2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evetttt,işte bu kadarrr.....
eklemediğim bi çalışma odamın mobilyaları kaldı...orası için de bir tane açılan koltuk sioarişi verdim...dolaplar ve kitaplık da marangoz tarafından özel yapım oluyo,ancak eve gelince ekleyebileceğim onları....

sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyorum,

ayrıca yatak odası ile salon için, perde ve duvar rengi önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim güzeller....

kızlaaaaaarr :))

ben geldimmm :)

elifcim dün mesaj atmış nerelerdesin,niye gelmiyosun kk ya diye,kırar myım?kırmam tabiki ;)

aramıza yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgelmişler..

ee çok uzundu geçmiş okumadım,neler var onemli azcık ozet geçin bana..

evetttt,işte bu kadarrr.....
eklemediğim bi çalışma odamın mobilyaları kaldı...orası için de bir tane açılan koltuk sioarişi verdim...dolaplar ve kitaplık da marangoz tarafından özel yapım oluyo,ancak eve gelince ekleyebileceğim onları....

sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyorum,

ayrıca yatak odası ile salon için, perde ve duvar rengi önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim güzeller....

cnm çok şık mobılyaların nerden aldın kaça aldın?:sm_cool:

bomba gibiyimmmm şakkıdı

senn nasılsınn kaydirigubbakcemile2

ben bı turlu bomba gıbı olamıorum bende keskem su mobılyaları alsam rahatlasam ama bızım daha zaman var o yuzden zamanın gecmesını beklıorum işte o zaman rahatlıcam dıorum kı ıns rahatlarım..

sen naptın mobılyaları cnm aldın mı?
gelınlık vss?

ben bı turlu bomba gıbı olamıorum bende keskem su mobılyaları alsam rahatlasam ama bızım daha zaman var o yuzden zamanın gecmesını beklıorum işte o zaman rahatlıcam dıorum kı ıns rahatlarım..

sen naptın mobılyaları cnm aldın mı?
gelınlık vss?

olur canım hepsi olur daha vakit varr alırsınız hepsini Şeniz

biz herşeyimizi aldık maç saatini bekliyoruzzzzz :roflol: :roflol: :roflol:

gelinliği daha almadım bu cumartesi 2. provam varr :lepi:

cnm çok şık mobılyaların nerden aldın kaça aldın?:sm_cool:

beğenmenize sevindim gerçekten...

mobilyaları MASSİF mobilyadan aldık ve eklediklerimin tümü+bir tane üçlü açılabilen koltuk+zigon sehpalar+orta sehpa+İşBir yatak 15.000TL tuttu canım...:içelim:

olur canım hepsi olur daha vakit varr alırsınız hepsini Şeniz

biz herşeyimizi aldık maç saatini bekliyoruzzzzz :roflol: :roflol: :roflol:

gelinliği daha almadım bu cumartesi 2. provam varr :lepi:

ohh ne guzel rahatsınız ınsan herseyını alınca rahatlıyor cnm ya sız nerden aldınız kaça patladı hepsı?
gelınlık felan nasıl içine sındımı kendın model mı goturdun yoksa ordamı begendın?
hayırlısı olsun cnm..
gelınlık cok yakısıcak sana emınım cunku resımlerınıde gordum cok guzelsın cnm..Allah bahtınıda ıyı etsın..

beğenmenize sevindim gerçekten...

mobilyaları MASSİF mobilyadan aldık ve eklediklerimin tümü+bir tane üçlü açılabilen koltuk+zigon sehpalar+orta sehpa+İşBir yatak 15.000TL tuttu canım...:içelim:

cnm cok şık gercekten gule gule kullanın..

ohh ne guzel rahatsınız ınsan herseyını alınca rahatlıyor cnm ya sız nerden aldınız kaça patladı hepsı?
gelınlık felan nasıl içine sındımı kendın model mı goturdun yoksa ordamı begendın?
hayırlısı olsun cnm..
gelınlık cok yakısıcak sana emınım cunku resımlerınıde gordum cok guzelsın cnm..Allah bahtınıda ıyı etsın..

ayyy sağol canım benim ne güzel başladı bugünüm sayende moralim yükseldii çok güzelim ben çokkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizim mobilyalarımız dağınık dağınık alındı ama amcam mobilyacı o yüzden çoğunu o yaptı herşey yarı fiyatına geldi diyebilirimmm ..

gelinliğimde henüz tam oluşmadı ama ben modeli beğendim götürdüm kadın aynısını dikicek inşallah bakalım yarın herhalde biraz bişeyler ortaya çıkmış olurr kafamçokkarıştı

günaydin kızlar ben geldim...

