serenanes Herşeyimiz Doruk'ta Kayıtlı Üye 30 Ekim 2008 2.372 4 116 İstanbul 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi serenanes #61 emine cim , hayırlı olan hayırlı zamanda gelir inşallah, en kısa zamanda sen de hamiş olursun allahım nasip ederse...
emine cim , hayırlı olan hayırlı zamanda gelir inşallah, en kısa zamanda sen de hamiş olursun allahım nasip ederse...
B beryu Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi serenanes #62 serenanes merhaba cnm benımde ılk tup bebek denemem şimdi ilaç kullanıyorum uzun protokol doktorum transferin eylulde olacağını söyledi listeye benide eklersen sevinirim inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
serenanes merhaba cnm benımde ılk tup bebek denemem şimdi ilaç kullanıyorum uzun protokol doktorum transferin eylulde olacağını söyledi listeye benide eklersen sevinirim inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
serenanes Herşeyimiz Doruk'ta Kayıtlı Üye 30 Ekim 2008 2.372 4 116 İstanbul 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi serenanes #63 ekliyorum beryu cum. sağlıkla hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. sormak istediğin bir şey olursa bizler buralardayız, aynı yollardan geçtik. allahım kuvvet versin size de inşallah.
ekliyorum beryu cum. sağlıkla hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. sormak istediğin bir şey olursa bizler buralardayız, aynı yollardan geçtik. allahım kuvvet versin size de inşallah.
serenanes Herşeyimiz Doruk'ta Kayıtlı Üye 30 Ekim 2008 2.372 4 116 İstanbul 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi serenanes #64 Kızlaaarrrr ne alemdesınız ?? Tedavıler hangı asamada , lıstedekıler gelısmelerı yazın sızlerı de merak edıyorummm..
Kızlaaarrrr ne alemdesınız ?? Tedavıler hangı asamada , lıstedekıler gelısmelerı yazın sızlerı de merak edıyorummm..
katremelek Çok şükür bebeğim Kayıtlı Üye 23 Ocak 2008 439 0 96 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi serenanes #65 Canım merhaba benim sonucum negatif oldu 3. deneme ne zaman olur hiçbir fikrim yok
serenanes Herşeyimiz Doruk'ta Kayıtlı Üye 30 Ekim 2008 2.372 4 116 İstanbul 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi serenanes #66 canım mübarek aydayız , inşallah allahım dua ile verir pozitif sonuçlarını, en kısa zamanda bebişine kavuşmanı diliyorum ..
canım mübarek aydayız , inşallah allahım dua ile verir pozitif sonuçlarını, en kısa zamanda bebişine kavuşmanı diliyorum ..
katremelek Çok şükür bebeğim Kayıtlı Üye 23 Ocak 2008 439 0 96 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi serenanes #67 serenanes .!.: canım mübarek aydayız , inşallah allahım dua ile verir pozitif sonuçlarını, en kısa zamanda bebişine kavuşmanı diliyorum .. Genişletmek için tıkla... Aminnnn sağolasın bende oğluşunla uzun yıllar mutlu olmanı diliyorum...:CüvCüv:
serenanes .!.: canım mübarek aydayız , inşallah allahım dua ile verir pozitif sonuçlarını, en kısa zamanda bebişine kavuşmanı diliyorum .. Genişletmek için tıkla... Aminnnn sağolasın bende oğluşunla uzun yıllar mutlu olmanı diliyorum...:CüvCüv:
B beryu Ziyaretçi 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi serenanes #68 canım 15 eylulde sonuc alacagım inşallah pozitif olur femınart tup bebek merkezı allahım bu mubarek ayda hepımızın kucagını doldursun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım 15 eylulde sonuc alacagım inşallah pozitif olur femınart tup bebek merkezı allahım bu mubarek ayda hepımızın kucagını doldursun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
serenanes Herşeyimiz Doruk'ta Kayıtlı Üye 30 Ekim 2008 2.372 4 116 İstanbul 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi serenanes #69 amin beryu cummm sana da hayırlı pozitif sonuçlar diliyorum, allahım gönlüne göre versin inşşşşşşşşş