2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

heee bu sözunude unutma ekım geldıgınde sorarım sana aynen kopyalayıp bu sefer ben dıl cıkarırım sana haberın olalülülülülülü

nasıl geçiyo sende biliyosun aslında 12 aylardaydık daha demin burcununkini kopyaladın bize senin ondanda beter durumdaydı takvimin bak şimdi şuncacık 5 ay var tabiki geçicekk :dilcikar:

bende zaman geçipte dilini çıkarttığında o dilini koparıcamm kaydirigubbakcemile3

ayy affedersin zaten her heyi gelen ben şaka yapınca benden çıkarıyo hırsını daha konuşmam küstümm :dilcikar:

nasıl geçiyo sende biliyosun aslında 12 aylardaydık daha demin burcununkini kopyaladın bize senin ondanda beter durumdaydı takvimin bak şimdi şuncacık 5 ay var tabiki geçicekk :dilcikar:

bende zaman geçipte dilini çıkarttığında o dilini koparıcamm kaydirigubbakcemile3

cnmcım kımseye kızıp ta bırılerınden hırsımı cıkarmam merak etme sen..en kötu şakalara hazırım ben..
cnm ya evt daha beter durumdaydım ve suan 5 ay 18 gun kalmıs sevınmelıyım yanı ama ınsan ne kadar zaman gecsede aaa cok var daha dıo buna ınan..
mesela 9 ay 10gun kalsın dıordum yaa sımdı 5 aylardayım dusun hala zaman cokmus gıbı gelıor

evet canım belli:)))))
ulusoy aspendos otelde yapıcaz alanya daa:)))))))

ay bende hep alanya ıstıordum ama kısmet ıste kemer de rezervasyon yaptırdık bızde..

cnm ınsallah cok gzuel gecer..

belek te ler :asigim:

biz reelde arkadaşıs + komşuyus kaydirigubbakcemile2

en kısa zamanda işalla Şeniz

ayyy belekteler sımdı offf bı an askım geldı aklıma keske ekım gelse bızde kemere gıtsek..delikafadulden

cnm resımlerı beklıoz o zaman..

ay bende hep alanya ıstıordum ama kısmet ıste kemer de rezervasyon yaptırdık bızde..

cnm ınsallah cok gzuel gecer..

ayyy belekteler sımdı offf bı an askım geldı aklıma keske ekım gelse bızde kemere gıtsek..delikafadulden

cnm resımlerı beklıoz o zaman..

biz de ekim de kemerdeydik hava süperdi kaydirigubbakcemile2

balayının kötüsü olmaz yaw :) düşündüm de olabilir aslında yaaa...

off şu balayı işini bide biz halletsek bi otel daha buldum şimdi alanya da aqua plaza herşey dahil 2 kişi 5 gün 800 tl çok uygun nişanlım 2yıl önce arkadaşlarıyla gitmişti güzel otel diyo fiyatına göre çok iyi falan

off şu balayı işini bide biz halletsek bi otel daha buldum şimdi alanya da aqua plaza herşey dahil 2 kişi 5 gün 800 tl çok uygun nişanlım 2yıl önce arkadaşlarıyla gitmişti güzel otel diyo fiyatına göre çok iyi falan

canım benim nişanlımda orayı istemişti arkadaşı gitmiş süper bi yermişş:)
bi arkadaşı (gıcık oluyorum) bizden 1 hafta önce evleniyo ama bizimle aynı tarihte oraya rezervasyon yaptırdı diye gitmedik. balayında baş başa olalım diye

Back
X