Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeker-leblebi sensin şekerim.
Çok teşekkür ederim canım. Dolap siyah olacak. Kasası beyaz, içi siyah deri kaplama... Ama o fotoğrafta çok koyu çıkmış, zemin de siyah o ondan sanırım, normalde o kadar iç karartıcı olmuyor (umarım :))) )geceyimben, seni görünce atladığım aklıma geldi canım. yatka odan hayırlı olsun. Dolap öyle siyahmı olucak.
hee anadım
cevap veriyom: tutmadık :çok üzgünüm:
şimdi bende başlarmışım vazgeçeceğim evlilikten ev bulamadık diye
ühühüühühühüühühühühüühühhü
Çok teşekkür ederim canım. Dolap siyah olacak. Kasası beyaz, içi siyah deri kaplama... Ama o fotoğrafta çok koyu çıkmış, zemin de siyah o ondan sanırım, normalde o kadar iç karartıcı olmuyor (umarım :))) )
Made, ben de sana birşey soracağım. Mesleki bir soru, eğer ben buraya rahatlamaya geliyorum, bana hukuksal sorularınızı niye soruyorsunuz diyorsan, cevaplama... Ama valla kendim için değil, yine burdan bir arkadaş için soruyorum. Hem hepimizi ilgilendiriyor.
(Hiç sevmem de doktor görünce kendi sorununu soran, psikolog görünce arkadaşının (!) sorununu soran, avukat görünce hemen bir danışmanlık alan tipleri, ondan bu kadar açıklama yaptım....)
Evlendikten sonra 1 sene içinde istifa edince tazminat alabiliyor bayanlar diye biliyorum. Eşim burda çalışmamı uygun görmüyor diye bir gerekçe ile. Böyle birşey var değil mi, ikincisi bunun olması başka bir işyerinde çalışmayı engeller mi?
Khena, masraf olarak ne kadar fark ediyor? Biz düğünü, nikahı herşeyi nişanlımla ortak yapıyoruz. Senin nişanlın kabul eder mi bilmiyorum, ya da senin imkanın var mı bilmiyorum ama.... "Annemler beni bugüne kadar getirdi, ben de evlenirken onlara bir hediye vermek istiyorum, onların dilediği şekilde evlenelim, aradaki farkı ben karşılayayım... Ne sen üzül ne onlar" desen? Gurur meselesi de yapabilir tabi, ben bilemem de... Fikir sadece...
Bu arada arkadaşlar sol alttaki kutucuklarda nedir öyle?
mısraaa, bunu al birazcık minik.
[img=http://img21.imageshack.us/img21/893/banak.gif]
günaydın herkese
pinkcim hayırlı olsun çok sevindim balayı olayını hallettiğine darısı başıma inşallah aminnn!!!
Kızlar yatak odama bi baksanıza, ne diyeceksiniz merak ediyorum...![]()
hadiiiiiiiiiii kızlar ne oluyo size?bu dönemde sıkıntı yaşamanız normalde evlenmemelimiyim acaba diye düşünmek önemli bi ayrıntı...karşınızdaki adamdan eminmisiniz?onunla beraberken mutlumusunuz?ikiniz olduğunuzda herşey gayet yolunda ilerliyormu?sizi dinleyebiliyormu?kendinizi prenses gibi hissediyormusunuz?çevrenizdeki kötü evliliklerden etkilenmeniz çok doğal ama bardağın diğer tarafıda var bi bakın güzel giden evliliklerede,ama sakın ha sakın içinize sinmeyen bişey varsa ve bitirmek istiyorsanız başkaları ne der diye asla düşünmeyin
khena, uzun da olsa yazıyı okudum ve gerçekten de bu şekilde uzayıp gidiyor.
Benim bir örneğim var çünkü ondan biliyorum. çalışırken çocupa vakit ayıramıyorum, tatilim yok diye dertleniyordu. şimdi ise evde olmaktan ev işinin bitmediğinden, parası olmadığından bahsediyor.
Yani biz kadınlar her türlü sorun bulabiliyoruz.
Ancak kendimize ait bir işimiz olursa belki sorunsuz olur.
Çalışmakta iş stresi, izin alma sıkıntısı, vakit darlığı gibi sorunlar olsa da hayatı daha düzenli ve planlı yaşamamızı sağlıyor bence.
khena çok tatlıymış yazı..
her iki tarafta birbirinden hazzetmiyor gerçekten :):)):)
tabi canım ne demek yazılar sana kurban olsunnnn :1hug:Khenacım bana bu yazı mail olarak gelmişti buraya aktaracaktım silmişim diye üzülüyordum.Teşekkür ederim.Kopyalayıp yeni evliler topiğine götürebilir miyim ?