2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

neden söleyemediki sen söyleseydin gül aldık biz diyee
günn diyo günnn ne gülüü uykucuu
lahoya, adetlere göre kınayı kız tarafı yapar. mekan çalgı falan kız tarafına aittir.
Gelinin elbisesi, kınalar çerezler falan damat tarafından alınır.
Bizde kimse karışmadığı için herşeyi kendimiz yaptık, çeyize aldığım bazı şeylerin parasını kocişim verdi şu zamana kadarda şöle böyle demedi.
Siz de gerginlik var, sanırım ailesi ilgilenmediği içinde içerliyor. Sende laf söyleyince iyice takılıp parlıyordur. Sakin ol, ailesiyle ilgili hiç bir şey deme, beraber yapıcaz herşeyi sen ben yok bu bizim hayatımızın dönüm noktası bütün planlar bize ait olucak diye söyle.

aynen ole sonuna kadar katılıyorummm alkisalkisalkis

Galiba bunaldık bizde kopsak şu konudan iyi olacak haklısın. arıyorum şimdi telefonunu da açmıyo çok ağır konuştum ewet ama napıyım yaww.

canım şuan sinirlidir hala erkekler öyle bizim gibi kolay yumuşamıyo bırazdan sadece seni sevıyorum dıye mesaj atarsın daha sonrada gece tekrar ararsın
lütfen ailesi hakkında ne olursa olsun konuşma kım olsa istemez ailesi hakkında konuşulmasını çünkü insan annesiyle babasını seçemiyo ve yapamadıkları için onların suçlanması bi çözüm değil
nişanlını anlamaya çalış ve bişey soylemeden once kendını onun yerıne koy
böylece söylemek ıstedıklerını bana soylese napardım dıye dusun ve bazı seyleri soyleme
sen bari ailen yanında sana destek sende nişanlına destek ol hayatım

lahoya, adetlere göre kınayı kız tarafı yapar. mekan çalgı falan kız tarafına aittir.
Gelinin elbisesi, kınalar çerezler falan damat tarafından alınır.
Bizde kimse karışmadığı için herşeyi kendimiz yaptık, çeyize aldığım bazı şeylerin parasını kocişim verdi şu zamana kadarda şöle böyle demedi.
Siz de gerginlik var, sanırım ailesi ilgilenmediği içinde içerliyor. Sende laf söyleyince iyice takılıp parlıyordur. Sakin ol, ailesiyle ilgili hiç bir şey deme, beraber yapıcaz herşeyi sen ben yok bu bizim hayatımızın dönüm noktası bütün planlar bize ait olucak diye söyle.

Yok kınayı yap ama ben ayrı takılcam erkek arkadaşlarımla diyo yani ben evde arkadaşlarımla kına gecesi yapıcam o da dışarda arkadaşlarıyla eğlenecekmiş çok ilginç yani ablam da abim de evlendi ben böyle bşy duymadım

canım şuan sinirlidir hala erkekler öyle bizim gibi kolay yumuşamıyo bırazdan sadece seni sevıyorum dıye mesaj atarsın daha sonrada gece tekrar ararsın
lütfen ailesi hakkında ne olursa olsun konuşma kım olsa istemez ailesi hakkında konuşulmasını çünkü insan annesiyle babasını seçemiyo ve yapamadıkları için onların suçlanması bi çözüm değil
nişanlını anlamaya çalış ve bişey soylemeden once kendını onun yerıne koy
böylece söylemek ıstedıklerını bana soylese napardım dıye dusun ve bazı seyleri soyleme
sen bari ailen yanında sana destek sende nişanlına destek ol hayatım

Haklısın ztn sölediklerim için çok üzüldüm çenemi tutamadım yine maalesef çok kırdım onu dediğin gibi yapmalıyım yapıcı olmalıyım saol cnm hiç bşy düşünemiorum şu an kafam allak bullak

Haklısın cnm ama gün almaya gittik dün ve aldık sonra onlara gittik ben yanındayken ailesine gün aldık biz diyemedi akşam konuşcam dedi ama ben annemlere koşa koşa söledim ve çok sevindiler işte böyle garip insanlar

işte tatlım hatayı burda yapıyorsun... yerimseniben
aileleri kıyaslıyorsunn
demek ailesi on bu güveni verememişki söyleyememiş çocuk yerimseniben
senin gibi rahat olamıyor demekki. senin yanında bir şey derler senide üzerler diye korktu belkide

