2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar ben de çıkıorum msjda attım ama hala cvp yok neyse bakalım

canım görüşürüz yıne
demiştimya sana hemen cevap bekleme erkeklerın nazı fena oluyo biraz bekle gece yıne ararsın
öpüyorum seni yarın guzel haberlerını beklıyoruz
kendıne dıkkat et üzme kendını

ben geldiimmm.dün evin temizliği bitti kızlar.pazar günü ev yazmaya gidicez ve bu işkence de böylece son bulmuş olacak.
vvvvvvvveeeeeeeeeeee inanılır gibi değil ama 17 günüm kalmasına rağmen hala heyecan yok bende imddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttttt

ben geldiimmm.dün evin temizliği bitti kızlar.pazar günü ev yazmaya gidicez ve bu işkence de böylece son bulmuş olacak.
vvvvvvvveeeeeeeeeeee inanılır gibi değil ama 17 günüm kalmasına rağmen hala heyecan yok bende imddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttttt

ayyy şekerim ben senin yerine heycanlanıyorum kuzum merak etme sen :roflol:
hadi evlende biran önce bizle paylaş tecrübelerini :jeyyar:

hoşgeldın canım
hadi geçmiş olsun
düğünlerimiz arasında 1 hafta var merak etme bende hiç heycanlı değilimkaydirigubbakcemile3

ben nasıl olcam acaba çok merak ediyorum

böyle sankı evlencek olan sen degılmıssın gıbı sankı hayal dunyasındaymıssın gibi
bı ev döşenıyo ama ablana yada kardsıne döşenıyomus gıbı
butun bu olanları uzaydan seyredıyomus gıbı bısey oluyo gunler yaklaştıkçakaydirigubbakcemile3

valla benim düğünüme daha çok var sizinkiler çok yakın temmuz sonu benim (:

çok yokmuş canım o gunler eriyip bitiyo nasıl oluyo anlamıyosun ama kaydirigubbakcemile3

benım kuzenımınde temmuz sonu düğünü ama az kaldı az kaldı dıye heycan yapıyo kaydirigubbakcemile3

böyle sankı evlencek olan sen degılmıssın gıbı sankı hayal dunyasındaymıssın gibi
bı ev döşenıyo ama ablana yada kardsıne döşenıyomus gıbı
butun bu olanları uzaydan seyredıyomus gıbı bısey oluyo gunler yaklaştıkçakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne güzel anlatmışsın öyle acaba bende öyle mi düşünücem

Back
X