Aydi güle güle kullan sekerim mobilyalarını. Renkler konusunu da bilemedim, zaten kendi evimde de cok zorlandım renkler konusunda, yine klasik oldu :)

Ben de dün halı işini hallettim nihayet. Aşağıdaki oldu... Atlantik halıdan. 2 tane aldık, 590 lira 10 ay taksit. (salonumu herkes ezberledi sanırım, dakka başı resmini ekliyorum)

fotoraf0259.jpg

Bu arada kırmızı halı sorunsalı vardı geçen gün topicte. Atlantik halıda gördüm ben bitane kırmızıya uyabilecek. Hemen aldım modelini falan, sizin için :) Aşağıdaki linkte var.

| ATLANTİK HALI |

KOÇ
Sevgili Koçlar saat 15:12 olana dek burcunuzda ilerlemesini sürdürecek Ay gezegeni, dış dünyadaki imajınızı güçlendirici ve aktif bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Son derece atılgan ve kararlı bir şekilde hareket edebilir, kendinizi ön planda tutmaktan hoşlanabilirsiniz. Gururlu tavırlarınızla pek taviz vermekten yana değilsinizdir. ısteklerinizi açık ve net bir dille anlatmaya çalışabilirsiniz. Başarı hırsınız yüksektir. Her konuda liderliğinizi göstermekten zevk alırsınız. Değişiklikler, yaratıcı çalışmalar günlük aktiviteniz içinde fazlaca yer alabilir. Saat 15:02-21:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından daha dikkatli hareket etmek, egonuzu biraz geriye çekerek, etrafınızdaki dünyayla ılımlı bir şekilde iletişimde bulunmanız gerekebilir.

Bu saatler arasında yenilik anlamındaki girişimlerden uzak durmak, ılımlı yaklaşımlar içinde olmak, ortama uyum sağlamak, yarım kalan işlerinizi tamamlamak yararlıdır. Saat 21:47 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, parasal konularda sağlam ve dikkatli bir şekilde hareket etmenizi teşvik edicidir. Maddi konularda risk almaktan çekinebilir, bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. ıhtiyaç listesi hazırlamak ve ekonomik bir şekilde hareket etmek faydalıdır.

BOĞA
Sevgili Boğalar saat 15:12 olana dek özellikle rakip konumdaki kişilerle ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmeniz faydalıdır. Hani düşmanınızla dost olmaya çalışınız dersem daha doğru bir tanımlamada bulunmuş olurum. Özellikle sizi sinirlendirmeye çalışan kişiler veya gerilimli durumlar karşısında sakinliğinizi koruyunuz. Özgürlük ihtiyacınızın yoğun olduğu sabah saatlerinde, iş yoğunluğunuz yüksek olabilir. Aktif bir şekilde hareket etmeniz gerekebilir. Bu durum sizler açısından rahatınızı kaçırıcıdır. Fakat işlerinizi belli bir plan içinde ve hızlı bir şekilde yaparsanız öğleden sonraki saatleri gayet verimli ve sakin bir şekilde geçirmeniz kolaylaşır. Saat 15:12-21:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, sorunlarınızın baskısı nedeniyle bir miktar bocalamanız mümkündür. ıçinizden bir ses, durumlara el koymanız gerektiğini söyleyebilir. Durup dururken sinirli tepkiler verebilirsiniz. Hatta doğal yapınıza uymayacak şekilde ani kararlar vermeye kalkışabilirsiniz.

Böyle bir ruh hali içinde olan kişilerin ellerinden geldiğince sakin düşünmeye çalışmalarını öneriyorum. Bu saatler arasını olumlu bir şekilde değerlendirmenin yolu, elinizdeki işlerinizi bitirmeniz ve eksiklerinizi tamamlamanızdır. Hislerinizin oldukça duyarlı olacağı bu zaman dilimi içinde, tutkularınız yoğunlaşabilir, cinsel istekliliğiniz artabilir, sevginizi bu yolla göstermeye çalışabilirsiniz. Saat 21:47 sonrası burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, sakin, kendinizden emin ve olaylara müdahalede bulunma konusunda şans sizden yana dönmeye başlar. Kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilir, planlarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz.