Haklısın ztn sölediklerim için çok üzüldüm çenemi tutamadım yine maalesef çok kırdım onu dediğin gibi yapmalıyım yapıcı olmalıyım saol cnm hiç bşy düşünemiorum şu an kafam allak bullak

olsun normal bunların hepsi düğün öncesi gerginlik
tamam işte önemli olan bundan sonra yapmamaya çalışman
çokta kendını hırpalama bence olmuşla ölmüşe çare yok malesef oldu bitti
mutlaka barışcaksınız
bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter
erkek kız ayırımı yok işte kım olsa ailesi hakkında konuşulunca aslan kesilir
aile bu
çok üzme kendini inan hepimiz en az bi kere yaşamışızdır bunları

Teşekkürler kızlar şimdi aşkıma bi msj yazıyım bakalım barışacakmı

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi bakalım hayırlısı ama mesaja bı muddet cevap vermezse üzülme biraz naz yapacaktır haliyle dediğim gibi gece bidaha ararsın en gec yarına barışırsınız zaten
hadi güzel haberlerını beklıyoruzkaydirigubbakcemile5

Yok kınayı yap ama ben ayrı takılcam erkek arkadaşlarımla diyo yani ben evde arkadaşlarımla kına gecesi yapıcam o da dışarda arkadaşlarıyla eğlenecekmiş çok ilginç yani ablam da abim de evlendi ben böyle bşy duymadım

Ayrı takılmak kısımı olmadı, onunda orada olması lazım kına yakılıktan sonra seni kucaklayıpp götürmesi lazım.

işte tatlım hatayı burda yapıyorsun... yerimseniben
aileleri kıyaslıyorsunn
demek ailesi on bu güveni verememişki söyleyememiş çocuk yerimseniben
senin gibi rahat olamıyor demekki. senin yanında bir şey derler senide üzerler diye korktu belkide

Aynen bu dediğin burcum, benimde ailem erşeyi yaptı onlar kımıldamadılar bide düğün yaptık diye millete hava attılar sustum ve susmaya devam ediyorum onlara takılınca aşkımı ve kendimi üzüyorum. En güzeli yoklarmış gibi düşünmek.

kocişimde evdekilere hiç bir şey söylemedi. Bende hiç üstelemedim kendin bilirsin dedim.

inşallah kızlar amaaan hep şımart hep şımart nereye kadar gidecekse dimi ama :)

hayatım ama burda acık senın hatan var hatalı oldugun zaman bileceksın hatanı şımartacaksın
o da senı yeri gelir şımartı merak etme allah dağına göre kar verirmiş 5 senedir anlaşıyosanız bundan sonrada anlşırsınız bunların hepsi düğün yüüznden emin olyerimseniben

Ayrı takılmak kısımı olmadı, onunda orada olması lazım kına yakılıktan sonra seni kucaklayıpp götürmesi lazım.

Aynen bu dediğin burcum, benimde ailem erşeyi yaptı onlar kımıldamadılar bide düğün yaptık diye millete hava attılar sustum ve susmaya devam ediyorum onlara takılınca aşkımı ve kendimi üzüyorum. En güzeli yoklarmış gibi düşünmek.

kocişimde evdekilere hiç bir şey söylemedi. Bende hiç üstelemedim kendin bilirsin dedim.

merak etme kuzum kzanan siz olacaksınız
sen susuyorsun diye aşkın kocan şimdi olanları görmmüyor mu sanki
hangi tarafın daha çok çırpındığını farketmiyor mu
susunca daha kıymetli olursun bencede balım.
kimse için huzurunuzu bozmaya değer mi?

aynen kelimesi kelimesine katılıyorum:lepi:

Kızlar bgn şunu anladım ben hatalıyım, susmam gerekiyo tepki vermiycem

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet hayatım nolursa olsun aileler arasında kıyaslama yapma düşünsene senın ailen ilgisiz olsaydı ve nişanlın bu yuzden sana kızsaydı napardın?
ben her zaman kendımı dah ageniş yürekli ol dıye telkin ederim
sende öyle de hatanı kabullenmişsin ne guzel
bundan sonrası umarım daha guzel olur
oyle olacaga da benzıyor zaten
hadi guzel haberlerle gel inşallah:içelim:

Kız aynı annemin dediklerini söyledin, neredeyse kelimesi kelimesine aynı.
seviyorum seni gel öpcem Şeniz

Back
X