbr kuzu iyimisin
beni almaktan vazgeçmedin dimi :jeyyar:
:icecream:
çok güzel güle güle kullan
Gece yatak odan çok güzel bence güle güle kullan canım
Kızlar yatak odama bi baksanıza, ne diyeceksiniz merak ediyorum...![]()