ıKıZLER
Sevgili ıkizler cuma gününe, Ay gezegeninin Koç burcu seyriyle adım atmaktasınız. 15:12 saatine dek devam edecek bu etki altında, sosyal faaliyetlerde öncü kimliğinizle yer alabilir, liderlik gücünüzle bulunduğunuz ortamı hareketlendirirsiniz. Grup çalışmalarında yönetimi ele geçirme beceriniz oldukça yüksektir. Kafanızın içindeki planları başarılı bir şekilde yerine getirmek isteyebilirsiniz. Bu enerji altında çevrenizde bulunan kişilerin ne dediğinden ziyade sizin ne düşündüğünüz çok daha önemlidir. Haksız çıkmaktan, eleştirilmekten pek hoşlanmazsınız. Bütün bunlara rağmen bu enerji sizler açısından gayet destekleyicidir. Saat 15:12-21:47 arasında Ay gezegeni boşluğa gireceğinden biraz önce sözünü ettiğim konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir.

Ayrıca ani ve yenilik anlamı taşıyan girişimlerden uzak durmak faydalıdır. Sizinle aynı düşüncede, ortak hedef ve gaye birliği içinde olduğunuz kişilerle ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmeniz son derece önemlidir. Saat 21.47 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni ruhsal açıdan sakinleşmeniz, bitirilmemiş işler için geriye çekilmeniz ve gizliliklerinize özel önem vermeniz anlamına gelmektedir. Bu saat itibariyle ne geçmiş ne de gelecek önemli değildir. Önemli olan nefes aldığınız andır. Yani içinde bulunduğunuz durum ve ihtiyaçlarınız değerli hale gelir. Geriye çekilerek maddi ve manevi açıdan kendinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ
Sevgili Yengeçler, 23 Nisan bayram tatilinin ardından yine iş ve sorumluluk dolu bir güne adım atmaktasınız. Mesleki konularda kendinizi gösterme arzunuzun yüksek olduğu bugün, başarılı olma, otoriteler tarafından desteklenme, itibar görme ve ailevi ilişkilerinizde saygınlığınızın kabul edilmesi gibi konular son derece önemli hale gelebilir. Üzerinizde yetki sahibi olan kişilerle ılımlı bir şekilde iletişimde bulunmanız gereken bugün özellikle saat 15:12 olana dek, yenilik anlamındaki işlerinizi sonuca bağlamalı, girişimde bulunmayı düşündüğünüz mevzularda hızlı hareket etmelisiniz. Uzmanlık alanınızla ilgili konularda aktif olmanız halinde, bu saate kadar olan tüm işlerinizin başarıyla üstesinden gelebilirsiniz.

Saat 15:12-21:47 saatleri arasında boşlukta olacak Ay gezegeni, yukarıdaki konularda yavaşlamanız, özellikle sizden konum olarak üstte bulunan kişilerle ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmeniz son derece önemlidir. Yaşı genç olan kardeşlerimizin de aile büyükleriyle olan iletişimlerinde saygı olgusunu ön planda tutacak şekilde hareket etmeleri yararlıdır. Saat 21:47 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, maddi ve manevi konular üzerinde çevrenizdeki insanlarla anlaşmaya yatkın biçimde konuşabilir, soğukkanlılığınızla herkesi şaşırtabilirsiniz.

ASLAN
Sevgili Aslanlar saat 15:12 olana dek Koç burcunda ilerleyecek Ay gezegeni, fikirlerinizi büyük bir ateşlilikle savunmanız, bilinçli olarak hareket etmek yerine içinizden geldiği gibi davranmanız anlamına gelmektedir. Kısa yolculuklar konusunda da destekleyici olan bu enerji sayesinde hafta sonunu hızlı ve aktif bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Yaşamınızı yakından ilgilendiren mevzularda, özgüven duygunuzu ön planda tutacak şekilde hareket etmenin önemli olduğu bu enerji altında, önemli işlerinizi bu saate kadar halletmeniz faydalıdır. Saat 15:12-21:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, önceden planlanmamış, karar verilmemiş seyahatlere çıkılmamalı, girişimlerde bulunmamalı, fevri davranmamaya dikkat etmelisiniz.

Öfke patlamaları veya uzlaşmaya direnmek, çevrenizle olan her türlü irtibatınızda bencil hareket etmek son derece yanlıştır. Saat 21:47 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, maddi ve manevi konularda sorumluluklarınızın bilinci içinde hareket etmeye çalışmanız gayet faydalıdır. Sadece kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünmek yani inatçı davranmak, başkalarının görüşlerine ve değişime direnmek, başka bir yoldan gitmek dururken daha zor olanı tercih ederek zaman kaybetmek sakıncalı olabilir.

