2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Evet hiç olmamış gelinliğe o duvak şimdi gördüm.burcum sizede maşallah çok şirin bi çiftsiniz.he kocam dicen nişanlım deeeeeellllll.ama bizimde nikah önce olcak ama ben genede nişanlım dicem kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar akşam girerim yine.müdürle kavga ettim sinirim bozuldu.hadi görüşürüz byee

Evet hiç olmamış gelinliğe o duvak şimdi gördüm.burcum sizede maşallah çok şirin bi çiftsiniz.he kocam dicen nişanlım deeeeeellllll.ama bizimde nikah önce olcak ama ben genede nişanlım dicem kaydirigubbakcemile3

ben ona seslenirken zaten kocam,kocacığım, bitanecik kocişim şeklinde çeşitli naz durumlarında kullanıyorum.. eğer kızgınsam sadece koca diyorum :roflol: örnek, nete geldi diyelim geç kaldı. Koca nerdesin bakim sen diyorum :oklava: :roflol::roflol: ama bahsederken nişnalım diyorum düğünümüz olmadığı için.

hade kıslar ben kaçar
eyi akşamlar
kovalasın sizi tavşanlar
hafta sonu tatil olanlara ii tatilller
bize ii mesailer byeeeeeeeeeee

Burcu sen dişlerine nasıl bakıyon özel bişey yapıyon mu canım :nazar:

ayyy :utangac: evet tatlım dişlerim benim için çok önemlidir. yaklaşık 3 sene ortodontik(tel) tedavisi gördüm. a.s o dönemden alışkanlık çokk düzenli fırçalarım. günde 2 fincandan çok çay içmem. 1 fincandan çokda kahve içmem a.s kola min. düzeyde tüketirim çünkü dişleri inceltiyora.s aşkım gülmemiş birde onunkileri görün sizz :asigim: oda aynı tel tedavisi görmüş ve çok bakımlı dişleri sevgülüm kocam benimm :sm_cool:

ben ona seslenirken zaten kocam,kocacığım, bitanecik kocişim şeklinde çeşitli naz durumlarında kullanıyorum.. eğer kızgınsam sadece koca diyorum :roflol: örnek, nete geldi diyelim geç kaldı. Koca nerdesin bakim sen diyorum :oklava: :roflol::roflol: ama bahsederken nişnalım diyorum düğünümüz olmadığı için.

kaydirigubbakcemile3 aynen düşündüğüm gibi.ben de kızınca koca adayım diyorum çıldırıyo kaydirigubbakcemile3

julide ve burcum cellom benim duvakta bu kızlarr

pronovias200911.gif

kızın ne duvagını ne gelinliğini begendim.hele makyaj, mavi mavi..... :DDDD

kızı da buraya koyup maskara ettin ya bize burcu helal olsun :D

ayyy :utangac: evet tatlım dişlerim benim için çok önemlidir. yaklaşık 3 sene ortodontik(tel) tedavisi gördüm. a.s o dönemden alışkanlık çokk düzenli fırçalarım. günde 2 fincandan çok çay içmem. 1 fincandan çokda kahve içmem a.s kola min. düzeyde tüketirim çünkü dişleri inceltiyora.s aşkım gülmemiş birde onunkileri görün sizz :asigim: oda aynı tel tedavisi görmüş ve çok bakımlı dişleri sevgülüm kocam benimm :sm_cool:

Maşallah burcucum size :nazar: Bende ortodonti gördüm 2 sene hemde ne acılar çektim çünkü takıldığı yaş 20 idi.dişler oturmuştu yani.sora onun yüzünden midem küçüldü yemek yiyemedim falan.sonra tel çıktı ama iyi sonuç alamadım.hem verdiğimiz paraya hem çektiğim zorluklara bisküvi sütle beslendiğim günlere yanıyorum.dişelerimde doğal kendiliğinden bi sarı renk var.günde 1 kere fırçalıyorum.acaba 2 kez fırçalasam etkisi olurmu.birde özel dişmacunu aldım.clinomyne gibi bişey.sigara içenler için ama ben beyazlatsın diye alsım.günde taş çatlasa en yoğun günde 3 bardak falan çay içerim kahvem sigaram yok.kolada nadiren yarım bardak içerim.daha başka napsam da beyazlatsam bu dişleri.14 haziranda nikahım var

Back
X