2009 yılı tedavi listesi

serenanes

Herşeyimiz Doruk'ta
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
2.372
4
116
İstanbul
ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE[/COLOR][/B]
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
Şehnaz Bircan..........1.tüp bebek tedavisi.....................................Ağustos ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi
Cemre18...................1.tüp bebek denemesi...................................haziran.......................9 temmuz............Antalya tüp bebek
SarımelekA&B...........1. tüp bebek denemesi.................................Temmuz....................????....................Smyrna tüp bebek
Akman14..................1.tüp bebek denemesi...................................Temmuz...................Ağustos................ankara Başkent hastanesi
Balance88.................3.tüp bebek denmeesi...................................Ekim........................????....................Çevre Tüp bebek
Katremelek................2. tüp bebek denemesi..................................Temmuz...................17 Ağustos...................Alman hastanesi
Siber........................2.tüp bebek denemesi....................................Temmuz...................Ağustos................Genart
zero55.....................1.tüp bebek denemesi....................................27 Temmuz...............10 Ağustos............Karadeniz Tüp bebek merkezi
Fatoş.......................1.tüp bebek denemesi...................................Ağustos.....................????......................Marmara Üniv. hastanesi
Hewler......................1.tüp bebek denemesi..................................Temmuz.....................11 Ağustos............Medicana International
Beryu........................1.tüp bebek denemesi.................................Ağustos......................Eylül-Ekim.............??????

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
jeyannd.....................2. tüp bebek tedavisine eylülde başlayacak - Özel Karadenizhst.
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
Kardelen86.................3.tüp bebek denemesine temmuzda başlayacak-ankara tüp bebek
simalll........................2. tüp bebek denemesini Eylülde yapacak
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
Lansor17....................3.tüp bebek denemesine Eylülde başlayacak
Idilengin......................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak.
Sweetghost.................1 kere tüp bebek denemesi yaptı.
umutsuzsel..................2 tüp bebek denemesi
Dr.Günay.....................2.tp bebek denemesine Eylülde başlayacak.
Melilayda.....................3.tüp bebek tedavisine başlayacak, yer arıyor.
halisna.........................1 kere tüp bebek denedi (brüksel tüp bebek )
Papatya40....................1 kere tüp bebe denedi(amerikan hastanesi)
sevgidolu......................1 kere tüp bebek denedi
nesrinbar......................3 kere tp bebek denedi(hacettepe üniv.ankara)
simge_wxyz.................tüp bebek denedi.
Fical............................3 kere tüp bebek denedi .
ezine77..................... ..2. kere tüp bebek denedi
cans............................2 kere tüp bebek denedi
eminenisa.....................1 kere tüp bebek denedi ( kalamış jinemed)

HAMıŞLERıMıZ
ozlenozlem - şubat hamişi -( Medicana Hastanesi)
Hoho- 1.tüp bebek denemesi-Şubat hamişi(ist. cerrahi hastanesi)
tuğbaa - şubat hamişi-( Medicana -Beylikdüzü)
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - mart hamişi( Anadolu Sağlık Merkezi)
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - mart hamişi(brüksel tüp b.merkezi)
serenanes - 1.tüp bebek denemesi-mart hamişi(amerikan hastanesi)
Penses-1. mikro denemesi-mart hamişi (Konya Eurofertil)
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi -nisan hamişi( Anadolu sağlık merkezi)
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-(kadikoy Acıbadem)
Cemrek-mayıs hamişi-( doğal yoldan )
ıklimyaa-1.tüp bebek denemesi-mayıs hamişi (Florance Nightingale)
Doga87-2.tüp bebek denemesi,-mayıs hamişi(kadıkoy acıbadem)
thirdeyes-1.tüp bebek denemesi-mayıs hamişi
Osnl-1.tüp bebek denemesi-mayıs hamişi
Umudumsun007- 2.tüp bebek denemsi-mayıs hamişi
Oferta-2.tüp bebek denemesi- mayıs hamişi(istan bul tüp bebek)
Babytwin-1.tüp bebek denemesi-mayıs hamişi(Maya tüp bebek)
Sdmst-mayıs hamişi( doğal yoldan )
Selif- mayıs hamişi
El muallim-mayıs hamişi
Biv- haziran hamişi
esel83- haziran hamişi (maya tüp bebek merkezi)
gulencim-2.tüp bebek denemesi-haziran hamişi(mustafa bahçeci klinik)
2009Papatya-3.Tüp bebek denemesi-temmuz hamişi (Beylikdüzü Medicana)
Amanda29-1.tüp bebek tedavisi-temmuz hamişi (Memorial)
Vuslat2008-1.tüp bebek denemesi-temmuz hamişi(çevre tüp bebek)
s&g- ağustos hamişi ( ist tüp bebek merkezi)
naz1982-ağustos hamişi- 1. tüp bebek denemesi ( amerikan hastanesi )

Arkadaşlar 2009 yılı tüp bebek yaptıracaklar başlığından bu listeyi ayırıp yeni bir başlık yaptım.Böylece takip etmesi daha kolay olacak.Eksiklikler veya güncellemeler varsa lütfen herkes bildiğini söylesin düzeltelim.Özellikle listenin başındakilerden uzun zamandır haber alamadık.Umarım herkesin tedavisi en kısa zmanda sağlıkla ve bebişlerle sonuçlanır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Açtığın konu çok güzel canım ama ben hamile değilim.10 haftalık bebeklerimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım..

merhaba canım.allah bir başka dert keder vermezse eylül ayında umut tüp bebekte 3. tedavime başlayacağım.bilgilendireyim dedim.inşallahhh bu sefer olacakkkk

benide yazın listeye bugün yumurtalar toplandı 1.mikro denemesi uzun protokolle transfer bişey çıkmazsa salı yani 07.07.2009 tarihinde