BASAK
evgili Başaklar güne, Ay gezegeninin saat 15:12 dek sürecek Koç burcu etkisi altında başlamaktasınız. Parasal konularda işbirliğine yatkın hareket etmenizin faydalı olacağı bu enerji altında, hesabınızı iyi bilmeniz gayet önemlidir. Bencil düşünmemeli, size destek sunabilecek kişilerle iyi geçinmeye çalışmalısınız. Hisseli paralar konusunda ortak hareket etmeye çalışmak çıkarlarınızı korumanız açısından gayet faydalı olabilir. Eşiniz veya aileniz vasıtasıyla elde ettiğiniz paralarla ilgili hususlarda, sen ve ben diyerek düşünmek yerine bizlik kavramı içinde hareket etmek, bütünlüğünüzü korumanız açısından önemlidir. Saat 15:12-21:47 Ay gezegeni boşlukta olacağından, yukarıdaki mevzularda iki misli özen göstermeniz, aşırı kaygılı ve kuruntulu tarzda hareket etmemeniz son derece yararlıdır.

Partnerinizle her türlü paylaşımınızda ortak bir noktada buluşmak adına ılımlı düşünmek özellikle bu saatler arasında gayet önemlidir. Böyle davranmakla değerlerinizi korumuş risk altına almamış olursunuz. Saat 21:47 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, özdeğer duygunuzu yükseltici, kişisel görüşleriniz konusunda sağlamcı hareket etmeniz adına etkilidir. Hayata karşı inancınız yükselebilir, size yanlış yapan kişileri affedebilir, sadakat duygusu içinde sevdiklerinize sahip çıkabilirsiniz. Yaşamın güzelliklerine şükretme duygunuz çok daha fazla ön plandadır.

TERAZı
Sevgili Teraziler, saat 15:12 olana dek karşıt burcunuzda ilerlemesini sürdürecek Ay gezegeni partnerinizle olan paylaşımınızda, gerek hayata bakış ve gerekse önemli konularda fikir ayrılıkları yaşayabileceğinizin göstergesidir. Bu durumda her ikiniz de kendi ilkeleriniz doğrultusunda hareket edebilir, uzlaşmaya yanaşmayabilirsiniz. Size göre o yanlış yapmaktadır. Ona göre de siz fazla rahat davranmaktasınızdır. Aslında böyle bir durumda kutuplaşmanın her iki tarafa da bir faydası olmadığı halde, inatla bu halinizi sürdürebilirsiniz. Oysaki yapılması gereken, ben merkezci davranmamak, bu enerjiler altında yanlış kararlar verilebileceğinin farkında olarak ılımlı düşünmeye çalışmaktır.

Saat 15:12-21:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından biraz önce sözünü ettiğimiz konularda çok daha fazla dikkatli olmak ve uyumlu hareket etmek gerekecektir. Öfke patlamalarının fazla görülebileceği bu saatler arasında birbirinizi kırabileceğinizin bilincinde olursanız, ayarlamalarda bulunmanız da kolaylaşır. Saat 21:47 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, parasal mevzularda dikkatli ve ölçülü hareket etmeye çalışmalı, alacak-verecek konularında bilinçli bir düzenlemede bulunmalısınız.

AKREP
Sevgili Akrepler güne hızlı ve aktif bir şekilde başlamanızı sağlayan Ay gezegeni saat 15:12 olana dek Koç burcundaki seyrini sürdürecektir. Bu saate kadarki ilk dilimde, gündelik iş hayatınızla ilgili mevzularda başkalarının size olan ihtiyaçlarının farkında olarak özverili hareket etmeniz mutlaka şarttır. Bencil ve gerilimli tepkilerde bulunmak yerine, herkesin yararına olacak şekilde kararlar vermeniz faydalıdır. Liderlik yönlerinizin ön planda olacağı bu saatlerde, kimsenin sizin gibi düşünmesinin mümkün olmadığının bilinci içinde hareket etmeniz gerekmektedir. Yani birileri size karşı ters davranabilir, aşırı istekleriyle sizi bunaltabilir veya gerilmenize neden olabilirler.

Arzuladığınız işler umduğunuz gibi gitmeyebilir, yetiştirilmesi gereken görevleriniz aksayabilir. Bütün bunların görülebileceği gerçeğini göz ardı etmeden ayarlamalarda bulunursanız stresten uzak kalabilirsiniz. Saat 15:12-21:47 zaman diliminde boşlukta olacak Ay gezegeni, yarım kalan işlerinizi bitirmeniz, daha önceden söz verdiğiniz konular üzerinde düşünmeniz ve eksiklerinizi tamamlamanız açısından destekleyicidir. Saat 21:47 sonrası karşıt burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, partnerinizle olan her türlü paylaşımınızda inatçı davranmak yerine, daha esnek düşünmeye çalışmanızın faydalı olduğunu göstermektedir

Back
X