2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

tabi canim ne demek yaa inan sizler yazarken sanki herkes hamis olacak gibime geliyor:)) insallah yanilmam..ilk denemenmi senin???

başlık çok güzel dilekler çok güzel istenenler çok güzel inşallah hepimiz bu listede pozitif olarak yer alırız benim sonuç belli olursa eğer herşey yolunda giderse inşallah benide ekleriz:enbuyukkk:

başlık çok güzel dilekler çok güzel istenenler çok güzel inşallah hepimiz bu listede pozitif olarak yer alırız benim sonuç belli olursa eğer herşey yolunda giderse inşallah benide ekleriz:enbuyukkk:

insallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh canim benim senin sonuc ne zaman belli olur???

Mehay ben 1. mikroya 20 mayıs'ta başlıyorum. Herşey yolunda giderse 22-23 Haziran gibi sonuç belli olacak. İnşallah hepimiz bu yazı ve kışı hamiş geçirir ve ilkbaharda bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Rahim kalınlığı konusunu ctesi doktoruma soracağım. buraya yazarım...

canim benim insallah ilk ve son olur ilk hamislerimizden olursun sende...canim cevabi bekliyorum!!!

hadi hayirlisi cani ..ya valla cok merak ediyorum ilk hamisimiz kim olacak ve ben hamis olabilicekmiyim olucaksam kacinci hamis olucam :)))) insallah hepimiz oluruz yaa gonlumden tek gecen bu!!!

canim benim ya temmuz ya agustos ama temmuz olur sanirsam dayanacak gucum kalmadi cunku:)) ama korkuyorum biraz...su yumurta toplatmak nasil oluyor sonrasinda aci cekiyormusun??sana lokal anestezimi yapmislardi???

canım benide eklermisin listeye mayıs olcaktı hazirana kaldı hayırlısı ben anatoliada yaptırcam kısmetse sonuçta heralde temmuzda belli olur allahım cümlemizin yar ve yardımcısı olsunnnnnn

canım benide eklermisin listeye mayıs olcaktı hazirana kaldı hayırlısı ben anatoliada yaptırcam kısmetse sonuçta heralde temmuzda belli olur allahım cümlemizin yar ve yardımcısı olsunnnnnn

tabi canim senide ekliyorum hemen..ayyy yaz hamisleri cok olacak sanirim bu sene :))):teytey:

mehay mesjını yeni gördüm iş yerinde olduğum için internete giremiyorum benim ikinci denemem birincisi kasımdaydı tuttu 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim

sevgili mehay beni de eklermisin.Haziranda tüp yaptırmaya karar verdim allah izin verirse. Mayıs sonunda uzun protokolle başlıcam

mehay mesjını yeni gördüm iş yerinde olduğum için internete giremiyorum benim ikinci denemem birincisi kasımdaydı tuttu 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim

canim yaa bende seni hamile olarak hatirliyorum o yuzden sordum...cok uzuldum inan canim!!!!:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…