ıSıM ......................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST........................HASTANE

selif........................1.Tüp Bebek....................................11Nisan.................???........................ Erdem Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikro-uzun protokol..........................haz.başı................7 tem......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.................1.Mikro-Uzun Protokol.........................7 Mayıs..................???....................... Fransa
sevgidolu...................1.Mikro-Uzun protokol............................Mayıs..................???........................Ankara Genart
Şehnaz Bircan..................tüp bebek...................................4 Mayıs .................???........................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
hüzün78....................2.Tüp Bebek denemesi........................ 29 Nisan..................???........................Adana Başkent Hastanesi
2009Papatya...............2.Tüp bebek denemesi...........................2 Mayıs..................???........................???
Melilayda...................2.tüp bebek denemesi..........................16Mayıs ..................???........................Ferti jin
Papatya40..................????????????????????.............................Mayıs...................???........................Amerikan hastanesi
Gulencim....................2.tüp bebek denemesi.............................Mayıs...................???.......................Mustaf a Bahçeci Klinik

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82..................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
jeyannd......................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadenizhst.
zlmgncy......................2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
simalll........................2. tüp bebek denemesini Eylülde yapacak
ilkbahar_20..................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
HAZERAN...................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981....................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g..........................ist.tüp bebek merkezi
Lansor17.....................2. tüp bebek denemesi.-Zeynep Kamil hastanesi
Idilengin.....................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak
Sweetghost..................1 kere tüp bebek denemesi yaptı
umutsuzsel...................2 tüp bebek denemesi

:lepi: :CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ :CüvCüv::lepi:

ozlenozlem.......... şubat hamişi.....................???.............. (Medicana Hastanesi)
tuğbaa.............. şubat hamişi.....................???.............. (Medicana -Beylikdüzü)
kinder............... mart hamişi.........
1.Mikroenjeksiyon Denemesi (Anadolu Sağlık Merkezi)
yugu................. mart hamişi
.........3. Mikroenjeksiyon Denemesi (Brüksel tüpbebek merkezi)
serenanes............ mart hamişi.........
1.tüp bebek denemesi...... (Amerikan hastanesi)
Penses............... mart hamişi.........
1. mikro denemesi.......... (Konya Eurofertil)
bende_adanada..........???...............
2.Tüp Bebek Uzun Protokol (Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi)
Babuba26.............nisan hamişi........
1.Tup bebek tedavisi....... (Anadolu sağlık merkezi)
elsinore..................???.............. 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi (Kadikoy Acıbadem)
DrGunay.................???...............1. tüp bebek denemesi..... (Alman hastanesi)
Cemrek...............mayıs hamişi................doğal yoldan........
ıklimyaa..............mayıs hamişi........
1.tüp bebek denemesi...... (Florance Nightingale)
Doga87...............mayıs hamişi........
2.tüp bebek denemesi...... (Kadıkoy acıbadem)
thirdeyes.............mayıs hamişi........
1.tüp bebek denemesi......
Osnl..................mayıs hamişi........
1.tüp bebek denemesi......
Umudumsun007.......mayıs hamişi........
2.tüp bebek denemsi.......
Sdmst................mayıs hamişi.................
doğal yoldan.......
simge_wxyz.........haziran hamişi....... 1.tüp bebek denemesi.....
Biv..................haziran hamişi...................???..............
hallisna.............haziran hamişi.........
1.tüp bebek denemesi..... (Brüksel tüpbebek merkezi)

Son düzenleme:
Açtığın konu çok güzel canım ama ben hamile değilim.10 haftalık bebeklerimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım..

ah canım, allah önce sabrını sonra mükafatını versin inşallah. ben de kayıp yaşadım , bir daha acı göstermesin allahım sana da.. tekrar denemeyi düşünüyor musun ? Listeyi düzelticem .

serenenas ben yokum listede canım... delikafadulden

dünürüm seni nasıl unuturum, bu liste farklı bir başlıkta tanıştığım arkadaşlarım tarafından yapılmıştı, o grupta henüz seni tanımamıştım :kedi:
şimdi seni de ekliyoruz , ayıpsın kaydirigubbakcemile3

ah canım, allah önce sabrını sonra mükafatını versin inşallah. ben de kayıp yaşadım , bir daha acı göstermesin allahım sana da.. tekrar denemeyi düşünüyor musun ? Listeyi düzelticem .

Teşekkür ederim canım benim.Evet deneyeceğim tekrarçdoktorum 3 ay geçsin demişti.Bu gün kürtajdan 36 gün geçiyor ama halen adet olmadım.İnşallah eylül gibi yeniden başlıyıcam.Tabi Alman hastanesi ve doktor Halit Fırat Erden le.Yüce rabbim yardımcımız olsun..

merhaba benide ekleyin temmuzda tedavime başlıyorum 3.denemem ankara tüp bebek merkezi inşallah yavaş yavaş herkes hamişler bölümüne geçer

halisna cım, ellerine sağlık ancak bu listeden( senin yaptığın) devam etmek istedim aşırı renklendirme yüzünden ekranıma gelen font ayarlamaları birbirine karıştı.. mecburen eski listeden devam ediyorum. kusuruma bakma lütfen.

liste çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende mayıs hamilesiyim 2.deneme dondurulmuş embriyolarla tuttu.benide ekleyin listeye.

meraba arkadaşlar benim de ilk denemem antalya gelecek tüp bebek merkezine gidiyorum transferim oldu 3 tane embriyo yerleştirdiler 9 temmuzda belli olacak

tüm sonuç bekleyenlere sabır diliyorum. zor bir dönem haklısınız ama erken idrar testi yapıp moralinizi bozmayın lütfen en azından 10. güne kadar bekleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…